Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Watch ще стартира на 9 март.

Featured Replies

Публикувано

Току-що Apple обяви датата на предстоящото Apple Watch събитие. Компанията изпраща покани към медиите, за да отразят официалния старт на продажбите на умния часовник, който видяхме през есента на 2014 г.

Датата е 9 март, градът домакин ще бъде Сан Франциско, а мястото - Yerba Buena Arts Center. По-рано тази година Тим Кук каза, че Apple Watch ще излезе през април, но сегашният анонс е изненада и за нас, и за всички технологични журналисти по света.

На събитието очакваме да чуем окончателните цени и наличности, свързани с умния часовник. Лозунгът, който са поставили от Apple, е "Spring forward", очевидна препратка към времето и часовника.

7947826z.jpg

Източник : hicomm.bg

Редактирано от WULAS

• Отговори 156
  • Прегледа 32.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Тотално съм разочаровам от това силно тъпоумно и безмислено ус-во Apple watch ,пълно с бъгове, ограничено от функционалности и неносещо нищо положително при употребата му, а като добавя и смешния му д

• Ако гледахте финансовия аспект, никой от вас нямаше да е с айфон Тук не говорим за инвестиции, нали?! Щото е несериозно да се инвестира в Ролекс... има къде -къде по-удачни и лихвоносни инвестиции

• Вече за по 40$ в китайските сайтове

Публикувано

Наясно съм, че това са упражнения по сензации, но ако цените са такива, са направо абсурдни!

Публикувано

Като знаем марката, колко да са абсурдни. За златните е напълно нормална цена, имайки в предвид че там цените са за златото. За другите малко е голяма разликата между спорт и останалите. А и защо да не проверят настроенията на хората като подхвърлят такива цени ;)

Публикувано

Хахахаха, 20к$ за златна еднодневка? К'ъв Ойстер може да се вземе за тия пари...

Публикувано

Аахахахахахаха...да си ги носят...буухахахах...

Публикувано

И мен хич не ме блазни часовник, който трябва всеки ден да зареждам, в допълнение на стреса, който със сигурност ще ми докара като ми мери кръвното и пулса постоянно ;)

Публикувано

И както си говорим и до 1 година всички с Apple Watch :D!

Публикувано

Задвижих вече за един спорт.

Публикувано

И както си говорим и до 1 година всички с Apple Watch :biggrin:!

Колкото и да съм фен, благодаря. Предпочитам Лонжин.

Публикувано

Ако говорим за спорт предпочитам да продължавам да използвам Suunto. В standby режим часовникът ми държи 1 месец! Давидим джаджите на ябълката как ще се представят.

Редактирано от iMan

Публикувано

Ден, ден и пoлoвина... Кoлкo да е:)

Публикувано
  • Автор

Чак толкова малко? Съмнявам се, все пак е часовник не айфон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Часовник, ама с малка батерия, ретина дисплей, блутуут, и какви ли не сензори. Цените ми се струват невероятни, разликата в някои каишки е по 200$. Още от началото бях хвърлил око на stainless steel space grey модела, но 1к$ е леко множко. Не мисля че и повечето от тук пишещите биха се задоволили с по-малкия вариант. The best or nothin... Другият вариант е взимаш най-евтиния и чакаш да пуснат 3rd party каишки (които сигурно вече се произвеждат така или иначе) - ще стане като с кейсовете. Нищо чудно да се появят и по-добри (и евтини) решения от предложените от Епъл.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Тази вечер всички наредени пред iPad, iPhone, iMac и т.н :)

Публикувано

Демо, различно от маркетинговите клипчета.

Публикувано

И основно наредени пред телевизорите с Apple TV ;)

Публикувано

Май още днес ще са налични за продажба нови устройства. http://store.apple.com/us

Публикувано

На мен на Apple TV-то ми показва че ивента стартира в 19:00 часа. Таймера показва че остават 1 час и 14 минути

Публикувано

Хамериканците са вече по лятното време.

От 19:00 ще започне.

Редактирано от Izzy

Публикувано

Къде може да се гледа ивента?

Редактирано от Mkarchev

Публикувано

Къде може да се гледа ивента?

Spring Forward

Публикувано

Изключая златния ( който е само 10 000 $ ;) ) другите цени са доста точни. Е това е реалността. Макбука и той кърти направо :)

Прайз листа по-горе в темата е точен ;)

Публикувано

Е признавам, няма да го нося. Една нормална цена би ме разубедила, но сега...

Виж макбука си е красота и 25% по-тънък :)

Публикувано

Различни цветове, златно за кифлите и тъмно сиво за нас мъжете (ха-ха) :tooth: :tooth:

Публикувано

$10k :tooth: :tooth: :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.