Публикувано Септември 11, 20196 гд Може ли по някакъв начин да се провери дали едно приложение фигурира в някой AppStore без българския?Имах едно закупено за конвертиране от mp3 в mp4 и сега го няма. Нямам и запазен бекъп с него, така че... Ако има някое подобно, също бих се възползвал от предложения. Това е програмката:
Публикувано Септември 11, 20196 гд Колега, аз ползвам https://apps.apple.com/us/app/dmanager-browser-documents/id1091150912 За съжаление, приложението не прави това, което искаш ти, а по скоро обратното. Сваля например от youtube във формат mp4 и го конвертира в m4a.
Публикувано Януари 22, 20206 гд Някой знае ли програма, която следи в реално време докато летиш къде точно се намираш? GPS pro ползвах преди, но сега не работи...
Публикувано Януари 22, 20206 гд преди 36 минути, Pe6o666 написа: Някой знае ли програма, която следи в реално време докато летиш къде точно се намираш? GPS pro ползвах преди, но сега не работи... Аз използвам Sygic и Here WeGo, но всяка една GPS програма с офлайн карти ще свърши работа.
Публикувано Януари 22, 20206 гд Логично, но съм пробвал всичките навигации които имам качени и не се получаваше
Публикувано Януари 22, 20206 гд Дръж телефона до прозореца докато открие сателитите. След това може и пред теб на таблата да го оставиш.
Публикувано Януари 22, 20206 гд Кажете някой прост безплатен ап без in-app purchases за добавяне на воден знак към снимки. Имам един графичен файл с подпис, който искам да го слагам бързо и лесно към фотографии. С 2 думи програмата трябва да може да отваря снимки, да може да се сложи втора снимка върху първата, да се оразмери и да се намали прозрачността или да се смени цвета. За айпад имам подобни, но за айфон не намирам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 23, 20206 гд Pixelmator за iphone. Може всичко което искаш та и повече. И е безплатен. [emoji846]
Публикувано Януари 23, 20206 гд Имам го купен на айпада. Бях забравил, че има и айфон версия (universal app e). Ще пробвам. Мерси! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 24, 20206 гд на 23.01.2020 г. at 14:26, mirror написа: Безплатно - 10.99 Явно е имало някаква промоция навремето. Взех го безплатно. Или поне така си мисля. [emoji846]
Публикувано Януари 25, 20206 гд А полвате ли някаква програма за съхарнение на визитки. За последните 2 месеца събрах огромен брой визитки и запълних един маълк визитник, който нося с мен. А не ми се разнася голям албум пълен само с визитки.
Публикувано Януари 25, 20206 гд Преди съм търсил, но не намерих нищо читаво. Като ми дадат визитка я снимам и като се сетя я вкарвам в указателя.
Публикувано Януари 26, 20206 гд Преди ползвах тази, “ABBYY Business Card Reader” но скоро не съм я свалял и тествал. Вършеше работа, сканира запазва визиткта и вкарва директно в контактите. Понякога прави грешки и трябва да коригираш. ПС: Не я откривам в стора вече. Но излизат други.
Публикувано Януари 26, 20206 гд Има я още (https://apps.apple.com/US/app/id898215947?mt=8), но вече са вкарали нещата в (In-App Purchases), безплатната версия май е само за 10 визитки.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.