Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014

Featured Replies

Публикувано

Апарати от Верайзън USA, платени кеш и купени без договор, работят без грижи с нашите мреж и са отключени.

Имайте предвид, че в устройството има карта и нямам идея дали при стартиране на апарата с тази карта няма да се заключи.

Шефката на офиса не знаеше, че има карта вътре и ми се кълнеше, че няма никакви карти и прочие.

Пиша тази информация от собствен опит, а не защото съм чул нещо от някъде.

Купувайте спокойно :-)

Много глупаво наистина от моя страна, мисля, че проблема дойде оттам, че бекъпа е от ios 7. Дано сега се оправят нещата...

Онзи ден 6-цата с пускането и се направи бакъп от облака и работи без грижи, макар също да е от 7-ца направен.

Сега ще пробвам и другия да му шибна директно бакъпа тоже от 7-ца и ще пиша после дали има грижи.

Едит: таман се зарадвах, че най-после ще мога да хвана в ръка 6+ и видях, че си от Стара Загора.

Егаси и късмета имам с желанието да видя големия събрат...

• Отговори 700
  • Прегледа 70k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аpple Pay идва през Октомври Имаме още едно нещо! Колело, кола, фотоапарат? Не!!!! Това е изцяло нов продукт. Тим: Толкова съм развълнуван Видео тайм: Това е...... ЧАСОВНИК Много як часов

• От вчера съм с 6+. Телефонът е страхотен! Да, наистина е голям, но пък като грейне тоя дисплей определено си заслужава. Не бих казал, че е проблем носенето му в предния джоб на дънки, но аз прекарвам

• Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало. Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мт

Добавени снимки

Публикувано

Ми организирайте сериозна среща. :)

Публикувано

Все пак всичко вече е наред и телефонът работи перфектно. Като цяло мога да кажа, че нямам никакъв с използването на 6+ с една ръка, все пак съм с големи ръце :) Дисплеят е просто невероятен. Единственото, което мога да отчета като неудобство е носенето - апаратът наистина е голям и следва евентуално да се носи във вътрешен джоб на палто, в чанта или в ръка, в джоб на панталони трудно мога да си го представя, още повече след като ни промиха мозъците с огъване :)

Редактирано от carrot

Публикувано
  • Автор

Ще се върнат на мода калъфите за колана :)

Публикувано

Или на връзка на врата :D

Публикувано

Ще се върнат на мода калъфите за колана :smile:

Да, бе… ако си само с колан, а не и с тиранти ще ти паднат гащите със сигурност!

:zany:

Публикувано

Казвал ли съм ви скоро какъв прекрасен апарат е iPhone 6, а? :cool:

пп. Стига сте ревали и обсъждали нещо, което не сте виждали, пипали и слагали в джоба.

Колкото и да ви е странно, около мен много крехки създания (жени, тоест) поръчват точно 6+.

Не говоря за женища по 132 килограма с обувки 47-ми номер, а по-скоро дребни, слаби и с малки ръце.

А, да - и всички рипат на 64 и 128 гигабайта, като на 90% от тях мотива е, че 16-ките ги пълнят със снимки на втория месец, а искат не да ги точат на компа, а винаги да са им под ръка (разбирай в телефона).

Публикувано

Женската лакомия, край няма! ;) Нали знаете мотото: Да не е къс, а да е дебел… Хахахахахах

Редактирано от baronbg

Публикувано

лакомия :)

Публикувано

Ми организирайте сериозна среща. :smile:

Ако довлечеш колегата с 6+ (може и да не е в багажник :tooth: ), аз нямам против в неделя по обяд да хапнем и да пием по бира/кафе някъде в Пловдив.

И за да не се разбираме погрешно: предпочитам колежка с 6+, ама като няма риба и рака е риба. :p

Публикувано

Саше, ако се домъкнете, но не тая неделя а другата, да кажем, ще пием по нещо :)

Публикувано

Изборите са тогава. Иначе съм "за" за една среща у Филибето ;)

Публикувано

Ако ще е в Пловдив ще дойда и аз с удоволствие :)

Публикувано

Жоре, аз всякак съм за, а и преди време в темите за срещите казах неведнъж, че идеалното място за срещи е някъде по-към средата и Пловдив и В. Търново са идеални за целта.

