Публикувано Февруари 22, 201016 гд Наскоро се появи в AppStore нова, безплатна и много добра програмка наречена eWiFi. Достъпна е за Download в AppStore. Тя е в топ позицийте на САЩ, Япония, Италия и Холандия. С нея бързо и лесно намирате и се закачвате към повече безжични мрежи от колкото може да намерите с повечето други такива програми. Бърза, лесна, удобна и върши добра работа! Редактирано Февруари 22, 201016 гд от XPresident
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Аз също я ползвам от скоро и съм много доволен. Дори разкарах досадния и тегав WiFiTrak. Не съм анонсирал именно заради това, че е безплатна.
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Програмата е достъпна в "AppStore"! При това безплатно! Какъв деб файл те гони?
Публикувано Февруари 23, 201016 гд WiFiTrak, продължава да открива повече мрежи. Това естествено не е фактор, просто отбелязвам. За сметка на това обаче е в пъти по-интуитивна и красива
Публикувано Март 4, 201016 гд Да не са я махнали вече ? търся я в appstore през телефона, но не я открива. Опитах през гугъл и когато избера линк който води към appstore ми казва че вече не е достъпна за US store
Публикувано Март 5, 201016 гд App Store, свалят почти всички wifi приложения, които ползваха забранения достъп до Apple80211.
Публикувано Март 5, 201016 гд @ Gregg - изтеглих файла, но като го пускам на айфона се затваря веднага. Някой друг инсталирал ли е програмата от линка на Gregg ? Поздрави,
Публикувано Април 15, 201015 гд Много добра програмка ,няма грешка .Открива си мрежи без проблем и се свързва с повечето с малки изключения . :)
Публикувано Август 24, 201015 гд eWiFi 2.0.3 - Add the following localization. - Chinese (Simple & Traditional) - Dutch - Persian - Romania - Nederlands(Dutch)
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.