Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проверка на IPhone 3GS за SpyMaster / подслушвателни устройства или др. програми

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!

Бих искал да знам в кой специализиран център в София може да ми бъде направена професионална проверка на IPhone-а (3GS) за наличието на подобен тип програми за подслушване (SpyMaster и др.)? Знам, че не е трудно програмата да бъде засечена от специалист – за обикновен човек, мисля, това е невъзможна задача. Бих се радвам, ако дадете и ориентировъчни цени!

Благодаря! :smile:

Публикувано
Публикувано
  • Автор

Мерси за линка, ама в обикновен сервиз ще могат ли да направят акуратна проверка? С точност ли ще могат да кажат дали има нещо или не?

Публикувано

Сервиза не е точно обикновен;)

Публикувано
  • Автор

Sorry, не съм особено технически грамотен, зат'ва попитах. :smiley-face: Т.е. ще може с точност да се каже дали има неправомерно инсталирани програми?

Публикувано

Сервизът е специализиран за iПродукти.

Ще ти свършат работа ;)

Публикувано
  • Автор

Благодаря на всички за мненията, научих това, което исках... А имате ли идея като цена колко горе-долу ще излезе една такава проверка? Около 40-50 лв. може би?

Публикувано

Щом ти е толкова важен телефона използвай програмата на Apple за МасОСХ, но не знам дали ти поддържа телефона. Мяташ му всичко необходимо и да видим как после ще ти сложат други апп на телефона да не говорим за SpyMaster, няма начин. Така ще си спестиш съмненията и ходене по сервизи, както и пари разбира се.

Публикувано
  • Автор

Щом ти е толкова важен телефона използвай програмата на Apple за МасОСХ, но не знам дали ти поддържа телефона. Мяташ му всичко необходимо и да видим как после ще ти сложат други апп на телефона да не говорим за SpyMaster, няма начин. Така ще си спестиш съмненията и ходене по сервизи, както и пари разбира се.

Супер, мерси, ще проуча нещата. Принципно не съм параноик, съмненията ми не са породени от лично естество, просто телът ми не беше с мен няколко пъти и се чудя дали не са му сложили някоя програмка. ;)

Публикувано

Г-н Белчев, поканен сте да заповядате, дали за услуга или само за съвет - все тая. При всички положения ще е ползотворно.

Публикувано
  • Автор

Супер, благодаря за поканата!!! ;):rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.