А относно другата неделя съм ок, още повече още някой може да се е обзавел с 6+ и да ги изнасилваме групово.

Аз чакам една пратка да мине през мен утре или в неделя и ако се случи и има 6+ без да ме интересува направо го отварям за да го видя и не ме интересува хаха.

И ако ми се скарат, че не е трябвало да го отварям им давам там 1000 и няколко лева и го взимам, пък после ще мисля кой ще си оставя. :tooth:

Публикувано

Пък може и аз да го взема :) Търново ми е любимия град(след моя) с любимата ми кръчма :)

Публикувано

6 и 6+ са готини и много удобни и двата. 6+ не ми изглежда чак толкова голям. Камерата още ме дразни, линиите не са чак толкова зле като на снимките. Бутона за заключване ми е странен, понякога неволно натискам копчето за звука от другата страна.

Публикувано

Колега Монро, имаш ли 6+?

Ако да имаш ли нещо против утре или когато кажеш и където ти е удобно само да мина да го погледна за 4 минути.

Ще съм ти адски благодарен, ако осъществим това мероприятие. :smile:

пп. Не се притеснявай да ми откажеш - в това няма нищо лошо и няма да ти се разсърдя.

Публикувано

Аз ако съм, ще откажа :D По-скоро ще ви дам да си играете с... :):):)

Публикувано

Аз затова не те моля теб - мразя да ми отказват, баси. :biggrin:

Публикувано

Чакай, че нещо му изтървах посоката… Сашо, още за телефони ли говорите или… и аз мога да се включа?

:cheers:

Публикувано

А бе няма значение за какво говорим, щото е важно само да се докОпам до една 6+ да я видя, че не знам що имам настъпващото усещане, че ще ми пасне идеално.

пп. Егаси как оспамихме хубавата тема.

Да видим до кога ще ни търпят и ще я забършат със засилка.

Публикувано

Съжалявам, че ще те разочаровам. Нямам нито 6 нито 6+, в Англия съм, и ги гледах в един стор и двата. Ако педята ти е 22+см ще ти пасне добре. Мен може би повече ме привлича от 6, защото рядко нося телефона си в джоб, в 80% от времето си е или на маса/бюро или на поставка я в кола я другаде. Камерата му е много готина, дисплея също е много добър. Опитах да го напъна леко и не усетих да поддава...

Ако не го държиш често в панталоните, може би 6+ е идеален. Но това са мнения от стора, не знам навън ако го нося как ще е.

Публикувано

Искаш ли да усетиш веднага как стои 6+ В ръката? Изтичай до някой нонстоп и си вземи един шоколад милка, махни му опаковката и ето ти iphone 6+. Само внимателно с тъчскрийна, че се огъва много бързо в ръката :) :)

Редактирано от carrot

Публикувано

Съжалявам, че ще те разочаровам. Нямам нито 6 нито 6+, в Англия съм, и ги гледах в един стор и двата. Ако педята ти е 22+см ще ти пасне добре. Мен може би повече ме привлича от 6, защото рядко нося телефона си в джоб, в 80% от времето си е или на маса/бюро или на поставка я в кола я другаде. Камерата му е много готина, дисплея също е много добър. Опитах да го напъна леко и не усетих да поддава...

Ако не го държиш често в панталоните, може би 6+ е идеален. Но това са мнения от стора, не знам навън ако го нося как ще е.

Няма проблем, разбира се, а разочарованието ще го преживея благодарение на прекрасната ми 6-ца, която ми е в ръката. :cool:

Честно казано над 90% от времето и аз нося апарата в ръка, стои на маса/бюро, в колата в поставката за чаши и прочие.

Кожена чанта за документи също нося, а и костюма има вътрешен джоб, та от тази гледна точка съм ок.

Ще видим, все някъде ще се появи и ще ми падне. :biggrin:

пп. Благодаря ти все пак и поздрави на добрата, стара Англия.

Публикувано

Ако някого го интересува, и двата телефона издържат 10 секунди във вода и са доста издържливи.

Редактирано от asen4o0

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.