Публикувано Септември 12, 201411 гд Здравейте на всички, искам да ви представя една игричка, която пуснахме преди броени дни в стора, тя е напълно безплатна и всеки може да си я дръпне ако има желание и да я поразцъка. Видео на играта може да видите тук Играта може да бъде изтеглена от този линк: https://itunes.apple...18728?ls=1&mt=8 Благодаря за отделеното време! Редактирано Септември 12, 201411 гд от wxcorp
Публикувано Септември 12, 201411 гд Автор Извинявам се за допуснатата грешка Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPad. Ако може името на темата да бъде коригирано, благодаря предварително.
Публикувано Септември 12, 201411 гд И още една си допуснал. Или си взел по-рано iPhone 6? Сега като се загледах, Искаш да популяризираш "игричка", добро и сериозно начало. Като гледам несериозното ти отношение при регистрирането, (varna, iPhone6, iOS-3, SIM-iPad) и грешка в заглавието на темата която си пуснал, моите уважения, но: Показвайки Не уважение към тук присъстващите с тия си действия, мен ме загуби. Предполагам и някой друг. Редактирано Септември 12, 201411 гд от baronbg
Публикувано Септември 12, 201411 гд Без да обиждам създателя на играта, но мен не ме и спечели за съжаление. Иначе, предполагам че момчето е бързало да пусне играта в темата и затова е допуснал някой грешки. На второто приложение ще се поправи, или още на следващия ъпдейт на тази игричка
Публикувано Септември 12, 201411 гд Сбъркали сме заглавието .. Тавана падна. Ако можехме да го редактираме - щяхме. Ако някой админ ни направи услугата да махне този трън от очите на всички (както сме *помолили*), още по-добре. В описанието на играта в iTunes (& youtube, & facebook & fut.code-bg.com) грешка, разбира се, няма (Apple следят за тези неща по време на ревюто : "Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPad."). Иначе за неуважението .. Кое точно е неуважително ?! "Благодаря за отделеното време! " ли е неуважително ??? "Извинявам се за допуснатата грешка" ли е неуважително ??? Това че сме отдели години да се научим как се прави и месеци да го направим, за да го пуснем безплатно (и с много български препратки вътре в нея) ли е неуважителното ? Малко работата е "по песен на година стига им" и "а ти няаше ли да пускаш нова песен" .. Тоест, аз не мога, ама ти да пускаш, че и сметка ще ти държа ... Другият път специално ще пратим по един поздравителен адрес към всеки, който я свали и/или погледне видео/скрийншот, ще му измием краката и ще изпием водата после .. Ей така, от уважение, да не се разочарова електората .. Минат се не минат година-две и започвам да се сещам защо съм блокван тука N пъти вече .. Неуважителен тип съм, някакъв, явно. Извинявам се, поклон и аве ! Редактирано Септември 12, 201411 гд от savage309
Публикувано Септември 12, 201411 гд Сещаш се че си "блокван", но не се замисляш защо! N пъти вече. Удобно ли не прочете поста ми, или се хващаш за ... Ще бъда по-конкретен, за да ти заостря вниманието, към това което не искаш да видиш. 1.Град -varna - Първо с малка буква и 2-ро на на лтиница. 2.iPhone 6 - Все още не се продава, само пре-ордер, освен ако не ти го е подарил Тим Кук 3.iOS 3 - няма да коментирам, след като сте отделили години за изучаването и месеци в създаването, значи сте наясно, че нито iPhone 4,4S,5,5S, камо ли 6 който е посочен може да е с iOS3. 4. СИМ - iPad 5.И не на последно място заглавието, което за разлика от предните не може да промените. Но иначе знаем как да се правим на Дева Мария. С оглед на дадената от Вас, Не коректна информация, какво трябва да очакват потребителите от приложението Ви? Всеки сам да си решава. Аз написах моето мнение и не ангажирам никого с него. п.п. Няма да коментирам напъните с ирония и сърказам в последните изречения.
Публикувано Септември 12, 201411 гд "п.п. Няма да коментирам напъните с ирония и сърказам в последните изречения. " Именно заради "сър-каз-ма" е казвам ... има кой да ме слуша, но има ли кой да ме чуе ? п.с. за да стане по-ясно, не съм "граматичен нацист", но за разлика от програмирането, където четен брой бъгове често се неутрализират, в правописа не е така ... Редактирано Септември 12, 201411 гд от savage309
Публикувано Септември 12, 201411 гд Заглавието е редактирано. Ако и профила се редактира, мисля, че няма нужда от още трагедии
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.