Публикувано Ноември 13, 201411 гд Навсякъде ни преебават а Все нас! Само, че аз говоря по принцип, не за българчетата и лошите съдии.
Публикувано Ноември 13, 201411 гд Така е щото не си плащаме и допинг комисията трябва да покаже, че върши някаква работа. Да не забравяме световното 94 срещу Италия, Иордан Йовков на олимпийските игри в Гърция и със сигурност има още много примери за брадви, Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Ще стискам палци за Кобрата,но нека по-добрия победи,така трябва да е в спорта.
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Спорт няма отдавна, само бизнес. Спортуват децата пред блока, ентусиастите по Витоша и пр. Така, че "по - добрият" е нашият. Точка!
Публикувано Ноември 15, 201411 гд СТИСКАМ ПАЛЦИ НА КЛИЧКО ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ТАЗИ ВЕЧЕР 17.00 НАШЕ ВРЕМЕ! УСПЕХ И ДАНО ПОБЕДИ ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ! Техническа грешка! Моля да бъде изтрито от Модераторите! Не съм визирал Кличко ами Пулев! Смешно е да се твърди че ще стискам палци на Кличко при положение,че чакам този мач вече втори месец за да видя как Пулев ще вземе титлата! Приемам забележката за главните букви! Редактирано Ноември 15, 201411 гд от VIKING_WARRIOR
Публикувано Ноември 15, 201411 гд И като заговорихме за правила: 1.6. Да не оставя мнения, изписани изцяло с главни букви, с по-голям размер шрифт от стандартния за форума или в bold, което според "нетикета" ще се счита за "викане", също такива в изцяло различен цвят текст от стандартния за форума.
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Аз не виждам много шанс (виждам платено).... Очаквах поне по-късно да си проличи... Жалко. Надеждата остава. П.п. ..... Редактирано Ноември 15, 201411 гд от mariankata
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Осраха се нова телевизия с рекламите между рундовете . Българска му работа Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Какво стана? По смисъл разбирам, че нашия е загубил, ама с нокаут или по точки?
Публикувано Ноември 15, 201411 гд Съжалявам много. Играеше много добре момчето. Случват се такива неща. Спорт е. Наистина съжалявам. Лека нощ.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.