Публикувано Март 8, 201511 гд Търся подходяща навигация за Дубай,че за първи път отивам))Някой може ли да помогне? В краен случай Google Maps има офлайн опция за там
Публикувано Март 8, 201511 гд Кайзер Созе, мисля, че този отвратителен (д)ефект, го прави плеъра на дадения сайт.
Публикувано Март 19, 201511 гд Здравейте,никой знае ли някаква програма за записване на разговорите от телефона/изходящи и входящи/ която работи без джейлбрейк на 6 плюс.Може и да е платена от appstore ако някой е ползвал някое приложение и е останал доволен.Досега съм ползвал Call recorder на андройд устройство и бях много доволен,записваше си автоматично всички разговори без бийпове и ограничение на времето в което записва.Гледах някой приложения от аппстора искат да имаш интернет за да може да записва разговора,или има ограничение от минутите който може да запишеш и след това си купуваш допълнително минути.Търся нещо което като ти звъннат да записва автоматично и като звъня аз пак да си записва автоматично без да стартирам приложения и да натискам копчета.И записаните разговори да се съхраняват на телефона и да мога да си ги слушам.
Публикувано Март 19, 201511 гд Здравейте, Някой да знае лекарство за "Pauser Pro"? Има я във Vshare, но не ще да захапе. (Unjailbroken)
Публикувано Март 19, 201511 гд Не не я променям, а трябва ли. Това не беше ли някакъв стар трик. Бих пробвал, но не си спомням на коя дата да върна календара.
Публикувано Март 19, 201511 гд Здравейте, не знаех къде да пусна темата и затова отворих нова ако съм збъркал моля да бъде прехвърлена където и е мястото.Та искам да попитам вчера един приятел ми каза че могъл да направи така че като ми звънне да ми показва какъвто си иска номер,аз обаче не повярвах разбира се и му казах да ми звънне от номер 0899999999 той се засмя и кво да видя звъни ми от този номер та въпроса ми е някой има ли представа коя е тази програма тъй като той не благоволи да ми каже Благодаря предварително Поздрави ! Имаше една руска фирма която се занимаваше с криптиране на телефони. Тя продаваше и iphone 5s на цена 2500$ с предварително инсталирани приложения. Едната опция беше точно като описаната от теб. Имаше и много други. Мой приятел си беше взел такъв. ПП Чак сега видях че поста е от миналата година. Извинявам се. Редактирано Март 19, 201511 гд от Kery70
Публикувано Март 19, 201511 гд Не става! Между другото Navigon, MovieBox, BlackBox се инсталираха без проблем. Явно братушката не са можли да го хакнат. Ами, колегата ще трябва да си я купи от Стора, щом толкова я иска. Със здраве.
Публикувано Април 3, 201511 гд Още на летището може да си вземеш седмична,за 20$. Само пипни между краката да няма антенка
Публикувано Юни 14, 201510 гд Има ли добавка от сидия или отделна програма, с която youtube да работи в background ?
Публикувано Юли 7, 201510 гд Здравейте търся приложението Тrack attack че я няма в AppCake, устройват ми и сходни на нея като:TrackAddict HD или RaceTrace. iPhone 5 7.0.2 Редактирано Юли 7, 201510 гд от Dan7e
Публикувано Юли 23, 201510 гд Търся туик от Сидия за 8.4, който да изключва auto correct, когато пиша на български, но да е включен при писане на английски. Някой да знае? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 23, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Юли 23, 201510 гд някой може ли да ми каже туик от сидиа за скриване на чат в whatsapp /скриване на заключване/ ...като convo protect но за ios 8.4
Публикувано Август 19, 201510 гд Търся програма, която е алтернатива на старото imo. Пробвала съм няколко (IM+; BeejiveIM и т.н), но не са били добри или са били пълни с бъгове. Та това, което търся е програма, която контролира няколко социални мрежи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.