Публикувано Ноември 6, 200916 гд Много е добра. Незнам дали ще се намери човек в България да се заеме с тази "чудовищна" татоо, иначе веднага утивам да си направя, ама сугорно и бая соленичко ще излезе :mrgreen: . Добре че, още на гърдите не съм си правил татоо. .
Публикувано Юни 9, 201015 гд Понеже Шамана догатна нещо за размери и цена, искам да попитам колко би струвало това удоволствие на лявото рамо:
Публикувано Юни 9, 201015 гд Относително е. Татоса е елементарен и отново зависи от големината му. Ако го избасаш на цялото рамо обаче ще изглежда смешно. Това е малък трайбъл.
Публикувано Юни 9, 201015 гд Благодаря за бързия и коректен отговор..., но не мога да разбера защо да е смешен.Незнам може и аз да не мога да си го представя както трябва, но ти се доверявам защото както се вижда имаш доста опит в тази насока.
Публикувано Юни 9, 201015 гд Тая шарчица е за част от рамото или китката - не е за цяло. Ако искаш през цялото рамо - послушай си адаша, добави още неща.
Публикувано Юни 10, 201015 гд Jorky_pld, наистина е много малка за рамото. Освен ако ръката ти не е 20см А за цената, моята струваше 200 лв. миналата година, април месец.
Публикувано Юни 10, 201015 гд И аз имам една скромничка, и сериозно съм се замислила за още, но не мога точно да измисля какво искам все още.
Публикувано Юни 10, 201015 гд Дано не се сърдите че Ви обръщам гръб Обмислям втората, вярно е , че без може, но само с една НЕ. п.п.Проекта си е мой
Публикувано Юни 22, 201015 гд Ето и моята, дори и да не се вижда цялта: ПС-още е във процес на "белене" ;] Редактирано Юни 23, 201015 гд от pe6o666
Публикувано Юни 22, 201015 гд Бяха ми дали съвет да не си правя там, че ще се затрие туша на дланта. В смисал, че е твърда кожата и има триене повече, евентуално за това.
Публикувано Юни 23, 201015 гд На дланите избелява по-бързо по принцип, но това не трябва да ти е пречка , ако искаш да си правиш там. Просто ще ходиш да ти я повтарят на няколко години за да изглежда перфектно.
Публикувано Юни 27, 201015 гд Ето ми я цялата (даже и аз се меркам покрай нея ) че до сега я нямах цялата на снимка ;] Разгеле Застанал съм малко странно и се е разпльокала на всички страни и изглежда леко безформена но иначе не е така Чакам да се обели че нещо се бави... а иначе дали ще избелява или не, ще видиме след време. И да искам и да не искам няма каде да ходи от там ;]
Публикувано Юни 27, 201015 гд Виште профила на Atanas Ivanov в фейсбок. Момчето е от Пловдив и има уникални работи Пускам и линк тук.
Публикувано Февруари 8, 201115 гд Ето нещо ново Буквите на детето и жената си лепнах... Пак Ефекта не се забелязва на снимката ама карай. http://img7.imageshack.us/i/imagebxu.jpg/
Публикувано Февруари 8, 201115 гд Ето нещо ново Буквите на детето и жената си лепнах... Пак Ефекта не се забелязва на снимката ама карай. http://img7.imageshack.us/i/imagebxu.jpg/ Shaman това Божо ли ти го прави или ходиш при друг.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.