Публикувано Ноември 21, 201411 гд Автор И на мен ми останаха 4, но до сутринта няма да влизам, така че ако видиш, че някой иска, може да изпратиш, няма да се дублираме. Каквото има заявено сутринта ще поема от там, ставам рано, то не че има кой знае какъв наплив де :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 21, 201411 гд Автор Ти мани майтапа, ама в eBay ги продават и първите са били доста солени като цена. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Автор Не мисля, че е подход за вдигане на популярност, винаги първоначално услугите на Google са били с покани, едно време Gmail, после Google+.Според мен това е по-скоро начин да ги изпробват преди да ги пуснат за масова употреба.
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Много дървен подход за вдигане на популярност. Не, благодаря. На мен ми прилича на постепенно натоварване на услугата. Ако я оставят отворена и кажата от днес ползвайте..... Представи си да се закачат един милярд юзера на веднъж и си представи какво става със сървърите им
Публикувано Ноември 22, 201411 гд @Stanev Има логика в това което казваш, и може би е точно така. На @Alxx® мнението не е меродавно защото той е предубеден към Google, към услугите на Google, към ОС на Google и т.н. (да не пропуснем и към Samsung).
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Бъркаш ме с някой кон с капаци. Предубеден съм към всичко "безплатно" в интернет, пък било то гугъл, фейсбуук, айклауд и т.н. и т.н. Хеле пък към "недостъпни без покани общества". Най - лесният и евтин/безплатен начин за реклама е да накараш хората да говорят, пък ако ще да е най - безсмислената "новост" в света. П.П. "ОС на Google" е "парите на гугъл". Нито те са измислили андроид, нито ще го направят работещ.
Публикувано Ноември 22, 201411 гд Изтрих го на втората секунда - стори ми се кичозно, дефолтския мейл си върши идеална работа.
Публикувано Ноември 22, 201411 гд И аз ще го махам май. Бях сложил една служебна поща на него, ама не става.
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Автор В случай, че някой като мен се е чудил - поканите не се натрупват, колкото и да останат, в четвъртък се възстановява бройката до 5.
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Gorgior, каква истерия, какви пет лева, какъв жълт трамвай... Какво истерично има в това, човек да поиска една покана да пробва едно приложение?!?! Съвсем в реда на нещата е дадено приложение (каквото и да е то и който и да е автора му) да се хареса на сто милиона души, а на други сто милиона (или двеста...или петстотин - няма значение бройката) да не се хареса. Аз съм просто устроен човек, който в работен аспект иска да изпробва дадена апликация и ако му върши работа да си я ползва. Пробвам, точно защото не съм предубеден, че Гугъл е скапана (или добра) търсачка или скапана (или добра) компания или правят скапани (или добри) приложения. Това не е истерия, а човещинка. пп. По същия повод пробвах и андроиди и телефони с уиндоус и т.н.
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Когато едно нещо е недостъпно автоматично става по-желано, ако ще най-голямата простотия да е..
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Толкова ли е по-добро това приложение от вграденият мейл, че се чакат покани на опашка като за олио през 80-те Едно време с Мейлбокса беше така и не беше кой знае какво.... Редактирано Ноември 30, 201411 гд от profusion
Публикувано Ноември 30, 201411 гд Същото е и с жените, ако са недостъпни са по-интересни, а при лесните не ти е толкова интересно @algor сега какво ползваш като телефон и кой модел? Покани вече имам и аз, ако някой иска да свирка. Между другото кога ще пием по едно ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.