Публикувано Ноември 22, 201411 гд Много ти е зор Аз си мисля, че щом го няма Apple са преценили, че не е необходимо. Ти си "навътре в нещата" и предполагам, че нещо те "дълбае" ама… Apple, братле, иди ги разбери
Публикувано Ноември 24, 201411 гд А някой знае ли дали iCloud drive може да се ползва като дропбокс да се пращат линкове за теглене ?
Публикувано Декември 7, 201411 гд Здравейте, искам попитам, защо нямам програмите Numbers,Pages,Keynote,IMovie, като пише в сайта на Епъл, че всеки Мак ги получава безплатно. С Мак бук про 13.3 съм и го купих скоро от приятел.Направих чиста инсталация и сега съм с Yosemite 10.10.1. Благодаря!
Публикувано Декември 7, 201411 гд Не е към тебе. За телефоните иди-доди, ама Мак-а да си сменяш всяка година ... Моят е retina early 2013 и не съм в джаза.
Публикувано Декември 7, 201411 гд При мен всички са си безплатни, а и двата ми мак-а са 2012... Но като се замисля, Аперчър не съм си купувал (от камъните е теглен), а и той се ъпдейтва през стора. Разбира се, ако го изтрия, няма да ми се появи за безплатно сваляне
Публикувано Декември 7, 201411 гд Аперчър не съм си купувал (от камъните е теглен), а и той се ъпдейтва през стора. При мен неще,ако има някаква тънкост би ли споделил?
Публикувано Декември 7, 201411 гд Аз мисля, че ако си свалиш Iwork-09 от някой тракер, AppStor-a предлага безплатен ъпгрейд към Iwork-13.
Публикувано Декември 7, 201411 гд Така е. iMovie дойде с 5S-а и на компа се качи безплатно(и двете версии са безплатни, стига едното устройство поне да отговаря на условията за аванта).
Публикувано Декември 8, 201411 гд Аз мисля, че ако си свалиш Iwork-09 от някой тракер, AppStor-a предлага безплатен ъпгрейд към Iwork-13. Това съм го пробвал и не става.
Публикувано Декември 8, 201411 гд Искам да кажа, че проблема на прекъсване на връзката MacBook - WiFi при мен продължава! Уж го бяха фикснали, имаше update, но… Някой с идея или решение?
Публикувано Декември 9, 201411 гд Така е. iMovie дойде с 5S-а и на компа се качи безплатно(и двете версии са безплатни, стига едното устройство поне да отговаря на условията за аванта). Това колко е сигурно?
Публикувано Декември 10, 201411 гд Ами, макът ми е 2010-та, телефонът 2014-та. Изтеглих го първо от телефона(безплатно) и после се появи на мака. По - сигурно кое ще дойде? iLife и iWork бяха от пиратски торенти, а в момента си ги обновявам от стор-а.
Публикувано Декември 10, 201411 гд Аз също така ъпдейтнах пиратски iLife без проблем на макбук про 2010
Публикувано Декември 10, 201411 гд iLife и iWork бяха от пиратски торенти, а в момента си ги обновявам от стор-а. Как да "излъжа" Аперчър-а?
Публикувано Декември 10, 201411 гд По същия начин. Поне при мен беше така. То на аперчър повече ъпдейти едва ли изобщо ще излизат, така че няма какво да го мислиш. via Tapatalk
Публикувано Декември 13, 201411 гд Как да "излъжа" Аперчър-а? http://www.redmondpie.com/how-to-get-iwork-apps-on-os-x-yosemite-for-free-on-older-macs/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.