Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 - тъмен екран

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам iPhone 5 от началото на 2013, преди 6 месеца му счупих екрана, занесох го в сервиз и ми го смениха. Преди 4 дни екрана просто си изгасна, все едно телефона е изключен. Когато го свържа с лаптопа ми, го отчита в iTunes. Изключвам го и го включвам отново, но нищо не се променя дисплея си стои тъмен все едно телефона е изключен. Въможно ли е отново да има нужда от смяна на дисплея? Или ако отговора е "не", какво може да му има?

Поздрави!

Публикувано

Пробва ли да държиш двата бутона докато се покаже ябълка?

Публикувано
  • Автор

Да, пробвах, но не се показва..

Публикувано

Сервиза на форума е най добрия в България (лично съм го тествал със два телефона) :) Спокойно можеш да им го пратиш за диагностика.

Публикувано
преди 6 месеца му счупих екрана, занесох го в сервиз

Колко да има? Месец по закон, три при нас.

Публикувано

Прав си ......това не ми мина през акъла.

Опа Алекс ме изпревари.:)

Редактирано от aserrr

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

здравейте да имате други идеи за тъмния екран ? Нещо не става при мен, снощи го сложих да се дозареди но сутринта като го взех дисплея му беше черен ,и до сега няма резултат .Аз живея в Франция и нямам много опции за сервиз.Купих го миналата година Август месец ...а телефонат е айфон 5ц мерци много

Публикувано

За съжаление не може да очаквате чудо. Телефона е за сервиз.

Публикувано

да ..така и предположих,но телефона не е включен сложих го снощи да се дозареди беше 35 процента някъде и това е , погледнах го всичко беше окай днес ставам тъмен екран нищо ...

имам най ужасния късмет на земята...досега винаги си взимах Самсунг бързи с екстри...но някак си при мен не оивяваха тук много хвалеха Айфона и реших да си взема.. но ето на най лощото е че е през интернет и за да го сменя или оправя боже ще отнеме цяла вечност .. кой са тези две копчета които трябва да задаржа.... Благодаря много все пак :))))))

Публикувано

А появи ли се, ги пускаш :)

Публикувано

лелеее момчета не знаете колко съм ви благодарна ...станаааа успях !!!! :tooth:

Публикувано

А разбра ли къде ти е бил проблема ?

Публикувано

не , утре ще ми изпратят сервиз за проблема. От Къде е проблема ASEN 77

ти знаеш ли

Публикувано

Няма проблем, просто си е спекъл.

П. С. Оп, застъпихме се.

Публикувано

мерси мерсииии :smiley-face:(само един път си беше дано да си остане такъв)

Редактирано от Stefanova

Публикувано

Това имах в предвид и аз. Реално телефона ти беше забил и е изключил. В следващи случай в който не реагира, направи същото пауър бутона и централния бутон под дисплея докато не се появи ябълка. Ако се налага и няколко пъти. Слагаш го на зарядно ако не реагира, изчакваш да се позареди и отново пробваш с бутоните. Ако тогава не тръгва, тогава вече мислиш за сервиз. В този случай няма нужда от сервиз ако не повтори същия проблем.

Публикувано

Е как да няма смисъл, ако се повтори? Сменял съм четворка с този проблем. На 2-3 дена заспиваше. Започне ли да го прави, - сервиз.

Публикувано

Еми това съм написал - ако го повтаря сервиз, при вдиничен случай както сега да не се притеснява.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.