Публикувано Януари 30, 201511 гд Здравейте.Онзи ден си взех 5-цата и четох относно Apple certified pre owned, и въпроса ми е с нова епълска батерия ли ги продават тези телефони? От техномаркет си взех телефона.
Публикувано Януари 30, 201511 гд Автор Ми по принцип питам..Като проверя на Имей пише че е внос от Англия. От прочетеното разбрах, че това са върнати айфони,подменени с нови части. Редактирано Януари 30, 201511 гд от makaveli2
Публикувано Януари 30, 201511 гд Автор Гаранцията ми е 1 година..Телефона струва 800 лева, за 740 го взех с отстъпка. Чисто нов телефон просто се чудех за батерията.
Публикувано Януари 30, 201511 гд Автор Ми някак на моменти 1 2 процента се губят без да правя нищо..Калибриране ли трябва на тая батерия,че на места четох разни работи за калибриране на батерията. Спрял съм всичко което точи батерията,само edge ми е пуснато.. Редактирано Януари 30, 201511 гд от makaveli2
Публикувано Януари 30, 201511 гд Автор Знам Шамане, но понеже е нов и за това се допитвам до вас дали има нещо, или просто това си е нормално..Това ми е първия нов телефон и за това разпитвам , че предния айфон 4 дето имах не го взех нов .Благодаря иначе за отговорите Открих бъг в камерата на 5-цата. Като пратя iMessage и веднага отворя камерата да снимам се получава ето това: Какво може да е това? Редактирано Януари 30, 201511 гд от makaveli2
Публикувано Януари 30, 201511 гд Айде, редуцирай си мъките до рестор на чисто и ако няма подобрение - бегай да си го взимат обратно.
Публикувано Януари 30, 201511 гд Автор Онзи ден го ресторнах от 7.1.1 до 8.1.2 . Телефона е на 2 дни.Все си мисля че от техномаркет ще кажат че е софтуерен дефект, ще го преинсталират и ще си ми го върнат така.
Публикувано Януари 30, 201511 гд Абе в Техномаркет не трябва да са английски, странно... с английски адаптер ли са?
Публикувано Януари 30, 201511 гд Проблемът с камерата по-горе е дефект.Имам познат,който имаше същия проблем и му го смениха.Бягай за смяна.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате