Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Android Lollipop забива по-малко от iOS 8 - дискусия

Featured Replies

Публикувано

Хайде по-добре да е събота.

Публикувано

Някой да направи тема за събиране ако ще има , че пак окипазихме темата на колегата

Публикувано

Не се знае само Гоце прибра ли се от Америка. Иначе казвайте кога и сме там :)

Публикувано

Аз мисля, че е ред пловдивчани да са домакини на една среща.

Публикувано

Ако трябва да се върнем на темата, приложения като Viber, Whatsapp и Facebook Messenger никога не са ми забивали на Андроид, докато на iOS 8 се случва доста често. Като цяло ползвам не повече от 10 приложения общо и с повечето съм имал зависвания на iOS. Не е зле да се спре с тези митове, че всичко на iPhone работи абсолютно безотказно, а на Android устройства гърми непрестанно. Проблеми има и на двете платформи, неслучайно всеки ден има ъпдейт на нещо си. Юзерите се превърнахме в една огромна маса бета-тестери, включително и на операционните системи, а ние тук продължаваме с фенбойство и да си мерим пишките, вместо да станем по-взискателни към тия, дето ни прибират парите за недоизпипани продукти. Че и за хардуера се отнася същото. Май iPhone 6 е първия, който мина без някакъв голям скандал около изработката при първите доставки,

Публикувано

Тoни, тoй пък се oгъваше:)

Публикувано

Ама май самo 6+ се oгъваше :) Бях я забравил тази глупoст :)

Публикувано

Имаше ли среща при Гоце, не виждам такава тема ?

EDIT:

d934d7fa56851f9c90f27faa22b7b1d4.jpg

Стига с тия митове и легенди… трябва през два дни да рестартираш андроид или той сам се рестартира, иначе не работи.

Редактирано от MMJ

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Facebook приложението не ми допада нито на Windows, нито iOS или Android, а съм имал смартфони и с трите (най-вече Android). То си е бавно и тегаво и на по 2 , и на по 4 ядра, изобщо тия които го пишат това нещо не си залужават грам заплатите.

Много сложно-нещо,дето показва снимки с коментари и чат, обаче винаги яде най-много RAМ, товари най-много и изобщо е виновно за забавянето на почти всички телефони , които го имат инсталирани, поне при Android. Телефона просто си диша след деинсталация на това извращение. Това е единственото бавно нещо на 3GS. Чудно как всички приложения летят, само това нещо се пъне. При това не само на iOS, то попринцип е правено от пълни некадърници, категорично. Ползвам си m.facebook.com и messenger, и нещата са по-добре.

Иначе не знам колко забива Lolipop, но съм имал досег със почти всякакви у-ва с Android, от нисък,среден и висок клас, и като изключим високия, 3GS-а ми лети повече от двуядрени и четириядрени бюджетни у-ва с Android, които са с по 512MB/768MB RAM (дори по 1GB). Работят ми на фон messenger,skype и viber, плейъра, opera, и си идват известия от всичко, и това е на 256MB RAM. При Android с 512MB RAM само фабрично той заема около 150, после плейър+messenger около 60-70 и телефона не може да диша (лични набюдения). Просто оптимизацията на iOS е в някакакви крайни предели, да се учат здраво останалите от Apple как се прави оптимизиран софтуер. На 256MB RAM и 600Mhz едно ядро телефончето свири,чати,бразува,снима,говори и то без никакви проблеми, и с почти минимални забавяния, ако изобщо ги има. Абсолютно честен съм. 3GS е абсолютно адекватен и сега, през 2015 г.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Това са пълни глупости. iOS винаги е била стабилна ОС. Бях тестер в една небеизвестна компания за игри и постоянно се правеха тестове на игрите като телефона се зареждаше с 100 бележки , снимки, видео, в браузера се отваряха 6 таба с тежки сайтове на последния поддържан модел...примерно за iOS 8 е iPhone 4s. Нито веднъж не е забивал. Но това беше преди 2 години. С iOS 8 нещата явно са се попроменили.

Като цяло iOS, Windows Phone и Blackberry ОС са най-добрите операционни системи, въпреки че цялата концепция на IOS не ми допада особено. Много комерсиални станаха Айфоните, защото в БГ тези устройства са смятат за премиум такива, а всъщност не са.

Публикувано

Да се спреш ли,кво ли?!

Публикувано
  • Автор

Господин "Михтарски"(очевадно не сте), защо намирам странни прилики с друг профил във форума, можете ли да ми обясните?

Публикувано

Чакай бе адаш, човека е минал през всички "ОС системи". Друга си е тежката дума на експерт по системите и по ОС-ите. А му се и пише, та хлеб не му се яде. Его, трета тема едно и също си врънка! Може да го е зарезала момата и да нема с кой да си чати!

Имал съм и устройство с Palm OS. Освен това имал съм Самсунг с Bada, N8/808 със Симбиан, BlackBerry Curve 8520, една 3GS с iOS 4 и дузина Андроид телефони. С WP 7.5 и WP8 още 3 телефона.

Alxx®, мога да се пиша както си искам. Преди 1 месец си направих профил, от който не получих мейл за активация.

Публикувано

Абе баш както си искаш няма да е ама хайде ;)

Публикувано
  • Автор

Alxx®, мога да се пиша както си искам. Преди 1 месец си направих профил, от който не получих мейл за активация.

Не, не можеш. Преди два месеца си го направил и си получил мейл за активация, а самият акаунт Е активен. А, много ти здраве и запомни, че по форумите не ги рупаме с колците.

П.П. Ако не беше наглото ти изказване, можеше тихичко да ти деактивирам предишния акаунт и всичко да е ок, но, не, ти трябва да демонстрираш его. Ами не става, брат.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.