Публикувано Август 20, 201411 гд някой да знае добър адблокър за Сафари на Мак, ползвах един, постоянно блокирале не рекламно съдържание, понякога направо цели страници...
Публикувано Август 20, 201411 гд Това е същия, който го има в раздела с екстенжъните на сафари. Настройва се нивото на филтриране и нямаш грижи. Аз го ползвам откакто имам сафари(още от бозата).
Публикувано Август 21, 201411 гд Това е дъ бест. Но нещо напоследък сафари ми вади грешка, че не можел да му инсталира ъпдейт някакъв си.. Не съм се занимавал по-подробно.
Публикувано Август 21, 201411 гд За тубата youtube5 екстенжъна на Vertical Forest и забравяш и за релклами и за флаш изобщо. И да, AdBlock е супер.
Публикувано Август 24, 201411 гд Не знам дали са останали такива, но какво става с клиповете, които нв са обърнати в HTML5, като се спре флаша?
Публикувано Август 24, 201411 гд Има бутон "use original player", който ти дава възможност да гледаш, без участието на екстенжъна. За 3-4 години от както го ползвам не са ми тръгнали, сигурно около 50 клипчета, предимно ембеднати в други сайтове. Работи и с фейсбук видео. С Vimeo не се разбира, но техния HTML5 плейър е чудесен. И да не пропусна, може да сваляш видеото в .mp4.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.