Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Търся една програма

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, не знаех къде да пусна темата и затова отворих нова ако съм збъркал моля да бъде прехвърлена където и е мястото.

Та искам да попитам вчера един приятел ми каза че могъл да направи така че като ми звънне да ми показва какъвто си иска номер,аз обаче не повярвах разбира се и му казах да ми звънне от номер 0899999999 той се засмя и кво да видя звъни ми от този номер та въпроса ми е някой има ли представа коя е тази програма тъй като той не благоволи да ми каже :D Благодаря предварително

Поздрави !

• Отговори 90
  • Прегледа 18.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моля те не го пиши.Нали знаеш какви глоби слагат от СЕМ

• Voxox това е твоята програма https://itunes.apple.com/us/app/voxox-call-text-sms-fax-translate/id387656058?mt=8

• Виж това, ама не знам има ли за спиране на достъпа, не ми се е налагало: Who Uses My WiFi? (WUMW) Protect your network from intruders by Variance srl https://appsto.re/bg/WlBZZ.i Sent from my iPhon

Добавени снимки

Публикувано

А сигурен ли си ,че твоя приятел е с iPhone ?

Публикувано

Имаше такава х*ня в сидиа, платена, но не бачка извън щатите. Т'ва е нещо ново.

Публикувано
  • Автор

А сигурен ли си ,че твоя приятел е с iPhone ?

Хахахаха не аз не ги различавам :D

ПП: Благодаря ти Alxx за бързия отговор но незнам как тогава той го направи от България не ще да каже :D

Публикувано

дай скрииншот от повикването

Публикувано
  • Автор

дай скрииншот от повикването

Няма как изтрил съм ги.Ако довечера успея ще му кажа да го нарпави и ще кача да видите и вие за какво става въпрос

Редактирано от xPeke911

Публикувано

Има един сайт за VoIP в в който като се регистрираш те пита кой ти е номера и би трябвало да праща смс с код за потвърждение, но явно има проблем и кода ти излиза като попъп по време на регистрацията ти през браузъра. Така можеш да се регистрираш с всеки номер. След това като се логнеш с име и парола за първи път мисля че ти даваше 30 сек. безплатни разговори, които ти стигат да звъннеш на някой и да му кажеш че си ти. Недостатък е че за всеки номер който искаш трябва нова регистрация. Ако от форума не мислят че е реклама, ще го напиша, но аз си го ползвам с моя си номер, особенно като съм в омандировка, защото цените са много тънки (0,03 лв към фиксирани и 0,08 лв към мобилни у нас).

Публикувано

Моля те не го пиши.Нали знаеш какви глоби слагат от СЕМ

Публикувано

Прав е Маринов. Правил съм гореспоменатото много пъти, защото при регистрация ти дава $1. Само за позвънявания не взима пари. След седмица обаче, реших да се избъзикам отново и долара кредит изчезнал. Иначе може да си направиш всякакъв номер.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте!Моля за работещ линк за fizz weather!Благодаря!

Публикувано

Има в апкейк, последна версия. Иначе, Мега Уедър беше безплатен тия дни ;)

Публикувано

Нито един линк не работи в апкейк!Мерси все пак ,весел празник!

Публикувано

Не е точно по темата,но някой дали не знае как да излъжем Virtual Regatta?Да докопаме оборудването за лодката,че състезанието започва утре!40 кинта не ми се дават:(

Публикувано

Че тя не е ли безплатна?

Virtual Regatta by Many Players

https://appsto.re/nl/3JShx.i

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Безплатна,но допълнителни платна и навигации плащаш!Без тях няма шанс!iAPCrazy не свърши работа:(

• 1 месец по-късно...
Публикувано

iMyHome някой дали може да ми намери?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Търся програма с която да виждам кой се е вързал за домашния WIFI и съответно да му спирам и достъпа ?

Публикувано

Това някой рутери го имат като мобилни приложения. Примерно на моя D-link пред телефона виждай кой е вързан с каква скорост сваля и кой сайт е отворил. MyDlinkLite се казва.

Публикувано

Виж това, ама не знам има ли за спиране на достъпа, не ми се е налагало:

Who Uses My WiFi? (WUMW) Protect your network from intruders by Variance srl

https://appsto.re/bg/WlBZZ.i

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Благодаря - но тази само генерира пароли и ти ги запазва за да се логнеш отново.

@momchil_g , моя е TP-Link и в стора има програми които си го върша и като влезна през сафари в рутера !

Публикувано

Аз ползвам Fing

Показва подробна информация за устройствата в WiFi мрежата към която си вързан в момента.

Публикувано

Изглежда добре , но май не може да спира достъпа на други до мрежата. А човека май това искаше.

Публикувано

За да спре достъпа на някое у-во трябва да му филтрира MAC адреса в настройките на рутера,

което ще стане само през браузър или ако производителя на рутера има някое приложение за настройка на рутера.

Публикувано

Ясно, значи все още не е направено . Сетих се ,че ползвах такава преди време при роботите ,единствената смислена програма за мен !

П.С

Имате ли идея каква е програмата за да се получи този ефект при видео клипчетата ?

Kde4lro.png

Редактирано от kaizersoze

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.