Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

За съжаление, Захари не се класира сред първите осем...

http://superkarate.ru/news/kyokushinkai/6290-46-alljapan-kyokushin.html

Първите трима:

5ef5a64697377af6dfaf4f6c947f6f5f.jpg

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

То аз дето нямам коса ме скубе, пък за другите не знам :D

Отгоре, откъдето се слухти някъде ме дърпа :tooth:

Абсолютно

Епилираме днес, ама не съм се бръснал от два дни

Редактирано от drjivago

Публикувано

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Note-4,Apple-iPhone-6-Plus/phones/8577,8908

Имам ги и двата, но клоня към NOTE 4, Айфона ми е единствено по-красив визуално......сори майна, ноута е страшно бърз, просто няма как да сравнявам 4 ядра с цели 8!!!

Публикувано

Така е, адаш, прав си, по-добър е 4-ката.

Затова и продаваш Ноут 4 или го разменяш за 6+ и то 32 гигабайта. :biggrin:

Чисто нов, пълен комплект, кутия, зарядно, слушалки, 2 години гаранция от Теленор( Глобул), отключен за всички оператори, бял, 32Гб, бартер САМО за iPhone 6 plus, 32 GB, Gold!

:rolleyes:

Публикувано

Хехе, имам още два ноута4- ки, ще се възползвам от еуфорията да изкарам някой лев като странични доходи :biggrin:.

Впрочем продадох 6- цата плюс, беше 16 гига, и сега дебна за повечко гигабайти.....а забравих да те питам, адаш, огъна ли го the big six.....:

Публикувано
  • Автор

Неговия не се огъна, аз го напъвах ;) Ама цамцуняка пукна.

Публикувано

Да, бе, да....сигурно е минал с Баварката отгоре......:D

Публикувано
  • Автор

Аз пукнах, с пръсти. Повярвай, не е философия, стига да има кой да кихне сметката.

Публикувано

След 4 години с четворка.. само две думи имам бързо и мазно! Няма от какво да се оплача :D

Взех го от мтел, но всеки път като го мушна в туньо всеки път ми изкарва ъпдейт на carrier settings, някой да има идея?

Публикувано

Много съм доволен, имам го от събота. Бърз, лек, седи добре в ръката, просто iPhone :)

Публикувано

@apomarinov моята 6-ца е от t-mobile и я ползвам с мтелска карта и също изкарва carrier settings update всеки път. Засега го игнорирам :)

Публикувано

Моята е от Мтел и досега не ми е искала такъв ъпдейт. По разните там сайтове за проверка на имеи пише, че е закупена от Германия.

Публикувано

И при мен всеки път update на carrier settings с Мтел.

Home бутона щрака шумно и дразни.

Публикувано

При мен няма update на carrier settings. Аз съм с Глобурска карта, апарата е взет от САЩ

Редактирано от dViktor

Публикувано

Вече близо месец съм с 6-цата и единствено не съм доволен от батерията, която издържа м/у 6 и 8 часа. При игри и максимален контраст не издържа повече от 4 часа.

Публикувано

Аз съм на другия полюс. Батерията е най-доброто, което притежават тези два модела - iPhone 6/iPhone 6 Plus.

Публикувано

Явно съм капризен. :)

Публикувано

При мен в началото го карах на пълна яркост и не слизаше от ръцете ми, тогава го зареждах на 4-5 часа. Сега съм на ауто на около 20% яркост и изкарвам цял ден.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от WULAS

Публикувано

Някой да ми измери колко стърчи тъз камера че да поръчвам от сега калъф с таз дебелина :)

Публикувано
  • Автор

На око - 0,8мм поне.

Публикувано

Набарах един силиконов заден кейс в OLX, пасна му идеално, прозрачен е не му се губи красотата на Айфончето, обаче камерата е на кантар, точно на равно с кейса, та се чудя да му взема още един и да си ходя с два един върху друг :D

Публикувано

С кейс 0.3-0.4mm съм и камерата изобщо не стърчи. Има човек, който ползва същия кейс и може да потвърди.

Тааа, видя ли сте стърчаща камера.

Публикувано

Аз съм на другия полюс. Батерията е най-доброто, което притежават тези два модела - iPhone 6/iPhone 6 Plus.

Това е истината!

Батерията на 6+ няма равна с нито един модел от андроидски флагмани, титани, великани и профани.

Публикувано

Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.