Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Търся една програма

Featured Replies

Публикувано

Може ли по някакъв начин да се провери дали едно приложение фигурира в някой AppStore без българския?

Имах едно закупено за конвертиране от mp3 в mp4 и сега го няма. Нямам и запазен бекъп с него, така че... Ако има някое подобно, също бих се възползвал от предложения.

Това е програмката:

dbf088f15a188c2b3c3d074551970832.jpg

• Отговори 90
  • Прегледа 18.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Моля те не го пиши.Нали знаеш какви глоби слагат от СЕМ

• Voxox това е твоята програма https://itunes.apple.com/us/app/voxox-call-text-sms-fax-translate/id387656058?mt=8

• Виж това, ама не знам има ли за спиране на достъпа, не ми се е налагало: Who Uses My WiFi? (WUMW) Protect your network from intruders by Variance srl https://appsto.re/bg/WlBZZ.i Sent from my iPhon

Добавени снимки

Публикувано

Колега, аз ползвам https://apps.apple.com/us/app/dmanager-browser-documents/id1091150912
За съжаление, приложението не прави това, което искаш ти, а по скоро обратното.  Сваля например от youtube във формат mp4 и го конвертира в m4a.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Някой знае ли програма, която следи в реално време докато летиш къде точно се намираш?

GPS pro ползвах преди, но сега не работи...

Публикувано
преди 36 минути, Pe6o666 написа:

Някой знае ли програма, която следи в реално време докато летиш къде точно се намираш?

GPS pro ползвах преди, но сега не работи...

Аз използвам Sygic и Here WeGo, но всяка една GPS програма с офлайн карти ще свърши работа.

Публикувано

Логично, но съм пробвал всичките навигации които имам качени и не се получаваше

Публикувано

Дръж телефона до прозореца докато открие сателитите. След това може и пред теб на таблата да го оставиш.

Публикувано

Кажете някой прост безплатен ап без in-app purchases за добавяне на воден знак към снимки.
Имам един графичен файл с подпис, който искам да го слагам бързо и лесно към фотографии. С 2 думи програмата трябва да може да отваря снимки, да може да се сложи втора снимка върху първата, да се оразмери и да се намали прозрачността или да се смени цвета. За айпад имам подобни, но за айфон не намирам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Pixelmator за iphone. Може всичко което искаш та и повече. И е безплатен. [emoji846]

Публикувано

Безплатно - 10.99

CEA45CE5-A03D-4D71-BF11-59E86E7D50B4.jpeg

Публикувано

Имам го купен на айпада. Бях забравил, че има и айфон версия (universal app e). Ще пробвам. Мерси!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
на 23.01.2020 г. at 14:26, mirror написа:
Безплатно - 10.99

Явно е имало някаква промоция навремето. Взех го безплатно. Или поне така си мисля. [emoji846]

Публикувано

Точно така.

Публикувано

А полвате ли някаква програма за съхарнение на визитки. За последните 2 месеца събрах огромен брой визитки и запълних един маълк визитник, който нося с мен. А не ми се разнася голям албум пълен само с визитки.

Публикувано

Преди съм търсил, но не намерих нищо читаво. Като ми дадат визитка я снимам и като се сетя я вкарвам в указателя. 

Публикувано

Преди ползвах тази, “ABBYY Business Card Reader” но скоро не съм я свалял и тествал. Вършеше работа, сканира запазва визиткта и вкарва директно в контактите. Понякога прави грешки и трябва да коригираш.

ПС: Не я откривам в стора вече. Но излизат други.

Публикувано

Има я още (https://apps.apple.com/US/app/id898215947?mt=8), но вече са вкарали нещата в (In-App Purchases), безплатната версия май е само за 10 визитки.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.