Публикувано Февруари 8, 201115 гд Благодаря ти, ще трябва да го посетя, че съм чувал добри отзиви за него
Публикувано Февруари 8, 201115 гд http://www.facebook.com/album.php?id=100000559544349&aid=40435 Eй го с дъщеря ми, точно я беше "татуирал"
Публикувано Февруари 8, 201115 гд Търсих негов сайт, но не се сетих за FB, а това на сладурана сигурно са боички нали
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Твоя ли е или ще я правиш (в смисъл това ти ли си )? Ех да ми бяха чисти ръчичките, как щях да ги нашаря само
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Много съм доволен от това студио. Пичовете работят доста професионално и сериозно.
Публикувано Февруари 17, 201115 гд И аз съм си приготвил един дракон за лявата пред мишница, но ще видим кога ще стане Ето това, но ще почва от китката до лакътя: http://blog.chrisgarvertattoo.com/wp-content/uploads/2010/03/Dragon-Sleeve-569x1024.gif Нещо подобно ще е. Аз си падам малко по джапанските
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Да ви питам орентировачно, колко струва цветен татус, рукав от китката до лакътя?
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Всичко зависи от татуиращия. Може да започне от 200, 300 до 500, 600... Може и повече може и по-малко. Най-вероятно ще се наложат няколко сядания.
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Въпросите за цени на татуси са меко казано нелепи. Това е нещо, което ще го носиш цял живот и не мога да си представя, че има човек, който ще търси най-евтиното и затова. Избираш този, който смяташ, че ще го направи най-добре и не ти дреме за цената. Това е изкуство, а то няма цена.
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Да съм казал нещо за евтино, изгодно и т.н.? Просто ми е интересно и питам! Колкото и пари да е искам да имам някаква представа, за да знам колко да събирам.
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Все едно да питаш колко струват картините или склуптурите.Ама кои картини, на кой автор, в кой град или държава? Как може някой да ти отговори, освен много общо. Ок, ще ти струва между 100 и 5000 лв. Какво ти помага това? Харесай си артист и го попитай него. Всичко е индивидуално.
Публикувано Март 16, 201214 гд На мен остана, само долу на гърба за запълня и дракона е готов, леко така на целият гръб, та и на крака
Публикувано Март 16, 201214 гд Бат Пеше, при кой се боцкаш бре? Не ми се идва във Варна иначе при вас има само двама татуисти! Само двама. Айдан и Веждин... Други няма братле. Най-добрите. Да не казвам в България ама... Ей ги с адаша
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.