Публикувано Юли 27, 201213 гд Здравейте, искам да ви попитам дали имате добри впечатления от някой татуист в Сл. Бряг, че съм си харесал една татуировка, но е с прекалено много детайли и ме е страх да не ми направят някоя глупост заради която да съжалявам цял живот... Ето го и татуса за който Ви говоря:
Публикувано Юли 27, 201213 гд Забравих да ти пиша... Каза, че е за крака ти!? Трудна работа. Или трябва да е прекалено малка, но така ще се изгубят детайлите или трябва да се завърти около крака ти...
Публикувано Юни 12, 201411 гд Забравил съм да се похваля с новото творение Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 23, 20178 гд Момчета бихте ли помогнали как да сваля даден надпис със шрифт от сайта на dafont.com и с каква програма мога да променям големината на буквите.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 23, 20178 гд Кажи кой е шрифта, какъв е надписа и ако до утре не се оправиш ще ти го направя, че компютъра ми е в офиса.
Публикувано Август 23, 20178 гд Автор Преди: Сега: Ще има продължение до рамото. Това е матрицата: [emoji4] Stay online
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.