Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TaiG Untethered Jailbreak за iOS 8.0 - 8.1.2/8.1.3 - 8.4

Featured Replies

Публикувано

Това го имаше и с Ивейжън и то с определени проложения!!!

Не мисля че е проблем!

Редактирано от simba4

• Отговори 432
  • Прегледа 45k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нова версия на инструмента TaiG 1.1.0. Не е нужно да правите отново рестор, после джейлбрейк и т.н., за да го боднете в устройството. Стартирайте Cydia, натиснете върху раздела Sources, след това Ed

• Не може да бъде!!!

• Саше, това с изчезването на половината икони след рестор знаеш е от прибързана и неправилна активация на телефона. И на колегата му се занулиха каналите на Ukrainian Tv, но се оказа, че малкия е изтри

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Добре, ще го кажа по-просто. Клиент идва да му направя джейлбрейк. Правя му го, забърсвам някой лев ;) и го отпращам по живо по здраво. След ден-два същия този клиент идва и ми вика: "Абе, изчезна ми иконата за сваляне на рингтонове (UnlimTones), какво правим?". Аз трябва да си оставя другите клиенти и да се занимая с него, така ли? И той не е само той, а дузина, които не знаят за какво им е този телефон, хеле пък и със Cydia.

Разбираш ли сега, че за мен и не само е проблем.

Публикувано

Коле, това зависи от UI Kit, не от джейла. А, икони хващат липсата и на неджейлнати 7.1..х и 8.х. На телефона на г-жа Йорданова фб изчезва няколко пъти вече, а тя е без джейл.

Публикувано
  • Автор

Саше, това с изчезването на половината икони след рестор знаеш е от прибързана и неправилна активация на телефона. И на колегата му се занулиха каналите на Ukrainian Tv, но се оказа, че малкия е изтрил и инсталирал пак програмата. Не е от най-малките и разбира.

Така че за мен TaiG е по-добър от твоя TaiG. :D

П. С. Ще се прибера след час, ще пусна търсачката и ще ви покажа какво писахте за Pangu. Как китаеца краде пароли, как използва Find my iPhone и т.н.

Публикувано

Нищо сигурно няма ;) "Джейлбрейк" става синоним на "изненада в гръб(джоб)".

Публикувано

http://apt.taig.com/installer/TaiGJBreak_1201.zip

Ъпдейт за иос 8.1.2 джейлбрейк.

Публикувано

След джейла ми се появи в Cydia - TaiG AFC2, който не може да се ъпдейтне, да я трия ли или да изчакам.

Публикувано
  • Автор

На мен нищо не ми се яви. afc2add или Apple File Conduit "2" не е нужен при TaiG. IfunBox намира Raw file system на устройството и без тях, така че ъпдейтвай го.

В първото мнение съм добавил линкове към английската версия на TaiG, за джейлбрейк на iOS 8.1.2. Начина е същия.

Публикувано

Не намирам Applications в private/var/mobile нито с iFile- платен нито с iFunbox, не знам дали това се дължи на джейла с TaiG.

п.с. Намерих го в Containers/Bundle/Application

Публикувано

А тук : Var/mobile/containers/data

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

След затваряне на отворените апликации в App Switcher-а , при следващ опит да отворя някоя апликация, иконата и само примигва и нищо не се случва. Ако опитам още няколко пъти с други икони, телефонът замръзва и се налага хард ресет. Случва се съвсем спонтанно и непредсказуемо , не намирам никаква взаимовръзка с туиковете, които съм инсталирал. Какво може да е според вас?

Публикувано

Нямам тези проблеми - опитай с една чиста преинсталация и след това джейл.

Публикувано

Вчера точно свърших с нея:)) Всеки ден по 7-8 часа за възстановяване всичко наново е всичко друго, но не и приятно ежедневие..:)

Вече втори час не се е появявал този проблем, но както вече отбелязах- твърде е непредсказуем и непроследим.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Случвало ми се е;)Winterboard?

Публикувано

Ако бъде направен Jailbreak на iPhone 6 (с договор към Telenor) отпада ли му гаранцията? Скоро чух нещо такова и първосигнално отговорих, че за мен това е пълна глупост не би трябвало да отпада гаранцията, но реших да попитам все пак дали има нещо такова. Въпроса ми го зададе човек, който има андорид и иска да преми на iOS, но преди е искал да направи root на своя андроид, при което са му отговорили, че ще му направят, но гаранцията ще отпадне, независимо дали телефона е купен с договор към оператор или от някъде другаде. Нямам представа как се руутват андроидите и какво представлява процедуарат, но се съмнявам jailbrek-a на iPhone да повлияе по някакъв начин на гаранцията му. Единствената логика за мен е, че при евентуален краш на телефона и невъзможност за направа на чист рестор и телефона бъде даден за ремонт съгласно гаранцията да се останови (не знам как и дали е възможно), че е била извършена софтуерна интервенция. Това от своя страна да бъде аргумент за отказ за извършване на ремонт/замяна на телефона. Това е логиката за мен ако въобще има нещо вярно относно отмяната на гаранция след jailbreak.

Публикувано

Имаш ли джейл и попадне ли с него в сервиза, то гаранцията си отива, но направиш ли си рестор през iTunes, то няма начин да те хванат :) Слагай спокойно и ресторвай преди да го занесеш в сервиз :)

Руут-а при андроида сменяваше един knox брояч от 0х0 на 0х1 (кнокса е валиден за Самсунг, при другите модели отново има подобен брояч) и евентуално това би било основание за отмяна на гаранцията, докато при iPhone няма такива броячи :) Чист рестор в DFU и работата заспива.

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано
Случвало ми се е;)Winterboard?

Не, не го ползвам отдавна Winterboard-а.

Публикувано

A Appaddict?

Публикувано

Не, AppCake ползвам, но без appsync

Публикувано

Защото Ападикт прави проблем с приложенията!

Публикувано

Имаш ли джейл и попадне ли с него в сервиза, то гаранцията си отива, но направиш ли си рестор през iTunes, то няма начин да те хванат :smile: Слагай спокойно и ресторвай преди да го занесеш в сервиз :smile:

Руут-а при андроида сменяваше един knox брояч от 0х0 на 0х1 (кнокса е валиден за Самсунг, при другите модели отново има подобен брояч) и евентуално това би било основание за отмяна на гаранцията, докато при iPhone няма такива броячи :smile: Чист рестор в DFU и работата заспива.

Благодаря за изчерпателния отговор :)

Публикувано

Пак ми се случи това, да не мога да стартирам нищо, иконите просто потъмняват при допир и нищо не се отваря. При заключване на у-вото, повече не може да се отключи и се налага хард рестарт с Home+Power:

bRVHX1W.jpg

2YZkqrp.jpg

c9e5cYE.jpg

Ако имате някакви предположения от какво би могло да бъде това, споделете моля:))

Принципо става на няколко дни, но никога не е систематично, не мога да хвана никаква логика:))

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Не ми се е случвало...

Омазан джейл може би?

Нещо особено да си слагал от Cydia?

Публикувано

Намали "екстрите" от сидиа. Много от тях не са доизкусурени за 8 и си пречат.

Публикувано

Нищо особено, всичко си беше безпроблемно на 8.1.1.

Ако джейлна наново отгоре без рестор, така, както е (не съм го правил досега), може ли да се омаже повече..?

Редактирано от SpAwN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.