Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Бихме искали да Ви кажем повече..." - специално събитие от Apple 09.09.2014

Featured Replies

Публикувано

5.5 - реших.

Поздравления, Веско!

• Отговори 700
  • Прегледа 70k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аpple Pay идва през Октомври Имаме още едно нещо! Колело, кола, фотоапарат? Не!!!! Това е изцяло нов продукт. Тим: Толкова съм развълнуван Видео тайм: Това е...... ЧАСОВНИК Много як часов

• От вчера съм с 6+. Телефонът е страхотен! Да, наистина е голям, но пък като грейне тоя дисплей определено си заслужава. Не бих казал, че е проблем носенето му в предния джоб на дънки, но аз прекарвам

• Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало. Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мт

Добавени снимки

Публикувано

Адаш, по-добрата батерия (като параметри) на по-големия екран е относително понятие.

Като капацитет е ясно, но в бойни условия ще се види как е, а това е истината, знаем.

Публикувано

Поздравления за отличното представяне на събитието във форума,чудесна работа момчета!

Публикувано

Хахах Представям си наша следваща сбирка след 2-3 месеци и всеки влачи огромен 5.5 туч и тук-таме някакви с по-малки андроид телефончета ни се подиграват на подносите :smile:)) Като изкривена реалност. Епъл залитнаха от единия в другия край. iPhone7 ще е с 4.5" и 4.9" екран :smile:

Адаш, гледах в gsmarena часове стендбай, разговори и т.н. Стига посочените данни да са верни.

Публикувано

И аз бих казъл, че най-вероятно ще дадат крачка назад с екраните следващия път. Поне 5.5 със сигурност ще се намали. Леко се губи идеята от мини пада :)

Публикувано

Опитаха се да няправят иновация с часовника , не е революционен а и му трябва айфон за да работи на макс. Трябваше да го забавят малко но да го направят да мери кръвно да има гсм функция да следи кръвни показате ли хаххаха е с последното се изхвърлих , но все пак трябваше да впечатлят , както с първия айфон- the best of the best.

Публикувано

The iPod Classic is dead.

Публикувано

1080x1920 зле ли ви е?

Хубавото на 4.7 е, че пада под 7 мм, което го прави най-тънкия.

Може би прибързах с коментара за избор по-горе. Най-добре ще е да се пипнат двата модела и тогава да се реши.

Публикувано

Пичът казва, че много добре стои в ръката му :smile:

Публикувано

Веско ти си машина брат! В Епъл трябва да те вземат да им покажеш как се отразява събитие!

От толкова бързане, един стрийм като хората не пуснаха. По едно време и на китайски ми говориха, за малко да пожълтея.

Телефоните ми харесаха доста, остава да реша размера и да пиша на дядо коледа...дано чуе :)

Часовникът е наистина уникален и е това, което две години останалите не успяха да направят, нооо, 350 $ е бая пара, поне за мен де и бих се въздържал за момента. Вярно, че и толкова струва един обикновен часовник над средната класа.

Всичко си опира както винаги до вкус и възможности.

В момента само си представям как се гърчат от paypal :)

Публикувано

Нали го каза по-горе!! Разбрахме те, Михов ;)

Публикувано

Генерале, съгласен съм, че избора ще се определи в момента, в който хвана двата модела в ръката си, но ако само това е критерия от сега казвам, че 4,7 инча е перфектния избор.

Но...

Публикувано

Липсва ми скандинавското тролче MMJ ли беше...

Публикувано

Един доста голям + за "плюса" е доста по-добрият живот на батерията. Сравнете сами:

d179a35dc9dab904.jpg

Публикувано

Само обърнете внимание, че плюса е по-голям от ноут 3, а той е 5,7 инча :tooth:

Ще е ненормална баница.

Не съм много съгласен.

Дължината е "в полза" на Плюс-а със 7 милиметра повече, но пък ширината е с 2 милиметра по-малка и дебелината е с милиметър по-малка.

Не мисля, че тези 7 милиметра са "ненормална баница" откъм дължината, защото за мен ширината е по-важна и как ще стои в ръката ми.

В едната ми ръка, а не в двете - това го подчертавам.

Публикувано

Който набляга на игрички и филмчета - да се мята на 6+. Другите на 6 :)

Публикувано

Мдам, ширината е доста по-важна, но все пак не е яко и да си носим дистанционни по джобовете..

Логиката ме кара да се насочвам към 4.7", а изкушението към 5.5" :D

Публикувано

Говори за себе си. Аз кейсове не ползвам вече. :)

Публикувано

Който набляга на игрички и филмчета - да се мята на 6+. Другите на 6 :smile:

Тъпото е, че аз предимно работно си ползвам телефона и се сещаш колко по-добре стои един отворен ексел (и уърдовски договор, примерно) в 6 плюс...

Публикувано

Особенно Landscape-чето. ;)

Публикувано

И аз да се включа.

Браво за отразяването.

Телефоните са страхотни. Честно казано за първи път от 2 поколения насам съм със смесени чувства. До сега винаги съм бил негативно настроен от самото начало.

По-големия телефон ще убие продажбите на ipad 7 инча.

Часовкника е прекалено голям кич.Тъча ми се струва малко функционален, да всички знаехме, че ще го има но на тези малки размери е неприложим, освен ако не си с детски пръсти. Това сири ще ни говори от всякъде. Не знам как ще се справят с микрофонията която ще се получава.

Редактирано от eek

Публикувано

Сега вече размера 5.5 е перфектният за телефон, нали? :tooth:

Що пишеш глупости само да се заяждаш?!?!

Хардуера на 5,5 инча е перфектен и не виждам някой да е казал, че размера му е супер.

Като ще давам една шапка пари искам прецизност и перфекционизъм и затова водим дискусия, а перфектността на 6 Плюс може да ме накара да направя компромис с големината.

Това може да го направи само Apple, да ти го напомням ли?

Споровете за Андроид и инчове са в друга тема и в раздела 18+.

Научи се каква е разликата между дискусия и спор - ще ти е полезно.

Публикувано

Преди няколко месеца никой не знаеше как ще изглеждат.

Публикувано

И к'во стана сега... нямаше да е над 4" ааа?

Леле колко бира има да ме черпавате :)

Вече говорих с един приятел в САЩ за 5.5" версия, най-вероятно ще е ФЗ, може ли да си платя за отключване и да го ползвам с българска сим карта?

ПП. Нито гледах представянето нито нищо, видях само едно... 5.5" това е важното, другото си е т@ш@к

Публикувано

Мисля, че не си прав. Много от това което показаха се знаеше отдавна. Явно от както Кук е на поста сигурността не е силната страна на апъл

Редактирано от eek

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.