Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014

Featured Replies

Публикувано

Накратко: 6+ е уникален телефон!

И въобще не ме притеснява големината и тежестта.

Сега започва чуденето кой да ползвам...

пп. Теди, благодаря за жеста :-)

• Отговори 700
  • Прегледа 70k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аpple Pay идва през Октомври Имаме още едно нещо! Колело, кола, фотоапарат? Не!!!! Това е изцяло нов продукт. Тим: Толкова съм развълнуван Видео тайм: Това е...... ЧАСОВНИК Много як часов

• От вчера съм с 6+. Телефонът е страхотен! Да, наистина е голям, но пък като грейне тоя дисплей определено си заслужава. Не бих казал, че е проблем носенето му в предния джоб на дънки, но аз прекарвам

• Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало. Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мт

Добавени снимки

Публикувано

Михов, той го е видял;) Чети внимателно!

Публикувано

И не, че не сте гледали дузина-две клипове и съпоставки, ама и от извора да покажа:

IMG_0208.JPG

Интересно е усещането при първото хващане на 6+.

Публикувано

Тая шестица що ти малее толко?? ц-ц-ц

Публикувано

А бе то и кадъра е от страната на 6+, та това допълнително го прави още по-голям да изглежда. :smile:

Публикувано

Големи телевизори бре :tooth:

Публикувано

Като свикнем със шестицата друга песен може да запеем ;) кой знае. Предполагам усещането от 5 на 6 ще е като от 6 на 6+ :)

Редактирано от trader

Публикувано
  • Автор

От 5 на 6, на първо четене почти няма разлика. Наистина не е твърде голяма. Обаче 6+ си е бая лопата. Май ще прекрояваме вица "къде си тръгнал с тая врата?" :tooth:

Публикувано

Аз пък си поръчах 6+! Като гледам стои перфектно в ръката на Сашо!

Публикувано

Догодина ще е един модел и със сигурност ще е по-малкия. ;)

Публикувано

За размера ще се съглася, че ще бъде намален, но за бройката не съм. Мисля, че отново ще бъдат 2 модела. Въпреки привидно по-слабите продажби на втория модел, той все пак завзема друга ниша от пазара, която не биха искали да пропускат.

Публикувано

Противоречиш си. Уж слаби продажби, а за друга ниша говориш.

Публикувано

Написах привидно по-слабите продажби. Сравнено между двата телефона разликата в продажбите е в пъти, но пазара при тези размери е доста по-стеснен. Като пример миналата година са продадени 16 милиона броя iPhone 5c за шест месеца, сравнено с повече от два пъти повече продадени iPhone 5s, само че тези продажби за така наречения " бюджетен телефон " както се нарича не са никак малки и не са пренебрегване. Това имах в предвид с привидно слабите продажби. А и при Apple няма така наречено бюджетно устройство. Просто малко по-ниската му цена го праща в честа бюджетно, без всъщност да е такова.

Публикувано

Не ми се вярва да направят крачка назад, но пък кой съм аз, може и да греша ;)

Публикувано

Концептуално много преебаха портфолиото 5S, 5c, 6, 6+. Това са 4-ри различни телефона и никой не е предишна версия на другия.

Публикувано

Абе стои добре в ръката, няма разлика в усещането и т.н. сигурно отговаря на истината, както и това, че ще се свиква, но когато става въпрос за чантичка, в която да се носи, са важни сантиметрите, а не усещането (за разлика от оная работа където е важно усещането (според мъжете, защото според нежния пол сантиметрите са си от значение) ;)). За съжаление пак ще трябва да търся усилено преди покупката. Предишния път заради чантичката за колан купих 5-цата февруари чак, сега ще е същото. Лошото е, че производителите на качествени аксесоари са 5 години назад и съобразяват размерите с iPhone 1 и HTC Diamond.

Публикувано

Има един тънък момент, който към момента никой не го споменава, а именно най-големия плюс от факта, че човек е избрал 6+, а не 6-ца.

Всеки говори за минуса от големина, тежест и подобни неудобства, а никой не споменава факта, че с покупката на този апарат човек се облекчава откъм носене на устройства, пести от бюджета си и т.н.

Тоест абсолютно става излишна покупката на таблет, защото човек има 2 в 1.

Махайки таблета (или некупувайки го), човек сваля 400-700 грама като тежест и спестява 150-700 евро.

Е, кажете ми сега не е ли изгодна покупката на 6+?!?!

Перфектен апарат с перфектен дисплей, перфектна бързина, перфектна оптимизация и перфектен таблет!

За мен лично си струва и дали ще сменя 6-цата с 6+ е без значение, защото разсъждението ми няма да се промени.

Не на последно място основния таргет на 6+ са тези, които търсят продукт не само за забавление, а и предимно и даже им е по-важно за работа да го ползват.

Който си върши работа с телефона като уърд, ексел, презентации, редактиране и писане на договори, следене на доставки и получаване заявки от клиенти и т.н. ще ме разбере за какво говоря.

:smile:

Публикувано

Доскоро много хора пееха друга песен, за фаблетите... Вече са супер удобни, практични пък и спестяват пари. Не визирам теб Алгор.

Публикувано
  • Автор

Аз, като дърта кифла ще дам и разумно обяснение защо кълвеш(м) на големи неща: защото окьоравяваме :smile: Неудобен ми е голям, и не ми трябва, но оценявам екрана и четливостта.

Публикувано

Няма проблем да визираш и мен, разбира се. :cool:

Аз за себе си признавам - мнението ми за фаблетите беше не особено положително и изградено на 2-3 допира с апарати 6 инча и нагоре.

За мен лично 5,5 инча не е фаблет, защото по тази логика и LG G3 е такъв, Oneplus One също и т.н.

Тях съм ползвал по седмица-месец.

Виж 6-инчовите определено няма да се прежаля да ги ползвам и дори Apple да пуснат някога такъв размер ще го пропусна.

Та мнението за тази големина ми се промени вчера и си го признавам.

В същото време и на мен (ако реша да мина на 6+) ще ми трябва време, за да свикна.

Едит: Адаш, пред теб и пред други хора съм си признал, че чаках iPhone с по-голям дисплей, като едната от причините е точно кьоравостта ми.

И си прав, но забравих да го спомена. :smile:

Публикувано

И аз съм за 6+ по горе посочените причини ама пак искам първо да го пипна за окончателното ми решение! Ако някой го има да мине през кръчмето!

Публикувано

Що, това проблем ли е? Дори да е така, по-добре лопати от колкото коне с капаци. И да, ако беше друго, различно от iPhone, нямаше да го погледна. Не заради бранда а заради OС-ма.

Публикувано

Абе ако Епъл не бяха пуснали 6+ пак щяхте да си говорите как фаблетите и телефоните с по-голям екран са телевизори ама айде.. колегата по-горе много правилно го каза,казвате че е ОК,само защото си е наше иначе ако беше друго пак щяхте да го плюете ;) Живи и здрави бъдете тези,които имате 6+ и това е.

Публикувано

Само ще кажа, че батерията на 6+ е невероятна, с всичкото човъркане изкара с фабричния заряд (около 70%) от петък сутринта допреди малко, когато беше на 3% и го включих да се зареди.

Това беше и основната причина, която ме накара да взема plus - батерията на 5-цата ме държеше един ден, което безумно ме дразнеше.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.