Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

Днес ми се случи нещо странно с 6 плюса... Отключвам телефна и ми показа набързо екрана, логото и изключи. Включих го и не ми искаше парола, т.е. нещо като рестарт направи. И ми занули baterry usage ( горе двата реда с инфо ). Случвало ли ви се е това нещо ?

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

Респринг, мисля ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Което ще означава ?

Публикувано

Нещо като непълен рестарт (рестартира само Спрингборда). Ще изпреваря и следващия ти въпрос : Спрингбордът е стандарното, сервизно приложение, което отговаря за хоум скрийна :)

Публикувано
  • Автор

Откога респрингът се нарича "срив в системата"?

Публикувано

Ами ако респрингът не е умишлен (през джейл напр.) си е срив отвсякъде. Срив, бъг, краш, както искаш го наричай - не е нормално да се случва. Факт е, че и ябълките увисват понякога, доста по-малко от другите де...

Публикувано
  • Автор

Не си прав. Спрингбордът е визуалната част на системата и респрингът(презареждането му) не е задължително да е предизвикано от срив. Особенно ако има cydia substrate, т.е. с джейл. Срив на системата съм виждал два пъти до сега. Единият беше предизвикан от iLiberty( ехеее :smile: ), другият от evasi0n при 6.1.2 на няколко 3GS-а. Там мяташе паники на процесора, но пак рядко се стига до срив на System.

Публикувано

Взех си 6 plus днес цял ден го тормозя и съм много доволен ! :):cool:

Публикувано

Взех си от Теленор 16-ка силвър, още е в целофанчето кутииката, ще го погледам още малко и тогава ще го разопаковам :tooth:

Публикувано

Ами да се разпиша и аз.

От три дни разцъквам 6+

Понеже след 5-цата ползвах известно врене Ноут2, размера изобщо не ме впечатли. Дори се чудя на хора, коментиращи как 4-ка, максумум 5 е нормално...но в крайна сметка всеки има право да си ползва каквото му е удобно.

Публикувано

Колко трябва да е размерът за да ти направи впечатление?

Публикувано

Нямаше ли едно Сони 6.5 инча ?

Публикувано

Айдеее.. Ше ги мерим :)

Публикувано
  • Автор

В юбер колите са с по 7";)

Публикувано

Alxx, в сервиза може ли да ми преместите power бутона отгоре, че не съм свикнал да е отстрани?

Публикувано

След един месец ползване ще кажа само, че iPhone 6 е прекрасно устройство, което обаче ми причинява дискомфорт при боравене с една ръка. Ясно изразено е при наличие на бутон в приложение горе в ляво. При Android това се компенсира с back бутон, но при iOS е дразнещо и неудобно.

Публикувано

От вчера имам вече и Ipad mini 2 retina.... УУУУУНИКАЛНОООО !!!

Публикувано

Снощи разпечатах, много хубав силвъра, само пустия бутон за заключване пръста само горе ми ходи :)

Публикувано

Ще свикнеш.

В юбер колите са с по 7" ;)

Не с 4-ки са в Юбер, ще проверя пак като идвам до сервиза. :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

Днес си взех iPad air 2

Много бърз и мощен е.

Публикувано

Весела Коледа! Днес 6+ беше яко изтърван и размазан на земята, гледката беше брутална :). Последствията: две миниатюрни точици на дисплея, които едвам се забелязват и един пукнат бъмпер! Живи и здрави пък на въйфоня ще му вземем нов бъмпер.

Публикувано

Късметко :D

Публикувано

Здравейте,от месец съм с 6-ца и няма свикване в сравнение с удобството на 5-цата.Друго лошо впечатление от 6-цата е че от нов има пукане при стискане на дисплея и гърба,(друг с такъв проблем?в интернет има писано за това)от креатив център искат да го вземат за десет дни и тогава да преценят дали да го сменят ,ако не могли да отстранят проблема :) .И още нещо искам да попитам на някой прави ли му впечатление,че при всичко изключено на 6-цата(няма работещи приложения,изчистен кеш,без локация и каквото се сетите още) Рам памета е едва 20 % свободна в сравнение с 5-цата се изчиства до 70%.

Публикувано
  • Автор

Пукаха и 5S-ите. Отвори си кейс в Епъл и няма да ти го мотат десет дни. Рам паметта е пълна, щото е затова - да зарежда деймъни и процеси, и да имаш бърз телефон. Сравнение с петицата не може да има - имаш бая нови функции и хардуерни компоненти, които си искат своето.

П.П. Макар, че не си губя времето с глупости съм мятал око на 5S-а ми. Рядко има повече от 14% свободни след ребуут, при всичко пуснато.

Публикувано

Значи....след едно хубаво падане по 9 стълби във входа ми мога да кажа,че 6-цата е най-здравият iPhone,който съм имал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.