Публикувано Март 1, 201016 гд Това безплатно приложение от сорса на BigBoss в Cydia ви позволява да прескачате през песните, да ги давате на пауза и отново да ги пуснете с помощта на бутоните за усилване/намаляване на звука отстрани на устройството ви. За да пуснете следващата песен трябва да натиснете и да задържите бутона за усилване на звука. За да върнете предходната песен трябва да натиснете и да задържите бутона за намаляване на звука. За да дадете на пауза или да изключите паузата трябва да натиснете двата бутона (за усилване и за намаляване) едновременно. Ето и .deb файл. Преди да го инсталирате се уверете, че имате инсталиран Mobile Substrate.
Публикувано Март 2, 201016 гд Според мен задължително решение за всеки който слуша музика, бачка на 100% при мен. alxx: :nono: Редактирано Март 2, 201016 гд от alxx
Публикувано Март 2, 201016 гд Автор Като сложих приложението и не мога да усилвам/намалявам силата на звука по време на разговор. Така че имайте предвид, че тази функция спира да функционира ако сложите приложението.
Публикувано Март 3, 201016 гд А всъщност някой може ли да разбере кой файлове се променят(добавят) така, че да ги модифицираме и да можем да усилваме по време на разговор също. Благодаря много mupo
Публикувано Март 15, 201016 гд Добре де инсталирам го през Cidya казва ми да ребоотна - правя го .... и после нищо нито имам иконка нито като цъкна два пъти напред или назад ми се сменя песента ... с две думи -- Hell , it`s not working
Публикувано Март 15, 201016 гд Автор И 'що ти е тя икона? Ти четеш ли или просто ей така си пишеш? За да сменяш песните се ЗАДЪРЖА, а не се цъка "два пъти напред или назад" (това не разбирам какво е "напред" и "назад"). Hell yeah, you are dumb!
Публикувано Март 15, 201016 гд И със задържане не става ... в cidya ми е със зелено тикче ... Редактирано Март 15, 201016 гд от PixitoBE
Публикувано Март 15, 201016 гд Какво задържаш, просто се инсталира и след рестарт пускаш песен и задържаш копчето за увеличаване - следваща, за намаляване - предишна...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.