Публикувано Септември 30, 201510 гд Здравейте!Трябва ми работещо Voip приложение за Турция?Voxox е ограничен и не работи
Публикувано Септември 30, 201510 гд Viber свърши работаОколо 12 евроцента на минута Редактирано Септември 30, 201510 гд от gogi6
Публикувано Ноември 23, 201510 гд Търся програмка за изпращане на безплатни смс-и към българските оператори ( Мтел, Вивател и Теленор)
Публикувано Март 9, 20179 гд Здравейте! Доста порових, но не можах да го намеря... Искам да подкарам Спорт 1 на Мтел чрез приложението Mtell now (имам абонамент) на телевизора -смарт TV LG. Обаче не помня кое приложение беше. Ако директно от ТВ-то чрез интернет експлорер искам да вляза в Mtel now ми казва да инсталирам силвърлайт и отказва да ме пуска. С iMediaShare ми дава достъп само до снимки и клипчета от Photos...
Публикувано Март 25, 20179 гд Здравейте, търся алтернатива на Audicy (cydia приложение за import на песни в music app library). Трябва ми такова приложение, което да работи по-същия начин, но без jailbreak, или изобщо някакъв начин да се инсталира това приложение без root access Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 25, 20179 гд Естествено,че няма такова..но има начин!Трябва ти някакъв app който плейва музика и puffin browser !От този сайт http://pleer.net/mobile/search?q=теглиш и отваряш с плеараЗа без пари,толкоз
Публикувано Март 25, 20179 гд Знам как се работи с iTunes. Попитах дали има начин или програма, която да е tweak-ната например, като youtube++ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 30, 20178 гд Някой може ли да сподели ipa на MInt , понеже го няма в БГ стора? https://itunes.apple.com/us/app/mint-personal-finance-budget-bills-money/id300238550?mt=8
Публикувано Май 31, 20178 гд Ако някой ти сподели приложението трябва да имаш джейл за да го инсталираш,нали знаеш? Най лесния вариант е да смениш стора или да направиш нов акаунт в да кажем USA Store,приложението е безплатно.
Публикувано Май 31, 20178 гд Работи само за САЩ и Канада - само за техни банки, сметки, карти и платежни инструменти. Ще ти гръмне още при регистрирането с пощенския код. Но щом искаш - ето .... пробвай.... Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Сряда 14.06.17. Файл : Mint 5.9.0.ipa Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=5346815af8
Публикувано Май 31, 20178 гд Потвърждавам. Не приема пощенски код при регистрацията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20178 гд . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Октомври 5, 20178 гд от turganay
Публикувано Декември 1, 20178 гд Търся програма за мак-а, в която мога да въведа плейлист от .json файл за телевизии. На телефона ползвам Da Player, директно сложих линка и ми излязоха програмите и се държи много добре, но го няма за macOS. Някой предложение?
Публикувано Декември 20, 20178 гд Програма която да показва скорост, височина и положение на самолет докато пътуваш някой да е срещал?
Публикувано Декември 20, 20178 гд Да и показваше много точно. Но за да я активирам, се наложи да изключа за малко air plane mode по време на полета - 3-4 секунди. Сега потърсих в стора да ти я шерна, но я няма.
Публикувано Декември 21, 20178 гд GPS Pro свалих Супер е, само дето изгуби картата малко след като хвръкна Имаше един момент в който изписа 0 km/h...което си беше притеснително ххах
Публикувано Февруари 1, 20197 гд Търся програма MKAD за мак. Има я за уиндос, но за мак не намирам. Може и друга.Софтуер за геодезия, картография и кадастър за мак. Ако някой ползва нещо такова, ще бъда благодарен да пише.
Публикувано Февруари 2, 20197 гд MAPublisher for Adobe Illustrator - Може и да ти свърши работа. Извинявам се за шрифта, не е умишлено.
Публикувано Май 6, 20196 гд Здравейте и честит празник на всички именици.Търся програмка, която да прави снимка да изглежда по този начин.Благодаря предварително на отзовалите се!
Публикувано Май 6, 20196 гд на 1.02.2019 г. at 21:39, baronbg написа: Търся програма MKAD за мак. Има я за уиндос, но за мак не намирам. Може и друга. Софтуер за геодезия, картография и кадастър за мак. Ако някой ползва нещо такова, ще бъда благодарен да пише. Няма за мак. А и пълната версия е платена, едно време трябваше тапа, сега не знам.
Публикувано Май 7, 20196 гд Здравейте, търся програма за запис на вх/изх. разговори евентуално нещо free. Има доста платени, но искат по 50-60$.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.