Публикувано Ноември 25, 201411 гд Без малко да клъвна. Внимавайте, когато получите подобно съобщение и винаги обръщайте внимание на линка към който ви препраща съобщението. Вижте от кого е изпратено преди да попълвате лични данни. В случая линка препраща към: "...apple.log.login.proteinsimple.com.cn...." очевидно е, че някой иска да се докопа до apple ID и кредитна карта. "Не правете това вкъщи"! @Alxx®, благодаря за забележката. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 25, 201411 гд И аз го получих, на пръв поглед изглежда достоверно..но ми беше в папка спам и линка не работеше.
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Аз стоплих чак като поиска данните от картата. И сега съм с нови пароли да се е.а.
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Направи репорт до Апъл и до мейл компанията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Автор Направено тук: https://www.apple.com/legal/more-resources/phishing/ Дано няма "опарени", че братята китайци ще се облажат на чужд гръб. Редактирано Ноември 25, 201411 гд от rooibos
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Това не е от днес и аз лично за месец-два съм получил към 30-40 такива мейла.
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Интересно аз не съм получил нищо ,а още по интересното е от къде ви взимат данните или по точно от къде взимат базата данни с пощите ви и откъде знаят че имате I-устройство . В прочем на кой e-mail са ви пратили това писмо на акаунта с който сте регестрирани към Apple ли? Сори ама ми стана любопитно и ми е интересно откъде са ви надушили и кои сайтове злоупотребяват с личните данни
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Човече, пращат милиони мейли всеки ден. Нали се сащаш какъв процент от хората са с Apple по цял свят?
Публикувано Ноември 25, 201411 гд При мен беше на мейл в абв различен от акаунта, но късно обърнах внимание понеже имам няколко мейла в mail.app.
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Пращат, и не само на Епъл. Аз преди време получих от "PayPal" . Признавам, че не се загледах в линка, но ми се стори съмнително и се обадих на съпорта им. Естествено, казаха ми, че въобще нямат такава практика за "верификация" на кредитни карти и т.н. Тогава пак погледнах линка - беше paypall.нещоси.ком. ( с дабъл L). Така че - внимавайте!
Публикувано Ноември 25, 201411 гд Мерси за отговорите И внимавайте къде се регестрирате и на кой си давате личните данни
Публикувано Ноември 25, 201411 гд На мен още не са, ама миналата седмица на една приятелка и пратиха. Добре че не е в час и ме попита какво по дяволите искат от нея
Публикувано Ноември 26, 201411 гд И аз получих, при това на поща в abv, която няма нищо общо с регистрираната...явно това е на мода в момента, дано няма пострадали, репортнах го.
Публикувано Ноември 26, 201411 гд И на мен са ми пратели днеска същата поща .Репортнах го , но едва ли ще го хванат
Публикувано Ноември 26, 201411 гд Пратиха ми и на мен. Логнах се с ник iwannaf*ckyourmom@greatwall.com, мани, ама ми върза
Публикувано Ноември 28, 201411 гд И на мен ми пратиха,но най-интересното е,че на мейла на жената. Може би защото той е вписан постоянно в гоогле. Редактирано Ноември 28, 201411 гд от zombajo_
Публикувано Ноември 28, 201411 гд Рипортвайте ги на abuse@icloud.com, наш'те си знаят работата http://support.apple.com/en-us/HT4933
Публикувано Ноември 28, 201411 гд +1 на mail.bg това никога не съм го ползвал за контакти с Apple Редактирано Ноември 28, 201411 гд от jh_ivanov
Публикувано Януари 27, 201511 гд Да, това го пропуснах без да искам, защото първо мислех да ъплоудна скрийншот някъде, после нещо не се получи и се ядосах и го снимах направо :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.