Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Черен екран

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, вчера си взех една 5ца 32GB, през телефона му дадох рестор на всичко и след това си върнах мой бекъп от icloud но батерията ми се стопи от 100% за около 4 часа до 0% и то само от разговори. Та днес следобед му направих чист рестор през DFU мод, всичко си мина идеално и когато телефона се включи и тръгнах да го активирам и изведнъж екрана му започна да премигва леко и постепенно изчезна всичко и изгасна и в момента каквото и да правя екрана си стоИ черен и не реагира, моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помага

Публикувано

Щом не пали, каквото и да правиш аз бих се обърнал към сервиза.

Публикувано

При нов опит за рестор, докъде стигаш?

Публикувано
  • Автор

Немога да го накарам да го види iTunes или поне не знам как, сега го бях оставил да се зарежда и телефона беше позагрял но екрана продължава да си седи черен

При опит да го вкарам отново в DFU мод не ми дава никакви индикации че се включва

Публикувано

Търси продавача.

Публикувано

Намирисва на 4005...

Публикувано
  • Автор

Какво е 4005 ?

Видях какво е но на тази грешка телефона успява поне да запали а моя неиска

Публикувано

Много неща може да са повредени, но описаното от теб бавно загасване на екрана би могло да говори за две неща: дефектирал дисплей(което вече изключваме, защото телефонът не пали) и грешка 4005 или 4013. Невинаги пали ако е с такава. Пробвай и на друга машина да го скачиш, кабел друг също опитай. Все си мисля, че трябва да послушаш колегата и да си поискаш парите обратно.

П.П. Ако зациклиш с връщането, заповядай да го видим ние.

Публикувано

Дойде младежът. За съжаление не можем да направим нищо, флаш паметта си е отишла. Често срещан проблем при петиците.

Публикувано

У че гадно го каза с пет съм бе!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!

Публикувано

Не ми е кеф, аз също съм с 5. Срещал съм го много пъти при 5, два пъти само в 4S, в няколко iPad2 и един 5S(но, той беше удрян).

Публикувано
  • Автор

Леко объркване се е получило, вчера писах на Alxx че ще ходя до сервиза но ми се пообъркаха ангажиментите и не успях така че ще посетя сервиза или днес по-късно или утре, а младежът който е бил вчера явно се е препокрил със моите оплаквания. Сега единственото което мога да направя е да стискам палци като отида и го отворят да не стане същата греда и при мен с флаш паметта :)

Публикувано
:)
Публикувано

Хах, може да си късметлия. Помислих, че си ти - описаният проблем беше 1/1.

Публикувано

А при 5C среща ли се този проблем с флаш паметта?

Публикувано

Така е.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте отново!

Аз си оправих проблема с батерията на моята 4ка, но днес се появи нов проблем - реших да разкарам част от приложенията, които скоро не съм ползвала, но ми извади черен екран с ябълката в средата и така е от 12 на обяд! Не мога да го рестартирам нито да отговоря като ми звънят и не се свързва с итюна да го резетна оттам. Откъде се сваля батерията да го изключа така, понеже друг начин не виждам? Нямам сервиз в Хасково/най-близкия е в Пловдив доколкото знам/ или поне аз не съм чула за такъв. Моля помогнете! Не мога да ползвам наносим на друг телефон не става пише че няма сим нато я сложа на друг. Благодаря предварително!

Редактирано от Dima Iantcheva

Публикувано

Четворката ти не е с нано сим. Батерията по-добре не барай, не е за всеки. Натисни и задръж Power(горния) и Home(кръглия отпред) бутоните заедно и ги дръж докато не изгасне и ябълката се появи отново.

Публикувано

Шамане златен си! Спаси ми живота! Проработи от първия път рестартира и сега продължавам с чистене на място. Ако може да дадете линк за свястен антивирус ще е супер! Благодаря отново!

Колкото до сим картата в Ейпъл сервиза в Париж ги водят наносим тук май се викат микросим ама все не става на Нокиа Х2 ;-)

Редактирано от Dima Iantcheva

Публикувано

Единственият антивирус за iPhone е четене..

Публикувано

На сервиза в Париж, много поздрави да носиш.

pehazuqa.jpgevame2ud.jpgja6ysuzu.jpg

Това е от сайта www.apple.com

Иначе си права, за Нокиа с фенерче, не става.

• 11 години по-късно...
Публикувано

Здравейте,

за да не отварям нова тема пиша тук. При рестартиране на телефона или така наречения резет, с бутоните плюс пинус и бутона за пускане, се появи черен екран

и на него две телефончета които се блъскат едно в друго. Не бях виждал такова нещо и питам някой знае ли какво е това? 

Публикувано

Този екран означава, да доближиш твоя айфон до друг айфон/айпад, за да се ресторне. Повече инфо тук - Restore your iPhone or iPad with a nearby device - Apple Support

Или виж повече във видеото

Публикувано

Повтори рестарта за проба и ако не живне го ресторни с компютър или по указания горе метод.

Публикувано

Благодаря ви, всичко се оправи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.