Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички маняци на ябълката :) Имах Iphone 3G, 5, а в момента съм с 6-тица от 3 седмици. Доволен съм от телефончето и абсолютно свикнах с размера му, елементарна е работата с него с 1 ръка, даже вече ми се струва малък... Проблема ми е с батерията, очаквах повече. В момента съм се насочил да си взема плюса. Може ли хората които са направили тази смяна от 6 към 6+ да споделят как е като размери, свиква ли се, и трепери ли се над него постоянно. Поздрави !

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

С батерията на плюса ще се родиш.

За свикването на мен ми трябваха ден - ден и половина, а относно треперенето отдавна съм казал, че роб на техника и кола няма да бъда никога.

Ако нещо те притеснява направи му една застраховка против чупене и там каквото се сетиш и дишай спокойно.

Публикувано

Благодаря много за отговора, днес прочетох всички коментари тук и много добре се информирах, страхотен форум !!! Работата е там, че ще правя бартер + доплащане от OLX. Телефона като цяло ще ми излезе 1300 лева - 64 GB нов. И какво ми трябва като информация да разбера дали телефона е легален, както и гаранцията към него, защото утре ще говоря с човека :)

Публикувано
  • Автор

Наличие на документи с отговарящи серийни номера и комплект аксесоари. Също наличие/липса на въведен iCloud.

Публикувано

Мерси много :) Само това за icloud-a не го разбрах :/

Публикувано

За да нямаш проблеми с телефона в последствие, то той трябва да няма въведен iCloud.Проверката става по следния начин :

1.Влизаш в Settings от първоначалния екран

2.Скролваш,за да намериш iCloud панела:

203a2b6447fbe5eb220cf533093d765e.jpg

3.Когато влезнеш в него не трябва да има логнат акаунт и трябва да изглежда така :

23ccca90cc7de408f2abe3cc6368622d.jpg

А,ето как НЕ ТРЯБВА да изглежда телефона (т.е с логнат акаунт) :

9ffd3320b91e9dabb5a943e3c68127fb.jpg

Надявам се да съм помогнал :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Ясно. Живи и здрави ! Благодаря много.

Публикувано
  • Автор

Поне да беше написал iTos в профила, да е забавно.

Публикувано

Ако нещо те притеснява направи му една застраховка против чупене и там каквото се сетиш и дишай спокойно.

Може ли да се направи застраховка на телефон купен от чужбина?

Колко би струвало като цена и покрива ли пълната стойност? Ако има такова нещо, би било доста по-добре от това да се плащат 500+ лв на Криейтив за нов при евентуално изпускане и счупване на дисплея.

Публикувано

Но мисля, че ще е най-добре да си ги посетиш и да питаш :)

575d163af17e7c12c1d1d6e41c281938.jpg

Публикувано

Значи утре ще поискам от човека серийния номер на телефона, и имеин-а, за да проверя дали всичко е ОК. Това е нужно да направя преди да му казвам да го прати нали ?

Публикувано

Ама ти сериозно ли...iTos

Публикувано

Alxx е виновен :tooth:

Публикувано
  • Автор

Явно иронията не върши работа. Хайде сега изтичкай да го напишеш на кирилица. И поразгледай правилата, така, за обща култура.

Публикувано

Мерси, Максиме! Но май няма да стане - пише, че до 5 дни от покупката може да се направи тази застраховка... Иначе май бих ги платил тези 100 лв.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

http://ardes.bg/common-information/ardes-services/zastrahovka-laptop Пробвай тук.Пиши им на имейла или звънни.Дано стане, въпреки че съм на 99% сигурен, че е валидно само за продукти, закупени от тях, ама ...

Публикувано
  • Автор

...и не се обслужва от криейтив.

Публикувано

Странно, като официален сервиз очаквах да се обслужва, но не съм го проверявал.

Публикувано

От днес съм вече с 6 плюс, УНИКАЛНО устройство :)

Публикувано

Със здраве да си го ползваш. :smile:

Публикувано

Благодаря !!!

Публикувано

Честито, и само да допълня - в профилите има и iPhone 6 Plus. Сложи си го за да ти е коректно.

Публикувано

Амм искам да попитам нещо относно батерията. Когато го отворих и включих беше на 71% и в момента си е на 55%, да му правя ли някакво 12 часово зареждане или да си го изчакам да падне на 15-20% и да го слагам ?

Публикувано

Няма никакво значение, зареди го когато искаш.

Публикувано
Ето една красива снимка :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.