Публикувано Юли 11, 201411 гд При някой случва ли му се да пропадат по- често разговорите ? Не съм инсталирал нищо свързано от Cydia свързано с говоренето. Телефона е с изключен интернет. Започнаха по- често да пропадат след градушката ? Телефона е iPhone 5S джейлнат 7.1.1. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен .
Публикувано Юли 11, 201411 гд При мен на 5s със джейл ми правеше номера със съобщенията от whatsapp. Получавах ги със закъснения от 15-40 минути. Има и още доста неща, които се збъгясаха... В крайна сметка, махнах абсолютно всичко от cydia но без резултат!
Публикувано Юли 11, 201411 гд Не се косете - трите оператора правят ъпгрейди и ремонти. До средата на септември ще е така.
Публикувано Юли 11, 201411 гд Месецът на градушките е. Тропат по антените на операторите c/ Alcala (преди 2 седмици?)
Публикувано Юли 11, 201411 гд Като го гледам... Гледаш, ама не виждаш. Авторът на темата е от Пловдив.
Публикувано Юли 11, 201411 гд Автор Авторът е от София и ме наяежда на мисълта, че тея имат проблем с клетките Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 11, 201411 гд Гога, в офиса не хълца само виваком. В моя квартал ментел е ок, но грабул и вива е мъка, много преди градушката.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате