Публикувано Декември 24, 201411 гд Здравейте! Имам iphone 5 от вчера! Още като го взех и му направих update до най-новата версия. Сега разбирам , че когато провеждам разговор и прехвърля на високоговорител, от отсрещната страна не могат да ме чуват! В същото време аз чувам. При нормален разговор няма проблеми. Въпросът ми е, дали е възможно да е софтуерен проблем?! Възможно ли е ,ако го ресетна да се оправи или да турся хардуерен проблем? Благодаря!
Публикувано Декември 25, 201411 гд Звучи като хардуерен. Пробвай да направиш клип и кажи има ли звук. Микрофоните за нормален разговор и на високоговорител са различни
Публикувано Декември 25, 201411 гд Автор Това е интересното, че звук на клип има! Одеве пробвах да превключа няколко пъти на високоговорител и обратно, на 2я 3я път включи! Направих и Рестор и е същата работа!
Публикувано Декември 26, 201411 гд Зачисти "дупката" до светкавицата Редактирано Декември 26, 201411 гд от kawabiker
Публикувано Декември 26, 201411 гд Автор Днес открих и нещо друго! Когато активирам voice control микрофона работи ! А при siri не работи!
Публикувано Декември 26, 201411 гд От изчетеното до тук: Сега вместо ъпдейт, му набий един хубав рестор без да връщаш бекъп! Пробваш работи ли и ако се окаже, че не е софтуер, изводът е проблем с аудио контролера и ще се наложи да търсиш сервиз около теб или пък да ни го изпратиш на нас. Въпрос на избор
Публикувано Декември 26, 201411 гд Автор Ок. Ще му направя още един рестор и ще ходи в сервиз! Благодаря Направих му рестор , няма промяна! Може ли да ми кажете горе долу колко струва ремонтът? Благодаря
Публикувано Декември 26, 201411 гд Не мога от разстояние, младеж Диагностика на проблема и тогава звъним да решиш изгодно ли ти е и изобщо искаш ли ремонт.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате