Публикувано Февруари 25, 201016 гд http://www.engadget.com/2010/02/24/the-titanium-iphone-is-real-really-real-video/?s=t5
Публикувано Февруари 25, 201016 гд Е то голямото ревю дето му направи, като е от титан да го прасне с чука или да го сложи в менгемето да видим колко е титанов.
Публикувано Февруари 25, 201016 гд Ти как реши, че титанът е нечуплив? Просто е много устойчив на драскане и не се огъва. П.П. И, е по-лек от алуминия. П.П.2 Това е самоделка - човека демонстрира че успява да звънне, въпреки изцяло металния капак. Редактирано Февруари 25, 201016 гд от alxx
Публикувано Февруари 25, 201016 гд Виждал съм как се пръска Vertu Ascent Ti Ferrari на малки пърценца
Публикувано Февруари 26, 201016 гд Не е проблем да си направиш какъвто си поискаш капак. Въпрос е на малко средства
Публикувано Февруари 26, 201016 гд Ами да. Този iPhone със титана, трябва да го гледаш като очите си после Да не го пипат:stickwhack:
Публикувано Февруари 26, 201016 гд Да ти кажа изработката на капака, вероятно струва повече от титана Може би и от злато да беша пак щеше изработката да е повече пара.
Публикувано Февруари 26, 201016 гд Ами то сигурно не знае къде да си харчи парите. Иначе на този панел, титановия, много грозно лого :pistoldouble:
Публикувано Март 8, 201016 гд Не ви ли се стори малко фалшиво провеждането на разговора? Според мен може и да не е титаниев а само да изглежда така ...
Публикувано Март 8, 201016 гд Титанът, колега, е магнитопроницаем. Доста повече от другите метали, така че съм склонен да повярвам на разговора. Това обаче не прави капака по-малко грозен
Публикувано Май 19, 201015 гд Това е сплав на титан с алуминий , иначе е невъзможно без специално оборудване да се пресова чист титан, защото е крехък. Работя с титан и титанови сплави и съм запознат с начина на обработка- трябва ви завод .
Публикувано Май 19, 201015 гд Ахахаха, ми какво пък толкова.... Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота! PS.Боже... колко съм демоде... дали въобще някой ще разпознае горното и ще схване... Sorry.. полага ми се offtopic from time to time...
Публикувано Май 20, 201015 гд Разпознаваме го :" Антени замрежват небето, където в мъглите забити са небостъргачи"- Вапцаров май е бил нашият Нострадамус!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.