Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Благодаря ти, ще трябва да го посетя, че съм чувал добри отзиви за него :naughty3:

• Отговори 118
  • Прегледа 27.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Преди:     Сега:     Ще има продължение до рамото. Това е матрицата: [emoji4]     Stay online

• Виж оригинала, по който работиха:

• Моите художници много се мръщят на трайбъли и йероглифи, защото са прекалено банални и няма никакво предизвикателство в правенето им. Ето какво си сложих последно - най-доброто кученце на света, което

Добавени снимки

Публикувано

Търсих негов сайт, но не се сетих за FB, а това на сладурана сигурно са боички нали :guitarred:

Публикувано

Е да естествено :)

Публикувано

Ето ме и мен пресен от снощи :)

2965386h.jpg

Публикувано

Eхааааа... Браво :)

Публикувано

Шамане, аз продължавам, мамка му :D

2992229o.jpg

Публикувано

Твоя ли е или ще я правиш (в смисъл това ти ли си :))? Ех да ми бяха чисти ръчичките, как щях да ги нашаря само :)

Публикувано

Аз съм. Пресен, пресен :naughty3:

Публикувано

Браво :) Як дракон!

Публикувано

Много съм доволен от това студио. Пичовете работят доста професионално и сериозно.

Публикувано

И аз съм си приготвил един дракон за лявата пред мишница, но ще видим кога ще стане :) Ето това, но ще почва от китката до лакътя: http://blog.chrisgarvertattoo.com/wp-content/uploads/2010/03/Dragon-Sleeve-569x1024.gif Нещо подобно ще е. Аз си падам малко по джапанските :)

Публикувано

Готино е. Аз не харесвам джапанските особено, ама тва е яко :)

Публикувано

Да ви питам орентировачно, колко струва цветен татус, рукав от китката до лакътя?

Публикувано

Всичко зависи от татуиращия. Може да започне от 200, 300 до 500, 600... Може и повече може и по-малко. Най-вероятно ще се наложат няколко сядания.

Публикувано

Въпросите за цени на татуси са меко казано нелепи. Това е нещо, което ще го носиш цял живот и не мога да си представя, че има човек, който ще търси най-евтиното и затова. Избираш този, който смяташ, че ще го направи най-добре и не ти дреме за цената. Това е изкуство, а то няма цена.

Публикувано

Абсолютно!

Публикувано
:wacko: Да съм казал нещо за евтино, изгодно и т.н.? Просто ми е интересно и питам! Колкото и пари да е искам да имам някаква представа, за да знам колко да събирам.
Публикувано

Той не ти се кара :)

Публикувано

Все едно да питаш колко струват картините или склуптурите.Ама кои картини, на кой автор, в кой град или държава? Как може някой да ти отговори, освен много общо. Ок, ще ти струва между 100 и 5000 лв. Какво ти помага това? Харесай си артист и го попитай него. Всичко е индивидуално.

Публикувано

На мен отговора на The Shaman ми помогна ;)

Публикувано

Радвам се.

• 1 година по-късно...
Публикувано

На мен остана, само долу на гърба за запълня и дракона е готов, леко така на целият гръб, та и на крака :)

Публикувано

Бат Пеше, при кой се боцкаш бре?

Не ми се идва във Варна иначе при вас има само двама татуисти! Само двама. Айдан и Веждин... Други няма братле. Най-добрите. Да не казвам в България ама... Ей ги с адаша :)

430980_377176585644323_100000559544349_1407554_1128852747_n.jpg

Публикувано

Един приятел.

Ако имаш координати, дай да ги преслушам :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.