Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Iphone 5 или е от батерията или софтуерно

Featured Replies

Публикувано

Здрвейте имам следния проблем. Преди 2 седмици от Глобул ми смениха Iphone 5, че стария му замина power button и ми дадоха чисто нов (поне на външен вид и беше с лепенки) но след 2 седмици работа излезна следния проблем. Телефонът ми се зареди на 100% и след цял ден работа пак си стой на 100% заредена батерия. Рестартирах го и ми показа 20% и започна да се рестартира самичък около 3 или 4 пъти. Изтощих батерията напълно и го пуснах да се зарежда цяла нощ и като станах телефона ми показва 1% рестартирах го отново и си отиде на 100% и пак се рестартира няколко пъти. Но не мръдна от 100% цял ден вечерта отново същата история. И ако го рестартирам през деня ми показва применрно 48% така си седи докато не го рестартирам да ми покаже точните % батерия. А при собствен рестарт не ми иска ънлок сим както при нормален рестарт. И така дайте някакви съвети, че с Глобул не ми се занимава пак да чакам 1 месец за нов телефон и тои пак да е с някакви проблеми. Благодаря предварително.

Публикувано
  • Автор
НЕ ЦИТИРАЙ ПРЕХОДНО МНЕНИЕ!

Направих го резултат нулев.

Публикувано

Пак да ти го сменят.

Публикувано
  • Автор

Ходих и в Глобул ми казаха, че и други са имали същия проблем и май било от ios 7.1.1 казаха да изчакам следващия ъпдейт ако тогава не се оправило да им го занеса. Не виждам много логика в цялата работа но кво да се прави ще зачакам.

Публикувано

Гога,ако ходиш звънкай и аз да ги мина :D :D

Публикувано
  • Автор

направих му отново рестор и сега поне спря да се рестартира сам само не отчита вярно батерията иначе тя си държи по ден и половина няма ядове. Лошото е, че сега ми трябва телефона и сте го давам след лятото дано се оправи ако ли не смяна му е майката.

Публикувано

Имам абсолютно същия проблем ... явно е от 7.1.1

Публикувано
Имам абсолютно същия проблем ... явно е от 7.1.1

Подобен проблем бе засечен при някои iPhone 4 или 4s при една от версиите на iOS 7.x. Ако не ме лъже паметта много малко хора го имаха и се оправило уж в следващите версии. Аз не знам да има някакво официално становище дали е хардуерен или софтуерен проблем ако намеря новините от тогава ще сложа линк, въпреки че няма да помогне за нещо.

Публикувано

Нищо й няма на 7.1.1 Всеки път на някои хора убягва елементарна логика: като не се получи, рестор наново и спестяваш бекъпа. Ако не стане пак - теглиш фърмуеъра наново и ресторваш с новия. 90% от проблемите идват от лошо изтеглен фърм, останалите от хардуер.

Публикувано
  • Автор

Нищо й няма на 7.1.1 Всеки път на някои хора убягва елементарна логика: като не се получи, рестор наново и спестяваш бекъпа. Ако не стане пак - теглиш фърмуеъра наново и ресторваш с новия. 90% от проблемите идват от лошо изтеглен фърм, останалите от хардуер.

За логика и техника няма какво да си говорим доста странни неща съм се нагледал кадето няма ама грам логика а повярвай ми технника ми е минала през ръцете доста ама доста и съм с iphone от 2G до сега но за такъв малумен проблем не бях чувал и срещал. В къщи всичко е на Apple компютри таблети телефони и апсолютно всичко ми е ясно относно рестори и бекъпи. И проблема е странен защото батерията си държи просто процентите се ебават е това цялата глупост.

Публикувано

Няма логика на един телефон да го прави, на друг не. Ъпдейтна ли до 7.1.2, оправи ли се?

Публикувано

Поради някаква причина, не зарежда процентите в спрингборда навреме. Случва се на някои телефони, но причината е неясна. Ти гледай колко време издържа, аз например съм махнал процентите да не се дразня и баш ме боли...

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Здравйте, аз имам същия проблем от доста време. В момента съм с Ios 8.1.2 но проблема си остава. Ресторван е няколко пъти.. нищо.

Вдигам малко стара тема... някой ако се е справил с проблема да сподели

Публикувано

Проблемът се изразява в...?

Публикувано

Не показва реалния заряд на батерията.. стои си на едно ниво. Само след рестарт го показва правилно...

Публикувано

Ако не си връщала бекъп и пак го прави - дъното на батерията е утекло вероятно и е за смяна.

Публикувано

Не съм връщала бекъп да... ясно от батерията е. Благодаря

Публикувано

Намери си iBackupBot за уиндоус отнякъде. С него можеш да видиш текущия капацитет на батерията, на колко пълни цикъла е и т.н.

Публикувано

CycleCount: 0

FullChargeCapacity: 100

Status: Success

това добре ли е? поне има success :tooth:

Публикувано

Това,ако е вярно вземи го зареди поне веднъж от 0-100%.

Публикувано

Лошо. Може да не е само батерията, може някоя джаджа по телефона да не е ок. Телефонът изобщо не чете състоянието й. Добре е да го занесеш на човек, който се занимава с това професионално. Избягвай "майстори" тип Пешо поялника.

Публикувано

Определено е зареждан 0-100%, явно Аlхх е прав.. телефонът изобщо не може да чете състоянието на батерията.

Благодаря, ще го занеса при някой по-добър от Пешо поялника

Публикувано

Теодора,бих ти препоръчал да ползваш услугите на Еконт и да го пратиш в този сервиз .

Печелиш бонус - колегат от горе ще го погледне ;)

Публикувано
  • Автор

Значи моята стара вече 5 ца я оправих като ми дадоха нов телефон проблема не може да се останови и хората си ми го подмениха това е. Просто на този проблем явно няма оправяне.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Имах същия проблем на моята 5-циа, и видях, че имат дефект с батериите много бързо се скапвали, пратих си телефона в сервиза им в София и до 1 седмица ми бе върнат по програмата им за смяна на батерията, та смениха ми я без пари и всичко е ток и жица! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.