Публикувано Март 28, 201511 гд Нормално да не виждаш символите на паролат която пишеш. Просто я напиши натисни "Enter"
Публикувано Март 28, 201511 гд Някои случвало ли му се е когато хване един файл и го премести в чата на скайп, за да го изпрати на някой после самия прозорец на скайп се скрива при опит за писане или кликване в/у прозорчето на скайп? Много досадно....
Публикувано Април 8, 201511 гд Ъпдейтна ли го как е ,че аз имам проблем на 10.10.2 с wifi -разпада ми се ,трябва да му пусна диагностик ,за да се оправи
Публикувано Април 9, 201511 гд Споделете как се държат мак-четата след ъпдейта! Аз в момента го свалям, но много бавно става.
Публикувано Април 9, 201511 гд https://www.cindori.org/software/trimenabler/ Редактирано Април 9, 201511 гд от BigP
Публикувано Април 9, 201511 гд Сега четох във форума им, че има нова версия, мерси. Довечера пробвам. Пробвано, работи. Който има стара версия, ДА НЕ ъпдейтва, а да трие и изтегли наново от сайта на разработчика.
Публикувано Април 29, 201510 гд Здравейте, откакто направих последния ъпдейт на лаптопа забелязах, че когато влизам в пощата си от мейла, който е долу на док-а ми зареждат много бавно. Смисъл влизам и чакам около 20-30 секунди за да ми излязат новите съобщения. Някой друг с подобен проблем? П.С. Само когато влизам от там е така, а иначе през Сафари например, ако вляза в пощата няма проблем. Редактирано Април 29, 201510 гд от venciradkov5
Публикувано Април 30, 201510 гд Винаги е било така, не се шашкай. Ако искаш да провериш за нов мейл, натисни бутона(пощенски плик) горе вляво. Проверката за нова поща може да се нагласи от "Mail>Preferences..." В секция General> Check for new messages
Публикувано Май 7, 201510 гд При мен забелязах нещо интересно, до момента и на двата мака паметта си беше запълнена почти на фул: мак 1 - 8ГБ, използваната все плаваше около 7.8 мак 2 - 4ГБ, използваната около 3.9 след 10.10.3 забелязвам: мак 1 - 8ГБ, използваната около 5.6 мак 2 - 4ГБ, използваната около 2,7 като имам все горе долу едни неща винаги - мейл, офиси, браузър, и 3-4 облачни приложения в беграунд Не зная дали е от 10.10.3 ?
Публикувано Май 7, 201510 гд От софта е. Преди да пуснат 10.10.3 при мен лагваше Finder и Safari яко - свободна рам 200/300Mb, а като отворя 3-4 таба в сафари падаше под 100 и край. Не ставаше за работа. С 4GB рам съм. Сега след ъпдейта свободната ми е 1.2/1.3Gb и няма лагвания.
Публикувано Май 7, 201510 гд И при мен се увеличи свободната памет до почти 50%, ако ползвам само сафари. Интересно, че самото сафари още от 10.10.2 почна да зависва(понякога на единствен таб) и сега на 10.10.3 продължава да е така. Не продължава много, но е дразнещо.
Публикувано Май 7, 201510 гд Явно ви чуха молитбите и има обновление на сафари,до версия 8.0.6 Редактирано Май 7, 201510 гд от KurtiMakarov
Публикувано Май 7, 201510 гд И при мен се увеличи свободната памет до почти 50%, ако ползвам само сафари. Интересно, че самото сафари още от 10.10.2 почна да зависва(понякога на единствен таб) и сега на 10.10.3 продължава да е така. Не продължава много, но е дразнещо. Аз мислех,че при мен е проблема със Сафарито, гледам сега памет бол свободна а Сафарито пак се пъни зависват табове, върти шарената джамина, и зарежда половин сайт и после чакам за другата половина докато си изпия кафето
Публикувано Май 8, 201510 гд Имаш ли екстенжъни и какви? При мен са адблок и гоустъри само, ама с тях или без е все тая.
Публикувано Май 8, 201510 гд И при мен бавно зареждат определени сайтове, когато е включен адблокера. Без него ми работи прилично.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.