Публикувано Октомври 10, 201411 гд Settings > Celluar > Celluar Data Network > има ли настройките там? Не съм сигурен дали е това, но ако ги нямаш звънни на *88 да ти кажат какво да попълниш. А май и самата Celluar Data трябва да ти е включена за да пратиш MMS.
Публикувано Октомври 10, 201411 гд Автор Звъннах, казаха ми настройките за MMS.Появи се бутон за активиране на MMS.Обаче пак не праща.
Публикувано Октомври 10, 201411 гд Имаше някаква разминавка между стандартните настройки за ММС и тия на айфона. Ще ровиш доста из форума - виж в архивния раздел 3.х.х, Миро беше писал навремето.
Публикувано Октомври 10, 201411 гд Автор Добре де,всички ли със шестица в момента берат ядове или само аз.Мисля си, ча ядовете идват оттам, че активирах телефона в роуминг.
Публикувано Октомври 11, 201411 гд Колкото и да пробва - трудна работа Като начало кажи какво искаш да пратиш в ммс-а?
Публикувано Октомври 11, 201411 гд И аз ги въвеждах всички настройки ръчно. Mtel нямат carrier settings за iPhone 6. Всеки път като закача телефона за компютъра iTunes дава съобщение, че има ъпдейт за carrier settinngs. Давам да ъпдейтва и минава успешно, но нищо не се променя на телефона.
Публикувано Октомври 11, 201411 гд Автор При мен е същата работа, само дето не праща MMS.Постни един скрийншот с твоите настройки!
Публикувано Октомври 14, 201411 гд При мен е същата работа, само дето не праща MMS.Постни един скрийншот с твоите настройки! Рестартирай си телефона!
Публикувано Октомври 24, 201411 гд И аз ги въвеждах всички настройки ръчно. Mtel нямат carrier settings за iPhone 6. Всеки път като закача телефона за компютъра iTunes дава съобщение, че има ъпдейт за carrier settinngs. Давам да ъпдейтва и минава успешно, но нищо не се променя на телефона. Имате ли представа дали ще пуснат carrier settings, че и аз страдам от същия проблем? Редактирано Октомври 24, 201411 гд от wsgar3
Публикувано Октомври 25, 201411 гд Признавам, че е доста дазнещо да имаш някакъв "яд" с дивайса си, някоя от функциите му да не работи… но може ли да споделите дали това е притеснението или реално ви липсва възможността да приемате/ пускате MMS? Попитах, защото ако е второто и нямате включени в месечната такса някакъв брой дали се рентира ползването на тази опция?
Публикувано Октомври 25, 201411 гд Мен лично пращането на MMS не ме вълнува....дразни ме съобщението при всяко връзване с iTunes.
Публикувано Октомври 25, 201411 гд Здравейте, При мен (iPhone 6) освен MMS има проблем и с messages и FaceTime. Не ми разрешава да маркирам телефонния ми номер и не разпознава телефона на компа и на iPad. Същевременно познава iPhone4, който е към моя акаунт. Това само от това, че няма ъпдейт за carrier settings за Mtel ли е или имам друг проблем? Редактирано Октомври 25, 201411 гд от kkotov
Публикувано Октомври 25, 201411 гд Автор Мразя нещо да не ми работи. При мен започна с липса на Интернет в роуминг.Исках да си включа за малко нета и да си проверя пощата, но ядец.От Мтел ми се обясняваха, че за моя телефон няма нужда от настройки, но аз държах да ми ги изпратят.Въведох ги и интернета тръгна.После се сетих за MMS и т.н Редактирано Октомври 25, 201411 гд от KLM
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате