Публикувано Февруари 1, 201511 гд Здравейте, имам iPhone 5 от началото на 2013, преди 6 месеца му счупих екрана, занесох го в сервиз и ми го смениха. Преди 4 дни екрана просто си изгасна, все едно телефона е изключен. Когато го свържа с лаптопа ми, го отчита в iTunes. Изключвам го и го включвам отново, но нищо не се променя дисплея си стои тъмен все едно телефона е изключен. Въможно ли е отново да има нужда от смяна на дисплея? Или ако отговора е "не", какво може да му има? Поздрави!
Публикувано Февруари 1, 201511 гд Сервиза на форума е най добрия в България (лично съм го тествал със два телефона) Спокойно можеш да им го пратиш за диагностика.
Публикувано Февруари 1, 201511 гд преди 6 месеца му счупих екрана, занесох го в сервиз Колко да има? Месец по закон, три при нас.
Публикувано Февруари 1, 201511 гд Прав си ......това не ми мина през акъла. Опа Алекс ме изпревари. Редактирано Февруари 1, 201511 гд от aserrr
Публикувано Април 17, 201510 гд здравейте да имате други идеи за тъмния екран ? Нещо не става при мен, снощи го сложих да се дозареди но сутринта като го взех дисплея му беше черен ,и до сега няма резултат .Аз живея в Франция и нямам много опции за сервиз.Купих го миналата година Август месец ...а телефонат е айфон 5ц мерци много
Публикувано Април 17, 201510 гд да ..така и предположих,но телефона не е включен сложих го снощи да се дозареди беше 35 процента някъде и това е , погледнах го всичко беше окай днес ставам тъмен екран нищо ... имам най ужасния късмет на земята...досега винаги си взимах Самсунг бързи с екстри...но някак си при мен не оивяваха тук много хвалеха Айфона и реших да си взема.. но ето на най лощото е че е през интернет и за да го сменя или оправя боже ще отнеме цяла вечност .. кой са тези две копчета които трябва да задаржа.... Благодаря много все пак )))))
Публикувано Април 17, 201510 гд лелеее момчета не знаете колко съм ви благодарна ...станаааа успях !!!!
Публикувано Април 17, 201510 гд не , утре ще ми изпратят сервиз за проблема. От Къде е проблема ASEN 77 ти знаеш ли
Публикувано Април 17, 201510 гд мерси мерсииии (само един път си беше дано да си остане такъв) Редактирано Април 17, 201510 гд от Stefanova
Публикувано Април 17, 201510 гд Това имах в предвид и аз. Реално телефона ти беше забил и е изключил. В следващи случай в който не реагира, направи същото пауър бутона и централния бутон под дисплея докато не се появи ябълка. Ако се налага и няколко пъти. Слагаш го на зарядно ако не реагира, изчакваш да се позареди и отново пробваш с бутоните. Ако тогава не тръгва, тогава вече мислиш за сервиз. В този случай няма нужда от сервиз ако не повтори същия проблем.
Публикувано Април 17, 201510 гд Е как да няма смисъл, ако се повтори? Сменял съм четворка с този проблем. На 2-3 дена заспиваше. Започне ли да го прави, - сервиз.
Публикувано Април 17, 201510 гд Еми това съм написал - ако го повтаря сервиз, при вдиничен случай както сега да не се притеснява.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.