Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Банкова сметка в чужбина за Google Play

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Разработвам приложение за Apple and Android. Google не работят с България, т.е. не мога да получавам пари от тях със сметка в българска банка. За целта тябва да разкрия банкова сметка в чужбина.

Дайте предложения, изпитани, как да постъпя в случая и да са възможно най-евтини? Варианта с разкриване на филиал на фирмата ми в чужбина го знам, търся нещо по-евтино и легално и на светло.

Публикувано

Един тъп въпрос - не могат ли да ти ги пращат по Western Unoin? Виждала съм, че така се изплащат средства от реклами в сайтове, затова питам.

Публикувано

Paypal?

Публикувано
  • Автор

Работят само с банкова сметка. В момента пробвам един вариант с приятел в Испания. Ще пиша какво е станало.

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Здравейте,

Гугъл не работят с western union, както и с paypal.

В крайна сметка работата с приятеля в Испания проработи. Дадох за легализиран превод удостоверението си на фирмата, излезе околко 70 лева, и пратих снимки на приятеля си. Той занесе копията в две банки за да провери. Изпрати ми в последствие две декларации, които подписах и подпечатах и отново му пратих снимки на декларациите. На база тази информация са му казали, че ще може да разкрия сметка на фирмата си. Сега ще му направя и преведа пълномощно, което ще ми излезне още около 60 лева и всички оргинални документи ще му ги пратя по пощата за още около 5 лева. Той ще ми разкрие сметката и ще ми прати и дебитната карта по нея - още 10-ина лева. Годишната ми такса по сметката ще е 48 евро, като имам дебитна карта и он-лайн банкиране. Превод до бг сметка ми е 3 евро. Та в крайна сметка за 145 лева еднократно и за 48 евро годишно имам фирмена банкова сметка в Испания.

П.П. Сметката трябва да се декларира в БНБ в двумесечен срок.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.