Публикувано Март 2, 201016 гд Здравейте, отскоро имам много странен проблем със споменатият в заглавието телефон. Проблемът е следния-зареждам го цяла нощ изключвам от зарядното, след 10-15минути не мога да го включа, оставил съм го заключен, ала не мога нито да влезна в нормален режим, нито под сейф мод(не ми показва дори човечето). Едниствения начин по който мога да го включа е като го сложа на зарядното- без да натискам нищо веднага се включва! Като влезна в менюто ми пише, че батерията е пълна! Изключвам го веднага и няма проблем, работи без грешка, работя си с него,влизам в интернет, обаче по някое време като го оставя и реша да го използвам (когато телефона си реши) пак е изключен и не дава признаци на живот. Питането ми е следното- според мен има няколко евентуални причини за проблема: 1.Нещо свързано със софтуера- възможно ли е? Според мен всичко тръгна след инсталиране на RockApp(изтрих я сега), възможно ли е всичко да идва от нея? 2.Наскоро смених старата ми батерия с друга(новата батерия идва от същия Iphone 2g 8gb, който обаче не е използван година и половина.) Възможно ли е батерията да е скапана, въпреки че има доста добра издръжливост и след като я смених не правеше такъв проблем. P.S. сам си смених батерията 3.Доколкото знам зарядното и за компютъра и за тока не ми е оригинално... може ли да е от това? 4. Евентуални други причини... ? Надявам се да ми помогнете, защото много се двуомя. В момента съм го включил пак по споменатия начин със зарядно, оставил съм го да не се заключва на максимум яркост и работи вече половин час така. Забелязал съм че проблемът се появява когато го заключа, т.е. никога не ми се е изключвал когато съм работел с него. Изключвал се е когато звъня на някой, дава ми няколко сигнала и дотам... благодаря Ви предварително!
Публикувано Март 2, 201016 гд Автор Сигурни ли сме, че е от това и има ли други програми от които трябва да се пазя? Какво да гледам като инсталирам програми от Cydia, Appstore?
Публикувано Март 2, 201016 гд Първо, гледай дали са ти необходими. Програмите от AppStrore са сертифицирани и одобрени от Епъл. Те няма как да ти направят проблем. С програмите от Cydia трябва да се внимава много и да се избягват по принцип, освен ако не са ти крайно нужни или не са проверени с времето.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате