Публикувано Февруари 28, 201016 гд We Rule Kingdom Version: 1.0 (iPhone OS 3.0 Tested) Category: Games Publish Date:2010-02-26 Price: $1.99 Size: 32.58 MB
Публикувано Април 4, 201016 гд Някой има ли проблема да добави приятел в играта, а да не може да види кралството му на картата?
Публикувано Април 5, 201016 гд Аз ги имам като приятели, но не им виждам замъците и ги нямам във Friend List-а. През Eliminate виждам всички.
Публикувано Април 10, 201016 гд Това съм аз pevtimov82@gmail.com . При мен има същия проблем, само че аз виждам замъците само на първите трима които добавих, а на останалите замъците ги няма. Иначе присъстват в списъка с приятели. Някой ако има решение да сподели.
Публикувано Май 19, 201015 гд We Rule 1.0.4 General performance improvements and memory optimizations
Публикувано Май 19, 201015 гд Мноого готина игричка... аз сега я разцъквам... добавих последните 4-ма, които сте си дали email-ите и си ви виждам на картата и ви ходя в царствата.. много е готинка.. За сега съм 1-ви левъл аз съм razerbg@gmail.com Еле пък, ако някой е зарибен по фейсбукската ферма тая игра е точно за него.. пък и много хубав и приятен саунд има Качвайте и да цъкаме Даже има и Push Notification и примерно си гласиш някоя нивичка да ти пройзвежда нещо.. натиснаш на нея, активираш Пъш-а и си излизаш от играта и като стане готова те известява... мнооооого яка игричка ! Евала Редактирано Май 19, 201015 гд от Razer
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.