Публикувано Ноември 4, 201411 гд Здравейте, не знаех къде да пусна темата и затова отворих нова ако съм збъркал моля да бъде прехвърлена където и е мястото. Та искам да попитам вчера един приятел ми каза че могъл да направи така че като ми звънне да ми показва какъвто си иска номер,аз обаче не повярвах разбира се и му казах да ми звънне от номер 0899999999 той се засмя и кво да видя звъни ми от този номер та въпроса ми е някой има ли представа коя е тази програма тъй като той не благоволи да ми каже Благодаря предварително Поздрави !
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Имаше такава х*ня в сидиа, платена, но не бачка извън щатите. Т'ва е нещо ново.
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Автор А сигурен ли си ,че твоя приятел е с iPhone ? Хахахаха не аз не ги различавам ПП: Благодаря ти Alxx за бързия отговор но незнам как тогава той го направи от България не ще да каже
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Автор дай скрииншот от повикването Няма как изтрил съм ги.Ако довечера успея ще му кажа да го нарпави и ще кача да видите и вие за какво става въпрос Редактирано Ноември 4, 201411 гд от xPeke911
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Има един сайт за VoIP в в който като се регистрираш те пита кой ти е номера и би трябвало да праща смс с код за потвърждение, но явно има проблем и кода ти излиза като попъп по време на регистрацията ти през браузъра. Така можеш да се регистрираш с всеки номер. След това като се логнеш с име и парола за първи път мисля че ти даваше 30 сек. безплатни разговори, които ти стигат да звъннеш на някой и да му кажеш че си ти. Недостатък е че за всеки номер който искаш трябва нова регистрация. Ако от форума не мислят че е реклама, ще го напиша, но аз си го ползвам с моя си номер, особенно като съм в омандировка, защото цените са много тънки (0,03 лв към фиксирани и 0,08 лв към мобилни у нас).
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Voxox това е твоята програма https://itunes.apple.com/us/app/voxox-call-text-sms-fax-translate/id387656058?mt=8
Публикувано Ноември 4, 201411 гд Прав е Маринов. Правил съм гореспоменатото много пъти, защото при регистрация ти дава $1. Само за позвънявания не взима пари. След седмица обаче, реших да се избъзикам отново и долара кредит изчезнал. Иначе може да си направиш всякакъв номер.
Публикувано Декември 29, 201411 гд Има в апкейк, последна версия. Иначе, Мега Уедър беше безплатен тия дни
Публикувано Януари 1, 201511 гд Не е точно по темата,но някой дали не знае как да излъжем Virtual Regatta?Да докопаме оборудването за лодката,че състезанието започва утре!40 кинта не ми се дават
Публикувано Януари 1, 201511 гд Че тя не е ли безплатна? Virtual Regatta by Many Players https://appsto.re/nl/3JShx.i Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 1, 201511 гд Безплатна,но допълнителни платна и навигации плащаш!Без тях няма шанс!iAPCrazy не свърши работа
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Търся програма с която да виждам кой се е вързал за домашния WIFI и съответно да му спирам и достъпа ?
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Това някой рутери го имат като мобилни приложения. Примерно на моя D-link пред телефона виждай кой е вързан с каква скорост сваля и кой сайт е отворил. MyDlinkLite се казва.
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Виж това, ама не знам има ли за спиране на достъпа, не ми се е налагало: Who Uses My WiFi? (WUMW) Protect your network from intruders by Variance srl https://appsto.re/bg/WlBZZ.i Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Благодаря - но тази само генерира пароли и ти ги запазва за да се логнеш отново. @momchil_g , моя е TP-Link и в стора има програми които си го върша и като влезна през сафари в рутера !
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Аз ползвам Fing Показва подробна информация за устройствата в WiFi мрежата към която си вързан в момента.
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Изглежда добре , но май не може да спира достъпа на други до мрежата. А човека май това искаше.
Публикувано Февруари 17, 201511 гд За да спре достъпа на някое у-во трябва да му филтрира MAC адреса в настройките на рутера, което ще стане само през браузър или ако производителя на рутера има някое приложение за настройка на рутера.
Публикувано Февруари 17, 201511 гд Ясно, значи все още не е направено . Сетих се ,че ползвах такава преди време при роботите ,единствената смислена програма за мен ! П.С Имате ли идея каква е програмата за да се получи този ефект при видео клипчетата ? Редактирано Март 7, 201511 гд от kaizersoze
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.