Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Търся една програма

Featured Replies

Публикувано

Търся подходяща навигация за Дубай,че за първи път отивам;)))Някой може ли да помогне? В краен случай Google Maps има офлайн опция за там;)

• Отговори 90
  • Прегледа 18.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моля те не го пиши.Нали знаеш какви глоби слагат от СЕМ

• Voxox това е твоята програма https://itunes.apple.com/us/app/voxox-call-text-sms-fax-translate/id387656058?mt=8

• Виж това, ама не знам има ли за спиране на достъпа, не ми се е налагало: Who Uses My WiFi? (WUMW) Protect your network from intruders by Variance srl https://appsto.re/bg/WlBZZ.i Sent from my iPhon

Добавени снимки

Публикувано

Суджукът има карти на Емирствата, пробвай го.

Публикувано

Кайзер Созе, мисля, че този отвратителен (д)ефект, го прави плеъра на дадения сайт.

Публикувано

Разходка ще е;)Пешеходец:)))

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,никой знае ли някаква програма за записване на разговорите от телефона/изходящи и входящи/ която работи без джейлбрейк на 6 плюс.Може и да е платена от appstore ако някой е ползвал някое приложение и е останал доволен.Досега съм ползвал Call recorder на андройд устройство и бях много доволен,записваше си автоматично всички разговори без бийпове и ограничение на времето в което записва.Гледах някой приложения от аппстора искат да имаш интернет за да може да записва разговора,или има ограничение от минутите който може да запишеш и след това си купуваш допълнително минути.Търся нещо което като ти звъннат да записва автоматично и като звъня аз пак да си записва автоматично без да стартирам приложения и да натискам копчета.И записаните разговори да се съхраняват на телефона и да мога да си ги слушам.

Публикувано

Няма такава!

Публикувано

Защо да няма такава?

Публикувано

Питай Тим Кук!

Публикувано

Здравейте,

Някой да знае лекарство за "Pauser Pro"? Има я във Vshare, но не ще да захапе. (Unjailbroken)

Публикувано

Не не я променям, а трябва ли. Това не беше ли някакъв стар трик. Бих пробвал, но не си спомням на коя дата да върна календара.

Публикувано
Здравейте, не знаех къде да пусна темата и затова отворих нова ако съм збъркал моля да бъде прехвърлена където и е мястото.

Та искам да попитам вчера един приятел ми каза че могъл да направи така че като ми звънне да ми показва какъвто си иска номер,аз обаче не повярвах разбира се и му казах да ми звънне от номер 0899999999 той се засмя и кво да видя звъни ми от този номер та въпроса ми е някой има ли представа коя е тази програма тъй като той не благоволи да ми каже :D Благодаря предварително

Поздрави !

Имаше една руска фирма която се занимаваше с криптиране на телефони. Тя продаваше и iphone 5s на цена 2500$ с предварително инсталирани приложения. Едната опция беше точно като описаната от теб. Имаше и много други. Мой приятел си беше взел такъв.

ПП Чак сега видях че поста е от миналата година. Извинявам се.

Редактирано от Kery70

Публикувано

Да, иначе VOXOX върши перфектно тази работа.

Публикувано

Не става! Между другото Navigon, MovieBox, BlackBox се инсталираха без проблем. Явно братушката не са можли да го хакнат. Ами, колегата ще трябва да си я купи от Стора, щом толкова я иска. Със здраве.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Навигация за Китай някой да знае читава?

Публикувано

Още на летището може да си вземеш седмична,за 20$. Само пипни между краката да няма антенка

Публикувано

Хаххахахахаххахаха :D :D :D

Публикувано

Не е кой знае какво, но пробвай това http://www.telenav.com

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Има ли добавка от сидия или отделна програма, с която youtube да работи в background ?

Публикувано

PlayTube?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте търся приложението Тrack attack че я няма в AppCake, устройват ми и сходни на нея като:TrackAddict HD или RaceTrace. iPhone 5 7.0.2

Редактирано от Dan7e

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Търся туик от Сидия за 8.4, който да изключва auto correct, когато пиша на български, но да е включен при писане на английски.

Някой да знае?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

някой може ли да ми каже туик от сидиа за скриване на чат в whatsapp /скриване на заключване/ ...като convo protect но за ios 8.4

Публикувано

Това май

d9a1d842c39576d0e7bf77cf9db06f3a.jpg

Редактирано от arm11

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Търся програма, която е алтернатива на старото imo. Пробвала съм няколко (IM+; BeejiveIM и т.н), но не са били добри или са били пълни с бъгове. Та това, което търся е програма, която контролира няколко социални мрежи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.