Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Помогнете на пострадалите от наводненията!

Featured Replies

Публикувано

Има за съжаление, и сме част от нея и докато 80% от хората в нея не им пука, нищо няма да се промени. За съжаление това ще е още дълго време. И не е само за гласуването или за подкрепата. Всичко си е ..... майката. Явно толкова сме свикнали, че не забелязваме повечето от мръсотията. А гаврата 325 лева е просто .... нямам думи. Искам да отидат на место при къщите на хората и да им кажат за 325 лева кое точно от къщата да поправят. Да не споменаваме за процедурите, който трябва да минат хората за да получат правото и възможността да кандидатстват за тия 325 лева ...

• Отговори 70
  • Прегледа 21k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Стискам палци всичко да се размине и най-лошото да е отминало. Ако нещо мога да съм полезен и в помощ - заповядай и ти и хората около теб.

• Относно банковата сметка, като име въведох "Български Червен Кръст" - така трябваше, нали? Тъй като нямам възможност да даря повече, а и определено има хора, които са пострадали много повече от мен,

• Жертвите засега са 12 Аз съм в сравнително висока част, но не в Аспарухово и само двора и мазата ми са наводнени. Сега излизам с джипката да обиколя и да видя какво е положението. Може да съм полез

Добавени снимки

Публикувано

И това е максималната сума,която може да се получи - смятай...

Публикувано

Гавра ...

Публикувано

В Сърбия също се включиха в дарителската кампания.

Публикувано
Ако всеки си постне шот-а тук, няма да помогнем повече.

А как по-добре да агитираме другите да помогнат!? С редовни спамаджийски коментари ли;)

Публикувано

Дадаха по новините една жена от с. Бисер даде 50 лв. !!!

Нямаше друго в портомонето си...

Публикувано

А как по-добре да агитираме другите да помогнат!?

Всичко е самосъзнание, Жоре, всичко.

И възпитание, разбира се.

Преди малко написах във ФБ статус, относно постването на снимка на обратния СМС от дарението.

За мен това е начин за гъделичкане на собственото его, а не начин да се предизвика някой дебил да даде левче.

Само разсъждавам, а иначе всеки е свободен да поства и да призовава по какъвто и да е начин, стига да има ефект.

На мен лично ми е чудно как хора, които ползват телефонни апарати за по 1500 лева не намират начин да дарят 5 или 15 лева (не 500 и 1500 - за скромни суми говоря от сорта на равностойност на две кутии цигари или една десета от алкохолите, показани в една друга тема).

Също можеше една инициатива да се спретне (форумна) и тези, които нямат банкови сметки да дадат някой лев на някой близо до себе си парите да се съберат и да се дарят от името на форума.

И не, не ми е идеята да се рекламира форума, а да се направи нещо по-значимо като сума и съпричастност.

Както и да е.

Просто си поразсъждавах и отговора ми е принципен и към всички, нищо, че като фактическа реплика е на твой пост.

Публикувано

Там отговорих:) Няма да се повтарям и тук. Важното е всичко да се оправи в крайна сметка.

Публикувано

ytymy8y5.jpgna8uzyva.jpgqu6upera.jpg

Днес следобед бях там.

Състоянието е повече от трагично.

Понеделник ще посрещам помощи от София с БДЖ-то и с камион ще ги карам до кметството в Аспарухово.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

]Към 23:00 часа са изпратени 421 461 дарителски sms за спешната дарителска кампания в подкрепа на областите Варна, Добрич, Велико Търново и други пострадали от стихията населени места.

Дарената сума по банков път по сметката на кампанията към 17:00 часа е 55 455 лева.

Не съм запознат с DMS системата на изплащане на парите, но имам някакъв спомен, че изплащат парите, чак когато ги получат от мобилните оператори. Напр. човекът Х изпраща SMS на 17777, но първо трябва да си плати сметката и чак след като операторът си вземе парите от абоната, те се превеждат в системата на DMS, след което се удържа такса (минимална, разбира се) за обработка и накрая натрупаната сума отива по предназначение. (Дано да греша!)

За мен банковият превод е по-удачен вариант.

П.П.

Нарочно съм скрил дарената сума - за някого може да е много, за друг да е малко - не е направено с цел парадиране или нещо подобно. Така го почувствах, така направих...

Публикувано

Ето какво скалъпихме с 1 колега:

http://helpasparuhovo.com

Моля, споделяйте. :)

Публикувано

Пак жесток дъжд с гръмотевици :(

Публикувано

Аз съм потрЕсен...

Мой приятел пусна този репортаж във ФБ.

Датата на репортажа е 29.11.2009г.

Изгледайте и...

Кметовете на Варна да видя какво ще кажат на това.

Аз нямам думи, наистина...

Публикувано
  • Автор

Идиотиииии…. :swear:

Публикувано

Какво ще кажат? "Няма пари."

Това, което винаги ще казват. :(

Между другото, това е на 50 метра от блока, в който живея...

Публикувано

Мъртвите ще тежат на тяхната съвест, не на моята.

Докато един кмет (а в случая и Киро и тоя сегашния - и двамата) не бъде осъден и не влезе да лежи, ще цари беззаконие и всеки ще прави каквото си поиска.

Публикувано
  • Автор

Линч, баце, линч. "Правосъдие" е мръсна дума.

Публикувано

Лошото е, че дори и след това бедствие и жертви, едва ли ще се промени нещо сериозно. Дано се окажа лош пророк, но едва ли ще премахнат незаконните строежи и ще оправят самото дере и проблемния участък.

А другите дерета и водосборници на много други места?

Публикувано

Пред 12 трупа (за момента) няма други дерета и много други места.

За да се стреснат останалите кметове, тия варненските трябва прокуратурата да се самосезира и да започне разследване против тях и причиняване на смърт чрез бездействие.

Мен, ако питаш, и на бесилото в центъра на Варна трябва да ги вИснат, ама щото не ме питаш приеми, че не съм го казал.

Публикувано

Напротив, даже ще им е малко, ама ще кажат после не е хуманно ...

Публикувано

40кг дрехи, разделени на по 20кг за Добрич и В.Търново

IMG_0074.jpg

Редактирано от Monro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.