Публикувано Октомври 31, 201411 гд От два дни трафика през uTorrent е изключително нестабилиен. Опитвах, какво ли не и… нищо. Реших да деинсталирам торент клиента и да го инсталирам наново. Направих го и се оказа, че има нова версия, която не се ъпдейтва от старата! Новата "лети"! Разликата е малка в интерфейса, но има… реклами, които ако искаш да не виждаш плащаш на годишна база. Какво да кажа, стари номера, ама вървят.
Публикувано Октомври 31, 201411 гд Автор Не, че е голям зор, просто написах, че да не се нервира и "хаби" някой
Публикувано Ноември 1, 201411 гд С версия 1.8.4 съм и си работи като автомат. Никакви ъпдейти не ми излизат.
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Автор Това и казах… не иска ъпдейт, но не бачка коректно. Обърни внимания на "шота" - 1.8.6
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Преди малко пуснах uTorrent-a да видя коя версия е и веднага ми излезе, че има ъпдейт, след което се инсталира 1.8.6.
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Долния ляв ъгъл се вижда една картинка ама не дразни окото. Добре, че каза да погледна, иначе не бях забелязал.
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Аз торент клиента не го гледам, пускам го да тегли и го минимизирам. С трансмишъна преди години имах много грижи и от тогава ми е в черният списък.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Може да се скрие лявата част, ако ви дразни. Нямам идея, защо не работи прилично при теб.
Публикувано Ноември 2, 201411 гд Автор В новата версия няма такава възможност! Вероятно, за да се вижда рекламатa. Пак казвам, не е болка за умиране, но промяната в политиката "боде очите"
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.