Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

'лъзгав е! За т'ва съм с bumper.

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

Някой с такъв проблем?

bgr-iphone-6-marked-2.jpg

Публикувано

На мрамора е, но ако не е попаднал там от високо, аз също не виждам проблема!

Публикувано
  • Автор

Чел е в нета за посинелите от носене в дънки лайсни и го е сложил на мрамора за сравнение :D

Познах, нали?

Публикувано

Лентата посинява, не виждате ли синия отенък?

Публикувано

Ай стига си ме дразнил! Как го ползваш с една ръка?! Какви са тия пръсти, да не си пианист?

6+ ме кефи супер, ама не мога да набирам с една ръка. :(

Ръчичката ти ако не е като на Малкия Мук не виждам какво ти пречи да набираш.

IMG_0572.JPGIMG_0571.JPG

Ръката ми е съвсем, ама съвсем отпусната, виждаш сам.

Относно хлъзкането - има кейсове за гърба по 10,15, 35 и 105 лева, които са адски ефирни, тънки и незабележими.

В Технополис има нелош вариант и за 6 и за 6+ за 17 лева, който освен кейса включва и фолио за екрана.

За първи път ползвам какъвто и да е кейс за апарат, но изобщо не съжалявам, а и проблема с опасност от изпускане липсва.

Адаша също беше поръчал някъде отвън уникален кейс за гърба, също така ефирен и незабележим.

Публикувано
  • Автор

Днес в сервиза ни навести един младеж, който беше сложил кейс Elago(не запомних модела). Беше грубоват на първо четене, но придаваше много солиден вид на телефона и лично на мен ми хареса. Аз съм с малки длани, но въпреки масивния кейс, го ползвах с една ръка - кейсът не позволяваше да се хлъзга в ръката.

П.П. Монро, писал съм ти горе, ама сме се застъпили - да, пластмасата попива от дънките. Проблем? За кифльовци сигурно да.

Публикувано

@algor, за жалост са като на малкия мук.

Публикувано

А бе щом те кефи взимай, а другото се нагажда и е въпрос на свикване.

И аз се чудих, пулих, мислих, потих се, стрясках се нощно време...

Ела да видиш сега как не го заменям за нищо, баси. :biggrin:

Ако трябва и с нос ще набирам, ич не ми дреме.

Публикувано
Лентата посинява, не виждате ли синия отенък?

Това е търсен ефект!

Лентите са индикатор, за да не се носи в заден джоб на джинси, че има въможност да се изкриви.

Apple мисли за всичко! :tooth:

Публикувано

Aз на първо четене се кефя на 128-те гигабайта.

Със размера ще свиквам тепърва...

Публикувано

Размера на 6-цата или на 6+?

Публикувано

6. То си пише в профила :)

Публикувано

А, да бе, щи гледам профила...

Да не си момиче, баси :-)

Публикувано

Хаахахах

Публикувано

Много съм доволен от новата си придобивка.

Публикувано

Честито Гоце. Със здраве да си го ползваш :)

Публикувано

Мерси братле.На всички да ви се връща

Публикувано

Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо но не останах много впечатлен на 120 кадъра уж е HD ама картината е доста зле .Инъче предната камера са я пооправили .

Публикувано

Приятел, наистина си първият човек, който аз "познавам" и казва, че си взима iPhone да си снима… :yikes:

Защо не тества преди това въпросната функция, че да видиш дали ти отърва или не? Не, че може да очакваш от подобен дивайс повече, но… според мен 6+ би бил по-добрия избор за твоя случай ;)

Публикувано

Ивалито, slo mo не идва с 6 а с iOS8.0

Публикувано

Че даже и на 5s го имаше. Но човекът е прав. Още при предишния модел се забелязваха едни доста големи и дразнещи артефакти, а сега не са изчезнали. Добрата новина е, че при конкурентите е на доста по-лошо ниво, най-вече софтуерно (редактиране).

На 6-цата новостта е 240 fps и разлика с 6+ няма. Качеството е същото като при 5s, поне по мои наблюдения. Щеше да е добре Епъл да бяха добавили поддръжка на 1080p/120 fps...

Каквото е нивото на мобилната фотография спрямо професионалните решения, така е и с видеото. Ако искаш по-добро качество и по-висока резолюция, трябва да се изръсиш 5-10+ бона. И все пак, за 7 мм дебело устройство, което ти е винаги в джоба, iPhone не е зле...

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Не съм го взел главно за снимане си имам няколко камери .Отделно не мога да свикна с големината и трудно пиша и държането с една ръка малко ми е драма а имам големи лапи :) Но като цяло ми харесва как си "говори" с макчето :) Но определено 5цата е оптимално като големина и комфорт за телефон .Поне за мен :)

Публикувано

Аз си взех 6цата главно заради slow motion videо...

Не съм го взел главно за снимане...

Без желание за заяждане, но два поредни поста започват с диаметрално противоположни позиции.

Няма как да се разбере, кое е това, което искаш да кажеш, ivaivalito :o

Публикувано

И аз си взех 6ца главно заради камерата (и защото приятелката ми имаше нужда от нов телефон - 5цата остана за нея). Така че вече познавате още 1 :) И честно казано, аз съм доста впечатлен от slo-mo видеото, но пък аз съм го гледал на телефон и айпад - може на голям дисплей да се забелязват артефактите. Като за човек, който не обича да отделя време за пост обработка на снимки и видео, камерата на 6цата + iPhoto/iMovie е доста задоволителна.

Редактирано от killer4o

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.