Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Globul става Telenor

Featured Replies

Публикувано

Днес получих смс от тях че в Пловдив започва ремонта/подновяването на мрежата им.

• Отговори 268
  • Прегледа 32.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Всеки, който се е махнал от даден мобилен оператор, е адски доволен от това, боготвори новия и заклеймява стария. И така до следващата смяна. Аз затова съм от 1996 при един и същ и не се занимавам с г

• Няколко дни не мога да спя,че на тях им пише Теленор!Отивам до аптеката за успокоителни!Ако някой иска,да казва!

• Аз съм от тези дето изграждат Базовите станции и на 3-те тариката- Не искам да ги коментирам и 3-те или пък да ги защитавам - Теленор сега прави 3g на 900 а за скорост над 25 мегабита и на 3-те сло

Добавени снимки

Публикувано

... т.е. при проблеми с връзката не се нервирайте, проблема не е в дивайса ви, не си го изкарвайте на него! :tooth:

Принципно е коректно това, което са направили, адмирации. "По-висока топка" би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Публикувано

На стария сайт имаше и срокове, на новия не знам, почти неизползваем е за момента, предполагам около месец.

Публикувано

А да ми е честит :D

e48653a2c68e96c7.JPG

Публикувано

Днес има ново зареждане. Количеството е обилно.

f22e57da0e81643b.jpg

Публикувано

В Пловдив свършиха още на обед, за понеделник казаха,че ще имат само 16 и 128GB ,64GB били изчерпани

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

... т.е. при проблеми с връзката не се нервирайте, проблема не е в дивайса ви, не си го изкарвайте на него! :tooth:

Принципно е коректно това, което са направили, адмирации. "По-висока топка" би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Това когато работиш с китайци няма как да се случи. Винаги когато ги питаш дали тяхното оборудване може нещо, отговарят с "да" а после се оказва, че не е съвсем така и се почва едно ровене и настройване ....

Публикувано
... би било да има и краен срок, който да обявят. Щяха да ми се издигнат сериозно "в очите".

Имаше дати мисля от 10-23 този месец :)

a20ed5c044f58b639631ff570b562480.jpg

Публикувано

Някой може ли да ми даде линк към сайта на Теленор, където са обявени цените на апарати без договор и са отключени?

Благодаря!

Рових къде ли не и не мога да намеря и това си е.

Дебилния ми акаунт вчера щеше да ми се обажда с информация за корпоративни клиенти, ама се обади на...арменсикя поп, егаси.

Публикувано

Виж най-отдолу в ценовата листа, мисля че там беше. Но не пише нищо за това дали са ФО

ЕДИТ: Тези цени, които бях писал по-рано ги бях взел точно от там. Но гледам, че са променили таблиците в ценовата листа и са ги махнали.

Редактирано от kaizera

Публикувано

Няма ги там, рових.

Знам какво беше дал, но искам да ги видя в сайта, за да пратя линка на акаунта.

Публикувано
  • Автор

Някой който си е взел 6-ца от теленор, на коя версия ви дойте? Моя дойде на 8.0.2.

Публикувано

Има ли значение някакво?

Публикувано

Някой който си е взел 6-ца от теленор, на коя версия ви дойте? Моя дойде на 8.0.2.

В друг форум "ти дойде" на 8.0. Два ли си получил?

Публикувано
  • Автор

Грешката е моя, извинявам се. На 8.0.2, но да не би да са по стари партиди или нещо такова?

Публикувано

Колко да са по-стари? Седмица? Месец?

Публикувано

Някой има ли вече новото лого на оператора, в смисъл да пише Telenor вместо Globul? Мъжът ми е с Note 3 и при него вече показва Globul BG-Telenor BG.

Публикувано
  • Автор

При мен още е BG GLOBUL

Публикувано

И при мен, а дори на един Самсунг 1020 вече е новото лого...ще ги обвиня в пристрастие към Самсунг ;-)

Публикувано

Мушнете в iTunes.

Публикувано

Не става, мушках, синквах, рестартирах - не и не...

Публикувано

@dessyteneva

Не можеш ли ръчно да си смениш името, имам предвид да напишеш каквото на теб ти е кеф ?

Публикувано

Нямам джейл, а само за това не си заслужава може би. Просто ми беше интересно дали на някой друг се е появило, защото Теленор споменаха, че ще идва на етапи, в зависимост от телефоните.

Публикувано

Трябва операторът да направи нов бандъл и да ти дойде като кериър ъпдейт.

Публикувано

Ясно, значи не се сменя от само себе си като на останалите телефони, помислих си го като каза колегата по-горе да го закача на тюнса. Явно още няма затова и никой не каза, че при него вече е Теленор. Чакаме :-)

Редактирано от dessyteneva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.