Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Среща след представянето на iPhone 6

Featured Replies

Публикувано

algor, съжалявам, че се наложи да вдигнем чашите без теб, но постъпката ти… БЛАГОДАРЯ!

:cheers:

Егати, имах да питам няколко неща asen4o0, ама нещо се отплеснах и забравих! А седеше до мен. От възрастта ще е :blush:

Не мога да се похваля, че съм идвам на повече от 3 срещи, но беше гот да видя хора, с които иначе само обменяме букви тук… Благодаря на всички, които дойдоха и на тези, които имаха желание, а не можаха. Съжалявам, че се наложи да бягам по-рано но се налага понякога.

Специално да кажа и че телешкото на Cheff -а беше мммммм… Бравос, Гоце!

• Отговори 121
  • Прегледа 16.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано
  • Автор

Каквото съм опитал при Гоце винаги е без забележка :). Благодаря и аз за почерпката, другия път те чакаме.

П.П. Прокрадна се идея да изгледаме още някой мач. Аз лично нямам нищо против, дори би ми било много приятно.

Публикувано

Ааааа, ако се организира друга среща пак за мач или за каквото и да е, аз съм на линия вече ;)

Публикувано

Задължително,Асене ;)

Кога е следващото гостуване на CrazyForest?

Публикувано

Много малко пиете, бре...

Ако избора на модел 6-ца отговаря на глътката, то вече ми е ясно защо повечето няма да изберат 6+. :tooth:

Публикувано

Аз спрях пиенето. Да мина на нокиа 1100? :D

Публикувано
  • Автор

Първото домакинство на Лудогорец ще е срещу европейския шампион Реал Мадрид на 1-и октомври в София.

Следват домакинство на Базел на 22-и октомври, гостуване в Швейцария на 4-и ноември, домакинство на Ливърпул на 26-и ноември и гостуване в Мадрид на Реал на 9-и декември.

Източник: gong.bg

Може и на домакинството на Базел. Аз само за Реал се точа да ходя. Едва ли ще отида на другите домакинства. Така че, следващото събиране може да бъде на 22-ри октомври.

Публикувано

Аз спрях пиенето. Да мина на нокиа 1100? :biggrin:

Тцъ.

Който спре пиенето взима на Неол Цамцунга и няма право да ползва нищо друго 6 месеца!

Публикувано

Аз на третото питие спрях,че ми стана неудобно...повечето бяха на бира:))))

Публикувано

Първото домакинство на Лудогорец ще е срещу европейския шампион Реал Мадрид на 1-и октомври в София.

Следват домакинство на Базел на 22-и октомври, гостуване в Швейцария на 4-и ноември, домакинство на Ливърпул на 26-и ноември и гостуване в Мадрид на Реал на 9-и декември.

Все през седмицата. :(

Публикувано
  • Автор

Ти така ни хлъзна, че направо ... Тук вече се уговаряме за да гледаме мачовете на Лудогорец в шампионска лига. Ако искаш ела да гледаме Хасково - Левски :) той е през уикенда.

Нямам нищо против да направим среща някоя събота. Само да съм в София и ще присъствам.

Публикувано

И Стара Загора не е далече,аз поне съм почти всяка седмица в региона.

Публикувано

Все през седмицата. :(

Аз затова предлагам сбирката и пиенето да ги направим в Мадрид с колективно посещение на мача, а след това...

Е, каквото сабя покаже. :biggrin:

Публикувано

Нещо да съм обещал, че да съм ви хлъзнал. Нямам спомен.

Публикувано
  • Автор

Аз ида с три. За какво са ви половинки?

Публикувано
:tooth:
Публикувано

Каква е разликата? :scratch:

Публикувано

Единия лагва повече от другия :lol:

Публикувано

Лъче, ма т'ва нексъс некъв производител ли е?

Публикувано

Момчета и момичета, ако имате желание и който иска, разбира се, може утре вечер да се пие по бира при Гоце, а аз ще ви подсигуря апарата да му се изредите всички. :tooth:

С една уговорка: имам една среща работна в 18 и не знам колко ще продължи.

Надявам се няма да е дълго и затова предлагам който иска да мине към 19-19.15, а аз като приключа идвам.

Ще гледам най-късно към 19.30 да съм наличен.

А и никой да не дойде аз поне ще хапна едно телешко при Гоце, че не съм го виждал отдавна. :biggrin:

Публикувано

Адаш, сигурен съм, че ако доведеш плеймейтка вместо шестицата ще има голямо разочарование :tooth:

Публикувано

ахахахахаха

Не ме карай да се хиля така, щото си представям разочарованието на групата и как не щат цици, а искат 6-ца хахаха… :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Говори ми...

Публикувано

Ти па кат ми се заканваш така ще ме виждаш само на обществени места и в присъстивето на други хора. :ph34r:

Публикувано
  • Автор

И другото няма да откажем ;) къде цици, там и шес-цици ааа шестици, та квото донесеш това ще е :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.