Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

Най-дребните и фини момиченца се хвърлят на най-големите телефони или поне такива са моите наблюдения :)

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

Да знаете, че към дисплея на iPhone 6 се привиква. Онзи ден като хванах една четворка се чудех, това няква реплика ли е? Толкова малки ми се струват. :biggrin:

Редактирано от WULAS

Публикувано

Има ли го досадното тракане на камерата?

Публикувано

Ми.... :tooth: на 4-ки и на 5-ци винаги като почукаш около камерата и дрънка нещо много злобно вътре (не ми се смейте) :tooth:

Публикувано

На моя си дрънка, ама не ми пречи :)

Публикувано

И на моя (5s) подрънква. От Криейтив ми казаха, че било нормално за 5 и 5s и че било от джаджата за вибрация. На една щестица, която разглеждах и почуках около камерата обаче не дрънкаше.

Редактирано от drpetar

Публикувано

Телефоните са снабдени с акселерометър/жироскоп. Той също би бил причина за "тракане".

Публикувано

Т'ва е за вицове, бе....апропо, моя също не дрънчи нищо никъде, чак съм изненадан приятно!

Публикувано

Ми, ясно е, прецакан си! Нямаш акселерометър, дърво :tooth:

пИши на Apple ;)

Публикувано

Ако някой търси чантичка за колан, в която 6-цата става може да си поръча Travel Blue Triple Pad # 738. Има я в Амазон. Днес пристигна, става телефона идеално.

Публикувано

@algor, @Victormihov, МРАЗЯ ВИ!!!!!!! Вие сте отвратителни хора! :)

От днес заради вас съм с 6+ и съм много доволен. :cheers:

Публикувано

4.7 е идеален, 5,5 трябваше да е с тънки рамки, ама те са го направили много голям, в тия размери влиза 6 инчов екран.

Последно кой?

Публикувано

С bumper съм за да не ми се пързаля в ръцете.

Публикувано

Вчера ги държах и двата (6,6+). За мен избора е ясен 6. Въпреки дисплея, батерията и хоризонталното завъртане на иконите.

Публикувано

странно малко се получава, до преди година , че и по-малко на никой(почти) не му трябваше повече от 5S като големина, пък сега даже 6цата била малка :)

Публикувано

Е на мен това ми се искаше...да оставят и 4" , пък нека изкарат и големите нямам против. А и сравнявах 6 и 5S, еми не върви малко разстоянието над дисплея и под него, да е същото като при 5S, определено трябваше да го намалят за да не изглежда толкова по-голям на размери спрямо 4"-овия вариант. За широчината и дебелината нямам възражения.

Публикувано

Аз от 3гс съм твърдял, че екрана е малък.

Все ме "пращаха" от този форум към андроид или към айпад мини (макар,че няма телефония)

Трябваше отдавна да има избор на екраните.

Масово хората обичат фаблетите, и това е факт.

Това е като кола с турбо, имаш ли такава, не можеш да караш без после.

Може, може, някои сме минали.

Проблема е тъч айди-то, заради него са тия големи безели. Ако го нямаше разликата в големините нямаше да е голяма между 6 и 5.

Публикувано

странно малко се получава, до преди година , че и по-малко на никой(почти) не му трябваше повече от 5S като големина, пък сега даже 6цата била малка :smile:

Странно е, да.

Миналата година обожавах жени с малки цици.

Сега като мачкам балкона на черната Златка и ми се струва малък...

Виновен ли съм, че съм порастнал и ми се е променил вкуса?!?!

пп. Дамите във форума моля да ме извинят за грубия изказ!

@algor, @Victormihov, МРАЗЯ ВИ!!!!!!! Вие сте отвратителни хора! :smile:

От днес заради вас съм с 6+ и съм много доволен. :cheers:

Честито и със здраве да си го ползваш и да му се кефиш :smile:

Публикувано

Относно калъфите за 6 plus, аз си взех Puro ultra slim за 19 лева, спокойно мога да кажа, че това е страхотен калъф. Достатъчно е дебел, да покрие камерата и да го няма това досадно люлеене, като го сложа на гладка и твърда повърхност. Силно го препоръчвам.

Публикувано

И аз съм с Puro Ultra Slim за 6-цата и съм доста доволен.

Не знам защо тази година оригиналните Епълски не покриват изцяло телефона отдолу. Това ме отказа от тях.

Публикувано

Къде ги продават тези калъфи, че утре ми идва 6-цата?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има ги в Дигитален Център.

Публикувано

Много се замислям да мина на 6+. Днес си поиграх към 5 минути с него в един Apple store. Направо е огромен спрямо 6, но успях да пиша спокойно с една ръка, което ми е важно, защото никога не ползвам лендскейп. Въпреки всичко е като джапанка и много се колебая. Ще го сменя само и единствено заради батерията. Утре пак ще го тествам, ще го пъхна в джоба да видя как се вмества и ще реша, но определено пожелавам на Тим Кук х*й да не види повече. Можеше да направи само един модел - 5", с добра батерия, full hd и оптична стабилизация на камерата. Тогава нямаше да изпадаме в подобни дилеми.

Публикувано

И аз днес за първи път си поиграх с +а, но стана тя, каквато очаквах. Топуз си е и няма две мнения. За да имам по-добра батерия, не бих се мъчил да го използвам. Като цяло батерията на 6 е по-добра от на 5-иците, а и имам външна батерия, която тежи малко повече от 4-ка и зарежда 7-8 пълни заряда телефона или 1 iPad Air.

В крайна сметка изборът опира до лайфстайл и/или нужда от по-голям дисплей и батерия.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.