Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OS X Yosemite 10.10

Featured Replies

Публикувано

Ужас!!! Много кофти лагва!

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 309
  • Прегледа 29k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• angelovarna
    angelovarna

Тъй като вече писах по тази тема в друг популярен бг форум, ще си копирам мнението и тук. Току-виж помогнало на някого. Така, днес си направих труда и отделих няколко часа от времето си да разуча ка

• Напиши някъде дума, грешно и когато мак-а я подчертае с червено десен бутон и:

• Ъпдейт, както винаги. На мен определено ми допада, дока също. Ето две от нещата, които не са оптимизирани за съжаление. edit: iStat бачка

Добавени снимки

Публикувано

След Update-a всичко стана осезателно по-бързо при мен.

Но ми нас@а Safari-то - не иска да отвори нито един сайт от Favorites (пробвах и през Guest User). Chrome си отваря всичко. И рестарт не помогна.

Публикувано

При мен след ъпа даде някаква грешка за някакво превю. Рестарт и се оправи. Нямам проблем със Сафари.

Публикувано

Oф, дано да не е пак от тия ъпдейти, които развалят повече нещата, отколкото оправят... Ама ще се мятам, гложди ме любопитството дали са оправили бакиите с постоянната смяна на computer sharing name-a и проблемите с HDD not ejected properly.

Публикувано

Много странно - беше ми се включило някакво proxy (добре, че chrome-a ми го каза, че щях да наръгам флашката с Yosemity-то)..

2z6fnti.png

Публикувано

Пу, най-накрая ми се оправи Сафари-то. Мислех си , че DNS-а на доставчика ми е скапан ...супер бавно ми резолваше страниците. За момента всичко работи без забележки на ябълките ми.

Редактирано от stangen

Публикувано

ОК, моя е вината. Update-a си е без проблеми засега. Проблемът е бил, че преди време бях сложил GlimmerBlocker, да спира popups и той ми е набил това proxy (ама защо чак сега ми направи проблем нямам обяснение - може да не съм рестартирал от тогава).

Публикувано

При мен проблем прави локейшън сървис-а. Задал съм за времето автоматично да ме намира къде съм и да показва какво е времето. Аз съм в Ямбол, а локейшън-а ме намира, че съм в Пендълтън, Орегон. Някой да има проблеми с това или има идея как може да се оправи?

Публикувано

До преди ъпдейта, работеше идеално. Сега започна да прави проблем. Доставчикът не съм го сменял.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,искам да използвам темата,че да не правя нова специално.Въпроса ми е как мога да спра получаването на имейли от даден сайт в пощата ми? Благодаря:)

Публикувано

Oтиваш в края на писмoтo и търсиш UNSUBSCRIBE или oтписване.

Публикувано

Ако ползваш mail.app:

1) cmd+,

2) rules-add rule

3) настройваш какво не искаш да получаваш (може да е от домейн, определен имейл адрес, или по ключови думи споменаващи се в "относно" или целия текст на имейла, който получаваш): https://www.dropbox.....12.03.jpg?dl=0

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Благодаря Ви!! :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Вчера ми заби мака за сефте след инсталирането на ъпдейта... Чак не ми се вярваше :biggrin:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,искам да попитам нещо.Направих един документ на Pages , но не ми го отворя на Word, някой знае ли как мога да направя нещо по въпроса? Същото е и с презентациите направени на Keynote.

Нещо което е направено с Майкрософт офис пакета го отваря на мака,но обратното не се получава... ХЕЛП!!

Благодаря!

Публикувано

Няма как да се отвори ако е записано с формата за Pages/Keynote. Отваряте си файловете и ги записвате като rtf или doc формат съвместим с определена версия на офис пакета.

Публикувано

Благодаря! Стана,направих export to... Word и се получи :smile: :smile:

Във връзка с предния ми въпрос,искам също да питам,дали някой от вас изполвла офис пакет на Мак ОС Х Йосемити и ако да , как се държи,защото при мен е доста забил. Получава се доста гадно лагване и също така при затваряне на програмата минават 20-30 секунди преди да изчезне от лентата долу.

Споделете :smile:

Благодаря :smile:

Редактирано от venciradkov5

Публикувано

Мъчих офис 2011 на макбуук унибоди с 2гб рам под Йоземити. Ми...работи. Бърз не е, но не влачи чак толкова. А, компютърът беше бая слабичък.

Публикувано

Аз съм с Офис 2011 ...при мен и на macbook pro -то и на десктопа отговарят мигновенно (само, че аз съм с SSD-та и по принцип всичко става веднага)

Публикувано

Това с лагването, обикновено се получава при липса на достатъчо рам. Аз съм с 8 гига и "Activity Monitor" е винги пред очите ми. Ако наближа 7 гига "Memory used", или "Memory pressure" се оцвети в жълто-оранжево изпълнявам командата "sudo purge" в Терминал и всичко си идва, все едно съм резетвал машината.

Публикувано

Аз също съм с 8гб. рам, сега видях и на използвана памет ми излиза 7гб. и малко. Как да я въведа тази команда? Сега пробвах но нещо не успях, излиза ми грешка.

Благодаря:)

Публикувано
post-226-0-25847600-1427541468_thumb.png
Публикувано
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1427541841u.png Виж какво ми излиза..?!?

Редактирано от venciradkov5

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.