Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос/помощ относно смяна на акаунти в един телефон

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Понеже камерата на задния панел не работи си оставих телефона в сервиз, а тел е гаранционен. От Ментел ми върхнаха нано сим-а понеже имам още един апарат на който да сложа картата. Апарата който ще ползвам временно е на друг човек, който има акаунт в iTunes и iCloud. Съответно искам да питам ако при новият апарат излезна от акаунта му и си въведа моя, неговите данни ще се изтрият ли и мога ли да ползвам моя apple account временно на този телефон, без да навредя на неговият. И втори въпрос дали след като си взема моя апарат и си влезна с моя акаунт ще си възстановя данните (снимки, телефони и др.), а аз си направих бекъп преди да го оставя за ремонт. Както и дали след това при връщането на временния телефон на човека на когото е, той ще си влезне без проблем с неговия акаунт и всичките му данни ще бъдат там, а моите от акаунта като телефонни номера най-вече няма да ги има. Не знам дали го обясних добре, но моля за помощ, защото не съм много вещ в тези прескачания между устройства и акаунти. И ако е възможно то да ме упътите какво да направя, че да не оплескам нещата. Благодаря предварително.

EDIT: Забравих да спомена, че и двата апарата са iPhone 5 16GB

П.С. Ако темата не е в правилния раздел моля, администратора да не я трие, а просто да я премести.

Публикувано

Според мен човекът, който ти дава апарата трябва да си изключи find my phone, да ресторне set as new, разбира се след като си е бекъпнал нещата и ти да си настроиш твоя акаунт, после при връщане на телефона, отново същата процедура от твоя страна. Ако не съм права, колегите да ме поправят, но по пътя на логиката трябва да е така.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Ако дивайса е "свободен" от друг акаунт, мисля, че е достатъчно. Просто въвеждаш своя и той си тегли всичко, което си бек ъп - нал. Би следвало да се "получи" iPhone с визия, настройки и инсталирани приложения идентичен с този, който си бек ъп -нал последно.

Ако греша нека някой от по-запознатите да каже.

Публикувано

1. Човека с другия акаунт си прави бекъп в iCloud.

2. Трие неговия си профил от Settings>iCloud, може да даде и Erase All Content( ако няма джейл).

3. Влизаш с твоя акаунт.

Публикувано

Клаудски бекъп се ресторва при активация само - Деси ви скри топката, пичове. Предишният ползвател да маха акаунта си и след ирейз си го активирай ти, с твоя акаунт. Като му го връщаш, същото и в същия ред, но с неговия акаунт.

Публикувано

Демек от рестор не може да се отърве?

Публикувано

Ирейз не е точно рестор, пък и спестява занимавки около настройването.

Публикувано

А дали знае кой е предишния ползвател? ;)

Публикувано
  • Автор

А дали знае кой е предишния ползвател? ;)

Сестра ми ;) Благодаря много момчета и момичета. След 2 часа ще направя операциите които казахте.

Публикувано

Предложих рестор, за да се отърве от настоящите програми, настройки и прочие и да си настрои собствения профил, това за ирейз не го знаех, научих нещо полезно, благодаря!

Публикувано

Тук съм съгласен! Рестор, местор... Кому е нужно?!

Публикувано

До колкото прочетох колегата иска да си използва своя акаунт, явно за това му е необходимо...

Публикувано

Може да си ползва акаунта с контакти, монтакти, документи, снимки, бележки, мележки и т.н. Единственото което трябва да направи е да синхронизира със своя iCloud, без бекъпи, мекъпи и т.н. Извинете ме за "къпите" "мъпите"...

Публикувано

Споделям напълно!

Аз това и написах, защо трябва да е просто, като може да е… още по-сложно :tooth:

Положителното на темата и принципно на комуникацията тук е, че може всеки сам да вземе решение, на чие мнение да се довери и когато има различни предложения за това как да достигнеш до желания резултат да си избереш това, което е най-близко до теб.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.