Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014

Featured Replies

Публикувано

Ех Гинза колко пъти съм ждрапал по тая улица ...... познахте ли къде е :)

Bx5q7kDIQAA89-C.jpg

• Отговори 700
  • Прегледа 70k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аpple Pay идва през Октомври Имаме още едно нещо! Колело, кола, фотоапарат? Не!!!! Това е изцяло нов продукт. Тим: Толкова съм развълнуван Видео тайм: Това е...... ЧАСОВНИК Много як часов

• От вчера съм с 6+. Телефонът е страхотен! Да, наистина е голям, но пък като грейне тоя дисплей определено си заслужава. Не бих казал, че е проблем носенето му в предния джоб на дънки, но аз прекарвам

• Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало. Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мт

Добавени снимки

Публикувано

Япония май;)

Публикувано

Токио :)

Публикувано

Никой друг освен мен ли не е поръчал от Англия?

Втори път ми дърпат напред доставката и от 23.09 в имейла, получен току що се казва, че утре преди обяд ще ми го доставят. (на адреса в Англия, не тук)

Друг някой има ли с поръчка от първата вълна там за да видя само при мен ли е късмета или при всички е така?

Сега щях поръчам още един, но вече дават доставка 3-4 седмици. :o

В другите европейски магазини имате ли идея как ке движат поръчки и доставки?

Публикувано
post-6-0-06496200-1411152059_thumb.png
Публикувано

Потвърждавам, не си единствен. Първоначално за 29, променена за 22, в крайна сметка утре пристига (Лондон).

Публикувано

Moят днес е пристигнал на адреса в Англия, чакам го на 29-ти в София да си го взема. Да, по-бавно е, но за 2 лв. доставка - толкова :p

Публикувано

Благодаря, момчета!

Аз чакам моите хора от DHL да видя дали в понеделник ще работят за да знам утре ако се прати от Рединг дали в понеделник ще е тук.

пп. Не мога да помогна на целия форум, но при желание на няколко души мога да съдействам с удоволствие за по-ниска цена на доставка с DHL.

Последните месеци пращам и получавам на цена 30 и няколко лева, но за тази доставка ще кажа със сигурност като ми я кажат и на мен.

Все пак искам да съм максимално коректен, а не само да разтягам локуми. :smile:

Публикувано

Моя човек със синята блузка пред магазина в Арлингтън. :)

buzebeje.jpg

Публикувано

Моят е в куриер и в момента пътува към България, евентуално към сряда ще дойде.

Редактирано от carrot

Публикувано

Идвам си вторник, кацам в Бургас, взимам £50! :D

Публикувано

Благодаря, момчета!

Аз чакам моите хора от DHL да видя дали в понеделник ще работят за да знам утре ако се прати от Рединг дали в понеделник ще е тук.

пп. Не мога да помогна на целия форум, но при желание на няколко души мога да съдействам с удоволствие за по-ниска цена на доставка с DHL.

Последните месеци пращам и получавам на цена 30 и няколко лева, но за тази доставка ще кажа със сигурност като ми я кажат и на мен.

Все пак искам да съм максимално коректен, а не само да разтягам локуми. :smile:

На 99% съм сигурен, че DHL няма да имат полет в понеделник към България. Ще работят дежурни в офиса, но мисля че ще е само за получаване на пратки. Във вторник ще си работят с нормално работно време, така че живот и здраве го чакай вторник. Работя с тях и мен ме интересуват доставките тогава, затова го знам като факти.

Публикувано

Да, потвърдиха ми да го чакам вторник.

Чакам цена, но най-вероятно утре сутрин ще ми каже.

Идвам си вторник, кацам в Бургас, взимам £50! :biggrin:

От Плевен кацаш в Бургас?

За тоя полет си струва да дам 50 кинта да го видя. :tooth:

Публикувано

Пичове...

Преди малко си поиграх с една черна 6-ца.... е много е яко.

Видно е доста по-голяма от 5S, но е доста удобна в ръката (стърчащата камера дразни малко, ама сигурно се свиква). Някои надписи са по-големи (и странни за мен), в camera app, примерно, където пише photo, video...

Черните полета в камерата вече са огромни (не ги разбирам тия хора) - направили са го, все едно си на някоя Лумия... (сега като споменах лумия... телефона в ръка доста ми напомня на някоя лумия).

И да не забравя - т'ва мнооо тънко бе...

6+ само мога да си представя колко огромно ще е (не е за мене май...).

Публикувано

Вече в Пловдив http://trafficnews.bg/news.php?id=1213

Публикувано

Аз бих помолил някой, който има желание и му пристигне 6+ да се обади или да драсне едно ЛС, за да мина да го видя как е като размер в ръката ми.

Не е необходимо да е само от София, а и разумни близки дестинации също стават, защото не ми е проблем да бична 100-150 км, за да си направя сметката дали да поръчам един такъв да ми донесат другия петък.

Благодаря предварително!

пп. Аз след вторник връщам жеста с чистата 6-ца.

Публикувано

Аз взех компромисно решение - поръчах 6 и като видя е усетя на живо 6+ ще преценя дали да го сменя.

Но имам усещането, че ще е таман с тия характеристики.

Публикувано

потърсете сбимка сравнение на 5-ца до 6 и 6+ и готово :)

Публикувано

iPhone 6 е супер, онова другото с плюса звучи несериозно, самсунгини работи.. :D

Публикувано
  • Автор

Неоля, мислиш ли, че пипането на илиенска пластмаса ще ми даде представа за iPhone 6 Plus? Не мисля, по - скоро ще се отвратя.

Публикувано

По-нетърпеливите да си увият тухла във фолио, за да усетят как би стоял 6+ в ръката им.

Публикувано

Отивате в мтел и грабвате един ноут 3 - ако ви е екстра - 6+, ако не, само 6...

Ноут 3 ми е отврат - ползвах го преди време 35 минути и замина към новия си собственик и сравнението е меко казано просташко и несериозно.

Нито един апарат като усещане в ръката ми (предполагам и във вашите също) не си прилича с друг, бил той Самсунг, LG G3, Oneplus One и т.н.

Поради тази причина 6+ ще има абсолютно уникално свое излъчване и присъствие във всяка ръка.

Някои ще им допадне, на други не, но всеки знак + или - е въпрос на лично възприятие и изградена поносимост към модела.

Поради тази причина всички сравнения на този с онзи модел или изрязването на картончета и шперплатени шаблончета, показва липса на реална връзка с този свят и нормален разум.

Аз лично моя усет и това дали 6+ ще е моя апарат, ще изградя и ще имам увереност чак сред като докосна iPhone с ръцете и го попия с останалите сетива.

Вие щом искате режете и пъхайте картони по джобовете.

Публикувано

Из нета започна да се говори за хардуерен проблем, свързан с камерата и с появяването на черен и розов екран!

Публикувано

Знаете, че първата партида винаги има бъгове за отстраняване, като един от тях е завишената им цена :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.