Публикувано Февруари 23, 201016 гд Category: Utilities Jan 22, 2010 Price 4.99$ Version: 1.3 0.2 MB Seller: Senstic © 2008-2009 Senstic LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone and iPod touch. Requires iPhone OS 3.1.2 or later. 1 Изтеглете за Windows и за Mac OS X За Mac За Win 2 Уверете се че PocketCam работи на вашия компютър. 3 Стартирате PocketCam на вашия iPhone,и то автоматично ще се свърже с вашия компютър. В долната част на iPhone-a трябва да се покаже"Connected to your_computer_name:port." 4 След това стартираш програмата с която ще ползвате камерата (Скайп например, и влзате във Инструменти/Настроики/Видео, и избирате PocketCam) Редактирано Февруари 23, 201016 гд от john_digweed
Публикувано Февруари 23, 201016 гд Супер е! Работи перфектно със Skype. И тук както при WifiCam става номера с Backgrounder (ако оставите PocketCam в background режим се вижда какво се случва на телефона ви).
Публикувано Февруари 23, 201016 гд john_digweed, да беше споменал, че трябва да се инсталира сървър на компютъра. Сървърите за Windows и Mac може да намерите тук, както и информация как да подкарате приложението.
Публикувано Март 13, 201016 гд Програмата която е на компа ми ме изхвърля. Мак ОС, Хакинтош Дали е от това ?
Публикувано Март 13, 201016 гд То хубу ама как се прави сървар ... аз нищо не намерих от това което Миро беше дал :S
Публикувано Март 13, 201016 гд Автор Теглиш сървърите за Windows или за Mac, и инсталирваш. Теглиш PocketCam за iPhone и инсталирваш. Пускаш PocketCam на iPhona и то се свързва автоматично. След това стартираш програмата с която ще ползваш камерата (Скайп например, и влзате във Инструменти/Настроики/Видео, и избираш PocketCam)
Публикувано Март 13, 201016 гд Аз пак казвам. При мен точно като намери сървъра и ... сървъра крашва. Мак ОС /Хакинтош/
Публикувано Март 15, 201016 гд gorgior, пробвай да изключиш Firewoll-а на wi-fi-то. Ако намери сървъра можеш пак да го включиш и няма да има проблеми (поне при мен вкъщи стана така). mitkoiphone, провери дали си с последната версия на PocketControl (програмата за компютъра).
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.