Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MMS проблеми при iPhone 6

Featured Replies

Публикувано

Проблема е, че като опитам да изпратя MMS, ми изписва това:

razy5yzy.jpg

Публикувано

Settings > Celluar > Celluar Data Network > има ли настройките там? Не съм сигурен дали е това, но ако ги нямаш звънни на *88 да ти кажат какво да попълниш. А май и самата Celluar Data трябва да ти е включена за да пратиш MMS.

Публикувано
  • Автор

Звъннах, казаха ми настройките за MMS.Появи се бутон за активиране на MMS.Обаче пак не праща.

Публикувано

Някаква грешка дава ли? Пусна ли мобилния нет?

Публикувано
  • Автор

Мобилния си работи

Публикувано

Имаше някаква разминавка между стандартните настройки за ММС и тия на айфона. Ще ровиш доста из форума - виж в архивния раздел 3.х.х, Миро беше писал навремето.

Публикувано
  • Автор

Добре де,всички ли със шестица в момента берат ядове или само аз.Мисля си, ча ядовете идват оттам, че активирах телефона в роуминг.

Публикувано

vedu4usu.jpg

Интереснсно и как ще станат ръчните настройки.

Публикувано

Колкото и да пробва - трудна работа :)

Като начало кажи какво искаш да пратиш в ммс-а?

Публикувано

Тея ммс-и в колко теми?

Публикувано
  • Автор

Ето така изглеждат настройките в момента.urupysuq.jpg

Публикувано

И аз ги въвеждах всички настройки ръчно. Mtel нямат carrier settings за iPhone 6. Всеки път като закача телефона за компютъра iTunes дава съобщение, че има ъпдейт за carrier settinngs. Давам да ъпдейтва и минава успешно, но нищо не се променя на телефона.

Публикувано
  • Автор

При мен е същата работа, само дето не праща MMS.Постни един скрийншот с твоите настройки!

Публикувано

834fc73caee5e0d1dc7eb932ad8f770d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен е същата работа, само дето не праща MMS.Постни един скрийншот с твоите настройки!

Рестартирай си телефона!
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз ги въвеждах всички настройки ръчно. Mtel нямат carrier settings за iPhone 6. Всеки път като закача телефона за компютъра iTunes дава съобщение, че има ъпдейт за carrier settinngs. Давам да ъпдейтва и минава успешно, но нищо не се променя на телефона.

Имате ли представа дали ще пуснат carrier settings, че и аз страдам от същия проблем?

Редактирано от wsgar3

Публикувано

Признавам, че е доста дазнещо да имаш някакъв "яд" с дивайса си, някоя от функциите му да не работи… но може ли да споделите дали това е притеснението или реално ви липсва възможността да приемате/ пускате MMS?

Попитах, защото ако е второто и нямате включени в месечната такса някакъв брой дали се рентира ползването на тази опция?

Публикувано

Мен лично пращането на MMS не ме вълнува....дразни ме съобщението при всяко връзване с iTunes.

Публикувано

Здравейте,

При мен (iPhone 6) освен MMS има проблем и с messages и FaceTime. Не ми разрешава да маркирам телефонния ми номер и не разпознава телефона на компа и на iPad. Същевременно познава iPhone4, който е към моя акаунт. Това само от това, че няма ъпдейт за carrier settings за Mtel ли е или имам друг проблем?

Редактирано от kkotov

Публикувано
  • Автор

Мразя нещо да не ми работи. При мен започна с липса на Интернет в роуминг.Исках да си включа за малко нета и да си проверя пощата, но ядец.От Мтел ми се обясняваха, че за моя телефон няма нужда от настройки, но аз държах да ми ги изпратят.Въведох ги и интернета тръгна.После се сетих за MMS и т.н

Редактирано от KLM

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И с 3G в роуминг има проблем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.