Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

За направата на маршрут ти е нужен интернет, независимо, че си качил карта и ползваш xGPS в Offline режим.

• Отговори 75
  • Прегледа 16.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Добре тогава има ли някаква програма която да ми прави маршрут по GPS-a? Защото в тази смисъл няма.

Публикувано

Интернета ти е необходим само за задаването на маршрута. След това не. GPS-а те навигира по зададения вече маршрут.

Публикувано

Аз имам един въпрос :sad: аз съм с айфон 2G и доколкото разбирам тази програмка ми върши същата работа като OfflineMaps, та въпроса ми е коя е по добра и ако си сваля от мениджъра на тази програмка карти мога ли да ги използвам в OfflineMaps ? :) Надявам се не съм много нахален :eek:

Публикувано
Аз имам един въпрос :sad: аз съм с айфон 2G и доколкото разбирам тази програмка ми върши същата работа като OfflineMaps, та въпроса ми е коя е по добра и ако си сваля от мениджъра на тази програмка карти мога ли да ги използвам в OfflineMaps ? :) Надявам се не съм много нахален :eek:

Аз съм само с мапс и ми върши добра работа, даже бих казал същата но картата на xGPS е почти х2 по-голяма затова я махнах. И не можеш да ползваш свалената карта от мениджъра с мапс.

Публикувано

И аз имам същия проблем, нещо такова ми излиза и на мен и нищо друго:

Picture-5.png

Помощ? Кажете какво да направя...

Публикувано

Ми ако ти излиза така, значи няма свален съответния зум на картата. "+" или "-" докато се появи образ.

Публикувано

Може ли да помоля някой ако може да каже откъде да си изтегля тази карта http://appshopper.com/travel/birmingham ... street-map :Wink: Ще съм много благодарен :)

Публикувано

На никакъв зуум не се оправя изображението. Седи си на квадратчета. А и мисля, че не чете картата, която качих във въпросната директория...

:cool:

Публикувано

Качи си по добре iDA. http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=999

Много по-добре е от xGPS, работи и без необходимоста от интернет достъп за направата на маршрут, има гласова навигация на БГ и картите заемат много малко място - на БГ примерно е само 10МБ.

Публикувано

Писах ти лично за iDA.

Публикувано

въпроса ми е дали иска някъкви пари за това или интернет ?!

Публикувано

Кое точно да иска пари и интернет - конкретизирай?

Публикувано

самата програмка xGPS изобщо изисква ли нещо ?

Публикувано
самата програмка xGPS изобщо изисква ли нещо ?

Мисля че изискваше да имаш iPhone 3G за да му ползваш гпс-а от там идва и нуждата от интернет за да може да ти изчислява маршрута от там идва лека разлика в месечната ти сметка, но теб това мисля че не те касае, все пак пише в профила ти 2Г ?!?!?!

Публикувано

значи да разбирам че не става за IPod Touch 2G

Публикувано

здравейте,може ли някой да ми помогне да се сдобия с карта на Кипър

благодаря

Публикувано

Виж на пета страница а и доста по-напред, johnnybravo е описал прекрасно начина да си направиш сам.

Публикувано

запознал съм се как се прави карта ,но точно с кипър имам проблем

-не дава пътища и т.н

Публикувано

добре де дайте ми някакъ GPS за IPod Touch 2G и да иска само Wi-Fi ? Ако има такъв де

Публикувано

GPS-а не е софтуер, а хардуер!

При положение, че нямаш вграден чип за GPS в iTouch 2Gen, остава само варианта да си купиш допълнителен модул който се закача за Dock Connector-а на iTouch-а

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

На Win XP

Инсталирах си xGPS Manager 1.1.0

Инсталирах си Java

Пускам xGPS Manager, отивам на Manage maps, Download map и никаква карта не се вижда нито за Google maps нито за GMaps Terrain. Местя zoom нагоре надолу и нищо.

Каква може да е причината?

Дали не трябва да сложа карта предварително в My Documents?

И ако да как мога да си правя сам такива карти?

Публикувано
  • Автор

Ееее, пич ти направо ни върна в палеозоя. Спомням си, че правих на един приятел част от Гърция, и ако се сетя тази вечер ще пиша. Сещам се само, че много чакане беше.

Публикувано

Опитвам се с "нещо" да изпълня следните неща:

1. Да сложа карта от Google maps

(или още по-добре подробна на местността - повечето са за Garmin май)

2. Да импортирам GPS трак от някой който е правил преход по дадено място

3. Като отида на мястото да си отворя картата без да има net, да виждам къде съм и да си виждам импортирания трак

Дотук имам: Maps, xGPS, GPSMotionX и iGo.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Дайте, моля ви, активен линк за карта на България 17х

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.