Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

Някой да каже в Пловдив на центъра/главната може ли да се види тела? Теленор са написали в Мол Пловдив.....не ми се ходи само за едното скиване, те и те намерили къде да изложат единствения за показно....

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

Има го във Вега2002 на малката главна !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Оо мерси! Ще мина да го видя.

Публикувано

Взех 6+ и първото ми впечатление е, че вибрацията е пъти по-слаба от на 6. Някой друг може ли да потвърди или имам проблем с устройството?

Публикувано

Да, вибрацията е по-слаба.

Редактирано от yovet0

Публикувано

Спрямо 4-та е много по-слабо, а спрямо 6-цата ... май е същото...

Публикувано

Аз точно с шестицата ги сравнявам и разликата е осезаема.

Публикувано

Не съм забелязал.

Публикувано
  • Автор

По - скоро "разликата" идва от размерите и факта, че го държите на "лабаво" от шубе да не стане бендгейт ;)

Публикувано

Разликата е огромна, това е сигурно. И явно е до конкретни бройки, защото като потърсиш с гугъл и повечето хора се оплакват от безумно силна вибрация и дори от Епъл им ги сменят. Явно на по-новото производство са я намалили пък в другата крайност. Чудя се дали да пиша в темата Android vs iOS :tooth:

Саше, нямам никакво шубе от нищо. Дънките са ми тесни, а краката мускулести и ги изпъват идеално :) За съжаление, въобще не го усещам като вибрира,а с 6 нямах подобен проблем. Явно няма пълно щастие. И батерията се зарежда 3 пъти по-бавно, но това не ме притеснява, щото е по-голяма. Вече свикнах с размера, не е толкова страшно.

Публикувано

Имал съм iPhone 2,3,3g,4,5 но сега със номер 6 понякога се стяскам от вибрацията.Първо свиквах с размерите(сякаш тенис на маса играя:).Не че се оплаквам де;)После с клавиатурата(такива смс прасках в началото,че ако имаше туйк от сидия за връщане на смс и триене ще се да е първото качено от там:).Ама с тая вибрация чак малкия се стяска а той милия още два месеца му остават да излезе на бял свят;).

Публикувано

Ами значи твоя е от тези, от които се оплакват и Епъл ги подменят. Може да го занесеш в Криейтив център.

Публикувано
  • Автор
Вече свикнах с размера, не е толкова страшно.

Със или без лубрикант? :tooth:

Публикувано

На мен лубрикант не ми трябва. Имам вълшебна плюнка :tooth:

Публикувано

Пеши ако има път към Софето може и да му го дам,че на мен не ми се очертава.

Публикувано

Дали да не прекръстим темата, аааммммм? :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Днес спря да ми работи Touch ID на 6ца, което по темите, които намерих в интернет не е много често срещан проблем и в повечето случаи е хардуерен. По-неприятното е, че при опит за restore iTunes гърми с 53 и дотам. Така че ако ви се случи, не ресторвайте :)

Сега е ред на момчетата и момичетата от Creative Center да видят какво може да се направи.

Публикувано

Кво правим,ако е джейлнат обаче?!DFU?

Публикувано

На мене пък ми прави впечатление, че 6 отчита ID-то по-точно от 5S (не мога да кажа дали е софтуерно или хардуерно). И да, телефонът държи колкото S5 като автономна работа :D Пък нека е с 2900 ампера батерия.Звукът е много по-добър от предишните Айфони, които съм имал :)

Публикувано
  • Автор

2900 е 6+. И държи бая повече от цамцунга.

Публикувано

Аз съм само със 6 :) При 6+ е друга бирата ...

Публикувано

Това за отпечатъка имам чувството, че го вижда по - бързо от 5S, но понякога го бърка. Може и от мен да е нещо :D

Публикувано

Измина известно време от както ползвам 6-цата и да си кажа мнението:

Размерът все още ми е леко неудобен,в сравнение с 5-цата,но като цяло се свиква.

Батерията държи повече от 5-цата,което е супер.

Доста по-бързичък е от 5-цата.

И така...мисля,че друго не ми е направило впечатление.

П.П.

Нося го в джоба на дънките и не се е огънал :D

Публикувано

За 2 месеца и половина при моя се поразхлабиха копчетата за звука и вибрацията. А в началото изглеждаха толкова стабилни...

Интересно, но пауър-бутонът не е мръднал.

Другият проблем, е че пак се появи досадното хлопане като на 5-цата. Този път в горната лява част над предната камера. Странно как изобщо там се появи, а не по дисплея, където се натиска постоянно.

А като стана дума за предната камера.. Мислих си, че нещо си въобразявам и ми изглежда разместена, а то било наистина така. Стои като полумесец. Не влияе на снимките (за момента, не знам дали ще се увеличи), но просто леко дразни. Епъл/Криейтив наистина ли заменят такива телефони? Четох в новините една тема за това - #crescentgate.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

След като три седмици време не можах да свикна с 6-цата и го изпусках два пъти при положение, че 5 и 5s за две години нито веднъж не изпуснах, купих оригиналния кожен кейс и сега вече съм много доволен. А иначе с размера свикнах и вече ме кефи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.