Публикувано Януари 12, 201511 гд Openelec има добре работещ Airplay,може да пробваш,но ти препоръчвам 3 ката,след 4 става много лагаво Appletv
Публикувано Януари 16, 201511 гд Здравейте,от няколко дена имам ATV 1 опитвам да го джейлна но не мога може ли някой да ми помогне?
Публикувано Януари 17, 201511 гд Автор Искаш да го джейлнеш само и да си остане с епълската система или искаш да му сложиш линукс?
Публикувано Януари 27, 201511 гд Появи се нов aTV Flash за първото AppleTV. Introducing aTV Flash (xbmc edition)
Публикувано Януари 29, 201511 гд Автор А дали е по-добро от Openelec, имаш ли представа? П.П. Зачетох се аз, то това е разработка на Openelec, но не е линукс базирана. Ако обаче целта е XBMC, не съм сигурен дали е по-добрия вариант, отколкото безплатното предложение на Openelec. 1080 видеото също иска подмяна на Wifi картата с видео карта. Редактирано Януари 29, 201511 гд от imanev
Публикувано Февруари 1, 201511 гд Аз ползвам http://www.crystalbuntu.com И съм най доволен. @ Редактирано Февруари 1, 201511 гд от parchabg
Публикувано Ноември 5, 201510 гд Здравейте. Моля за малко помощ. Може ли някой в няколко стъпки да обясни как да ъпдейтна openelec 4.1.2 до 5.95. Изчетох много, но не ми достига умствен капацитет да завърша процеса, като никъде не видях как мога да направя бутваща флашка в линукс среда. Ще ви бъда много благодарен за помоща. Редактирано Ноември 5, 201510 гд от fenixs
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.